Mihiho sekač konárov :-)
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
- fastrac8250
Re: Mihiho sekač konárov :-)
vidim ze mas rovnaku znacku velkej brusky ako mam ja
Odfotil som tie hriadele. Kolegovia mu to robili z guľatiny, ten štvorhran. Mohli hned zo štvorhranu, ale čo už s nimi...ved oni majú času dosť.
- pawlik
- Kontaktovat uživatele:
Hehe, to by me strasne zajimalo, proc si da nekdo tu pracu a udela z kulace 4hran, kdyz hlava z kulatiny ma lepsi vlastnosti pri strihani.miňo píše:Odfotil som tie hriadele. Kolegovia mu to robili z guľatiny, ten štvorhran. Mohli hned zo štvorhranu, ale čo už s nimi...ved oni majú času dosť.
Asi preto, že ich zákazník ich pán. Bola by lepšia guľatina na 3 nože. Ten si zmyslel že chce štvorhran, tak ho bude mať.
Mihi čo nové?
Mihi čo nové?
Ahoj Miňo.Ďakujem za fotky 4-hranov, vypadajú . Na konci sú závity???načo budú???
Čo nového?:
Dorobil som ložiskový domec na špalíkovač . Bude ako podstavec na šplíkovač bude tam reťazový prevod 16B prevod bude 1:2. Zároveň na 2.konci hriadeli bude zotrvačník 20kg...
Ako hriadeľ som použil kardan zo Z 25.
Keď sa tak spätne na to pozerám tak to nebol až taký dobrý nápad, myslel som si že to bude lacnejšie ako kúpiť malé ozub.kolečko a to vložiť ako pastorok.(to som mal veľké oz.koleso doma a aj reťaz 16B).. a keď si teraz všetko spočítam (sústr.práce, 4ks ložiská, malé reť.kolečko 16B-14€, atď, tak to som rovno mohol kúpiť pastorok a bolo by to jednoduchšie.....ale čo už... , život ide ďalej...
Mihi
Čo nového?:
Dorobil som ložiskový domec na špalíkovač . Bude ako podstavec na šplíkovač bude tam reťazový prevod 16B prevod bude 1:2. Zároveň na 2.konci hriadeli bude zotrvačník 20kg...
Ako hriadeľ som použil kardan zo Z 25.
Keď sa tak spätne na to pozerám tak to nebol až taký dobrý nápad, myslel som si že to bude lacnejšie ako kúpiť malé ozub.kolečko a to vložiť ako pastorok.(to som mal veľké oz.koleso doma a aj reťaz 16B).. a keď si teraz všetko spočítam (sústr.práce, 4ks ložiská, malé reť.kolečko 16B-14€, atď, tak to som rovno mohol kúpiť pastorok a bolo by to jednoduchšie.....ale čo už... , život ide ďalej...
Mihi
Mihi
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
pekne Mihi pokračuješ takže zleze snech a možu sa sady pucovat ale nebolo škoda tej hriadele z 25? napr ja ju mam zvaranu sice zatim drží, ale mam aj druhu len neviem či ta čo je na domec pasuje aj na hydrauliku?
Veď sa neboj ešte mám pár náhradných hriadeľov inak by som ho nerezal, hriadeľ by mal byť rovnaký.Bronťo píše:pekne Mihi pokračuješ takže zleze snech a možu sa sady pucovat ale nebolo škoda tej hriadele z 25? napr ja ju mam zvaranu sice zatim drží, ale mam aj druhu len neviem či ta čo je na domec pasuje aj na hydrauliku?
Mihi
Mihi
- Bronťo
- Kontaktovat uživatele:
jasne ja najdem v kovošrote len hrdzavé pletivo a ty same poklady na 25
ale nie celi nakladač vlek a ine mam vdaka kamošovi v šrote len tam nik nenosi sučastky z 25 hlavne tú hlavu v mastnom papieri
ale nie celi nakladač vlek a ine mam vdaka kamošovi v šrote len tam nik nenosi sučastky z 25 hlavne tú hlavu v mastnom papieri
- fastrac8250
naco bude sluzit ta hriadel?
Ahoj, šak som to písal 4 príspevky dozadu. ..bude to hriadeľ na jednej strane reť.kolečko 14 zub a druhé27 zub. reť.kolečko bude na hriadeli špalíkovača ako prevodfastrac8250 píše:naco bude sluzit ta hriadel?
A druhý koniec hriadele bude na zotrvačník...
Mihi
Mihi
Brácho nepajeď sa.... , na hľadanie pokladov sa musíš narodiť...... , a minule som tam našiel aj mastný papier......ale bohužiaľ bol prázdny.....ale hneď som si spomenul na tú moju vysnívanú novú hlavu..... .Bronťo píše:jasne ja najdem v kovošrote len hrdzavé pletivo a ty same poklady na 25
Mihi
Mihi
keby mu bolo vyšlo mohli tam nechat vystupky na štelovanie nožovmiňo píše:Odfotil som tie hriadele. Kolegovia mu to robili z guľatiny, ten štvorhran. Mohli hned zo štvorhranu, ale čo už s nimi...ved oni majú času dosť.
Paráda ono aj v domácich podmienkach to zvládneš pomaličky. Hriadeľ ti trčí na čo? bude na dopravník?
kukam kukam a cvo ti pohana tie velke kolesa? nejak tam nevidim nahon