Přesně proto je zůženej.DOOM píše:JO ALE ROZTAHUJ TO KDYŽ SADIŠ BRAMBORY SAZEČEM TO BYS ZAS MUSEL ZUŽOVAT ROSTAŽENEJ NEPASUJE DO ŘADKU
koupě SUPRU
Moderátor: Lukashil
Re: koupě SUPRU
zetor 5748, Belarus EO 2621
PŘEDĚLAVAT SAZEČ TO JE BLBOST A MALO ZASADIŠPeetan píše:Tak to jo...DOOM píše:JO ALE ROZTAHUJ TO KDYŽ SADIŠ BRAMBORY SAZEČEM TO BYS ZAS MUSEL ZUŽOVAT ROSTAŽENEJ NEPASUJE DO ŘADKUPeetan píše:Moje výtka na každý traktor...Honza50 píše:Mám můžu normálně jezdit po silnici.V kabině je místo pro 3 je to bezvaTP ASI NEMAŠ S TOU KABINOU CO
Byl by o 100% hezčí kdyby byl roztaženej.
Leda širší brázdy...
To byl jen nápad...DOOM píše:PŘEDĚLAVAT SAZEČ TO JE BLBOST A MALO ZASADIŠPeetan píše: Tak to jo...
Leda širší brázdy...
Bramborům rozumím maximálně na talíři, protože v lese, ani na louce nerostou...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- Blajda
Berte to tak že má někdo supra kterej mu stačí a vyhovuje.Na jinej nemá nebo třeba do toho nechce investovat.
A když má supra,tak musí síct suprem,
nebo když má MFku, tak by musel třeba MFkou.
Kamarád měl dřív jen supra,ted má ještě 6911,ale supra si stejně nechal na sena na obracení a nahrnování
A když má supra,tak musí síct suprem,
nebo když má MFku, tak by musel třeba MFkou.
Kamarád měl dřív jen supra,ted má ještě 6911,ale supra si stejně nechal na sena na obracení a nahrnování
Zetor 3011 a 6748
-
Mám uplně stejny názor.Ja koupilSUPRA na to abych dovezl cca. 25 prostorovych metru dřeva a posekl louku cca. 2000m2 a nějaké drobnosti kolem domu počítam tak 50km za rok.Připadalo mě zbytečné koupit traktor jaky koliv za sto litru a on mě 3/4 roku bude stát ve stodole. Mam ještě dotaz řazení na SUPRU tak aby to moc neškrčelo.Zkoušel jsem to z meziplynem ale nic moc a zkoušel jsem to normalně jak v osobaku a bylo to v nízkych otačkach to bylo celkem ok,ale nedovedu si představit stím podřadit naloženy někde v kopci jak to dělají traktorysti
Já řadim s meziplynem. musíš dát víc plynu. když jedeš rychle a chceš přeřadit tak to chce plnej plyn.
-
- Kontaktovat uživatele:
hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no
Já sem předjel na louce ve sněhu Z 7245 jako nic. Kdybych nezastavil tak mě nedojede. To už sem psal.
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
[/quote]Peetan píše: Menší porovnání: Na prvním videu táhnu s 6945 3,31m3 smrku, potom se mi podělala a to samé jsem pak musel, nebo spíš chtěl dotáhnout se suprem a vypadalo to jak vidíte na druhém videu.
Píšeš 3,31 kubíku. Co ti na to říkala hydraulika u 69-ky? Teda než se posrala Já když dám za 59-ku kolem dvou kubíků, tak jsem rád, že netáhnu naviják po zemi
Zetor 5945 a Zetor 6711
-
octaviaman1 je mě 35
- octaviaman 1
O.K. - díky.pasekař píše:octaviaman1 je mě 35
- octaviaman 1
Jo a kdyby jsi na to ještě trochu šlápnul tak bys se SUPREM zvlítl a ztratil se 7245 v dáli ...Honza50 píše:Já sem předjel na louce ve sněhu Z 7245 jako nic. Kdybych nezastavil tak mě nedojede. To už sem psal.
Neber si to zle - já jen nemám rád takové to subjektivní srovnávání .... když většinou o té protistraně nejsou informace..
Měla 7245 stejný náklad ? spěchal - nespěchal řidič? uměl s tím neuměl ? měl traktor v pořádku /neměl ?????????????
Já se neptám - nemusíš odpovídat jen ti naznačuji že je " tisíc " možností proč se to stalo/ nestalo ???
Proč bych neodpověděl.Traktory byli bez nákladu.Oba byli v pořádku a řidiči už měli taky dost kilometrů najeto, ale máš pravdu,že je 1000možností.Ještě taky jsem jel se suprem a táta za mnou s druhým, mě by nepředjel ani za nic a to mám přidřenej motor!!!!!!!octaviaman 1 píše:Neber si to zle - já jen nemám rád takové to subjektivní srovnávání .... když většinou o té protistraně nejsou informace..
Měla 7245 stejný náklad ? spěchal - nespěchal řidič? uměl s tím neuměl ? měl traktor v pořádku /neměl ?????????????
Já se neptám - nemusíš odpovídat jen ti naznačuji že je " tisíc " možností proč se to stalo/ nestalo ???
-
Jestli se múžu zeptat mam problem s pákou ovládaní hydrauliky vedle sedadla,vůbec nereaguje.
.Zvedám šavle pomocí té druhé páky,včem by mohl být problem .A ještě něco včera jsem daval nemrznoucí (do této doby jsem měl vodu vypuštěnou) a místo 22l které tam mají byt aspon podle knížky kterou jsem dostal k traktoru,tak tam vešlo 19l
.Zvedám šavle pomocí té druhé páky,včem by mohl být problem .A ještě něco včera jsem daval nemrznoucí (do této doby jsem měl vodu vypuštěnou) a místo 22l které tam mají byt aspon podle knížky kterou jsem dostal k traktoru,tak tam vešlo 19l
TY JSI TAHAL SE SUPREM 2 VLEČKY??????bigles píše:hosi jeste dodam neco k tomu seceni ja sem v lete norm,alne sekl a traktor sem mel cistej a jezdil sem na trojku a ten nas se vyrovna crystalu bez predku zadna 69 nema sanci sme jezdili s obilim na prodej a 69 nas nedohnala a to sme meli dve vlecky a stejne nalozeny a nemel sanci zalezi jakej mas motor a jak to umis no