Traktor z považia
-
Re: Traktor z považia
uvidim ako mi to bude vychadzať ale rad by som ich použil na ranema hydrauliky
Presne na to iste ich chcem aj ja Tak zoženem inde
Si sa do toho riadne obul. Tak nech sa dari a prace na traktoriku ubuda.
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Stále tu zbieram inšpiráciu............
-
no ked mam nato čas tak treba dakujem za podporu
dnes kupene brusne kotuče kupena rura na urobenie vložky do nohavice a uš tolen zaniest ku sustružikovy a dufať že čim skorej to bude aš to možem zvarať
dnes kupene brusne kotuče kupena rura na urobenie vložky do nohavice a uš tolen zaniest ku sustružikovy a dufať že čim skorej to bude aš to možem zvarať
-
dneska nemyle prekvapenie som zhodil bubon a som myslel že sa predavajuci mi tvrdil že je všetko v poriadku a že všetko funguje , ale jedna strana bola uplne vybielena pakne preč , čapy fuč a aj struna fuč tak som mu hned zavolal a vdaka bohu bol tolko loajalni že smom si dobehol pre druhe len tolko že uš strunu k tomu mi nedal tak musim zohnať druhu niekde
a dnes večer zavažam material ku sustružnikovy a hadam zajtra to uš budem mať aby som mohol dalej
len mam stale dilemu ako to vyriešiť z brzdami či ich nechať mechanicke alebo prerabať na hydraulicke
a dnes večer zavažam material ku sustružnikovy a hadam zajtra to uš budem mať aby som mohol dalej
len mam stale dilemu ako to vyriešiť z brzdami či ich nechať mechanicke alebo prerabať na hydraulicke
Mohlo by bejt obojí, jen ta hydraulika bude náročnější na práci
-
no pozeral som tu na fore dalo by to zabrať
No rozhodně netvrdím něco jiného šikovný si a pokud do toho ten čas chceš investovat tak do toho jdi
-
rozmašlal som že by som si to nechal do leta na teple počasie ked budem vediet že tyžden ten traktor nebude treba tak by som to spravil
-
takže akurat som si domou doviezol skratenu poloos zajtra skočim ešte pre vložku do nohavice a podme to pozvarať všetko dokopy a potom ponahadzovať do traktorika
neviete nahodou sčoho by pasovala struna do brzd vtej v3s naprave? lebo v jednom bubne mi chyba
neviete nahodou sčoho by pasovala struna do brzd vtej v3s naprave? lebo v jednom bubne mi chyba
-
je to vobec možne včera večer som si doviezol domou vložku do nohavice tak teraz rano že idem to dať dokoppy a prišiel som nato že nohavice nieje kruhova ale elipsova rozdiel medzi vodorovnym a zvislim rozmerom je 1,5mm ako je to možne ? tak musim dať znova upravit tu vložku
-
nebolo inej pomoci ako so musel skočiť ku kamošovy na szstruch a sam si tu vložku osusztužit ešte raz ale podarilo naprava pekne pozvarana vyzera že je to všetko v uplnom poriadku
teraz ju uš lennapasaovať do traktora
teraz ju uš lennapasaovať do traktora
Valíš jako drak
-
no pokial je nato čas tak treba venovať čo najviac tomu
-
momentalne sa zaoberam vyrobou medzikusu ktorym spojim v3s napravu a kardan ktory mam na traktore je to kruch z 8mm plechu
teraz tam mam privarene 4xM8 ktore pasuju na v3s a z druhej strany tieš tym istym sposobom urobim 6xM8 ktoremi budu pasovať do priruby na kardane
myslim si že by to malo vydržať nie?
teraz tam mam privarene 4xM8 ktore pasuju na v3s a z druhej strany tieš tym istym sposobom urobim 6xM8 ktoremi budu pasovať do priruby na kardane
myslim si že by to malo vydržať nie?