Martinův TK
- Martin_TDi
Re: Martinův TK
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
Martine díky, vyrobil jsem je už v pondělí a světe div se skoro jsem se trefil,výsledek se pokusím dát na svoje stránky.
- Martin_TDi
Tak, celkem se mi v sobotu dařilo, posládáno to bylo za chvíli.
Přes týden odměřit dílku hadic, zapojit do kříže a drandím !
Přes týden odměřit dílku hadic, zapojit do kříže a drandím !
Martin_TDi
- Martin_TDi
Tak jsem zase pokročil. Namontoval jsem hadice do kříže a pokusil se vyjet, jenom 9-ti leté baterce se už nechtělo fungovat. Takže vytáhnout baterku na zkoušku z auta a start ! Servo funguje perfektně, musít ještě doladit délku jedné hadice a upravit páku přední uzávěrky aby při zapnutí nebyla v kolizi s hadicema. Jinak jsem z toho nadšený jak to krásně lehce funguje Tohle jsem si měl udělat hned jak jsem traktor koupil.
Martin_TDi
Tak už nám, prosím Tě, pověs někde ty výkresy, ať si to můžeme taky nechat vypálit a užít si posilovače ......
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
- robert xxx
A to este uvidis ako sa ti bude dobre cuvat s nalozenou vleckou. Tak vela zdaru a nech sluzi.
Vypadá to moc dobře Jenom slintám... Vybité baterky si taky užívám, jakmile traktor déle stojí, nebo než když ho odstavím tak nedejbože dvakrát za sebou startuju, nebo když parkuju traktor a svítím si na cestu, tak jsem bez nároku na elegantní start... V létě to špagátem jde, a teď v zimě je to otročina. Než ho nastartuju tak jsem uřícený víc než kdybych tu danou činnost udělal bez něho Ještě plánuju že postoupím na level "klika" a v nejhorším budu muset zainvestovat do nové baterky
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Martin_TDi
Díky moc za pochvaly
Sice celý mechanismus není ještě v v zátěži otestovaný, ale dám sem výkresy které jsem slíbil. Takže doufám, že mi někdo pak nebude nadávat, když se něco potento. Celé je to můj výmysl, každý má možnost si to upravit podle sebe.
Držím všem palce ať se dílo zdaří! TK-čkům a MT-čkům zdar !
Sice celý mechanismus není ještě v v zátěži otestovaný, ale dám sem výkresy které jsem slíbil. Takže doufám, že mi někdo pak nebude nadávat, když se něco potento. Celé je to můj výmysl, každý má možnost si to upravit podle sebe.
Držím všem palce ať se dílo zdaří! TK-čkům a MT-čkům zdar !
Martin_TDi
Díky za výkres
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Tom píše:Díky za výkres
Taky se pripojuji s velkym DÍÍÍÍÍKY
- Martin_TDi
Tak ať Vám to pomůže !
Martin_TDi
- Martin_TDi
Tak dolil jsem skoro 4 litry hydraulického oleje a je po rázech ve volantu. Jinak dneska proběhl první zátěžový test, je to perfektní! Jsem maximálně spokojen!
Odvozil jsem 8 vleček sněhu, už to nebylo kam dávat
Ještě musím nějak seřídit nebo opravit hydrauický rozvaděč, páčka mi vibracema občas povolí a radlice spadne dolů. Dá se to nějak poštělovat?
Odvozil jsem 8 vleček sněhu, už to nebylo kam dávat
Ještě musím nějak seřídit nebo opravit hydrauický rozvaděč, páčka mi vibracema občas povolí a radlice spadne dolů. Dá se to nějak poštělovat?
Martin_TDi
Pěkné fotky... Rýsuje se mi koupě té originál radlice na TK, tak snad příští rok už budu taky vyhrnovat Můžeš mi prosím změřit, kolik cm od horního okraje hrdla nádrže máš hladinu oleje?
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Martin_TDi
Díky za pochvalu Tome, jinak přední radlice je fajn,ale sežeň si ji i s nádstavky abys měl při natočení radlice dostatečný záběr. Měřil jsem Ti tu výšku hladiny - mám hladinu 7 cm pod horní hranou hrdla.
Martin_TDi