Traktory na klíček
- Dachlmen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Traktory na klíček
Jo a mrkněte se na nově zrekonstruované stránky http://www.zetor-toys.wbs.cz , je tam hafec fotek od prvního až po poslední.
Kdo je línej jezdí tramvají, kdo je pracovitej jezdí na dachlu!! Kdo má dachla pochopí......
já dostal jeden k vánocum...lehce sem si ho vynutil sem s ním spokojenej je to zetro 25+valník-červenej,chtel bych ješte to příslušenství:)
- holbaj
- Kontaktovat uživatele:
jooo kdysi jsem měl taky něco takového...podobné tomu co ukazoval Milhauss na fotkách...kdo ví kde to skončilo Byl to suprovej trakturek...
Kutil - závyslák
já až budu mít novej mobil tak to taky nafotim ten muj...mobil nemám jelikož za 1rok sem menil displej 3x...po 4už fkat ne...jedu si koupit novej mobil
delaj nekvalitni displeje:D:D
delaj nekvalitni displeje:D:D
tak ho z půdy rychle dej pryč, jestli je ještě co zachraňovat. já ho tam měl taky a ten šedej plast uplně zkřehnul, že na co šáhneš, to se rozdrobíCasser X píše:Krása, zavzpomínal jsem si na dětství. Také jsem ho měl, tohohle červeného, možná je ještě někde u našich na půdě. Na plochou baterii, řazení rychlostí, reostatem před volantem se přidával nebo ubíral "plyn", sklápěňí bylo poháněno kardanem od motoru nebo ruční na kliku ... S ním jsem něco najezdil ...
toz ten co si mel jsem nasel kdysi na smetaku a mel dokonce aj vyvod uvnitr mel takovy pulelipticky setrvak a gdyz jsem to nechal na volnobeh toz to sebu tak verglovalo jak opravdicky traktor. ja jsem si na neho udelal z merkuru navijak na ten vyvod a normalne kdyz jsem zapdl toz jsem odmotal snurku z navijaku zapl nahon a normalne sa to samo vytahlo nadhera. Ale tento trakturek na klicek jsem mel taky dostal jsem ho pod stromecek a byla to super hracka a jako spravny zgarbar jsem ho rozdelal protoze jsem chtel videt streva. No a pak ho slozil a jezdilo sa dal...olin píše:Nikdy jsem ho nemělo, i když jsem po něm moc toužil.
Zato jsem ale dostal takovej velkej na tři buřty pod kapotou z DDR. To ale fakt byla mašina! rychlost se ovládala potenciometrem, řídil se volantem, kvalty : dopředu, dozadu a neutrál, kterej se dával, když jsem chtěl sklápět valník. Fakt super stroj!
A podivte sa co mam za poklad a hybe to aj pistama hec :-))))
ale to nemam z detstvi ale ze sberneho dvora...
ale to nemam z detstvi ale ze sberneho dvora...
Zdravičko přijemne tema nevite kdo vyraběl podobne pasaky viz předešle foto a zminovane na dřivějši strance2 s pruhlednym motorem a s pohyblivyni valci mate někdo foto?kdysi jsem ho měl matně jsi spominam na ty pohyblive valce
Se zkus kouknout na http://www.starehracky.cz mozna ho tam najdes.
- Dachlmen
- Kontaktovat uživatele:
Ty pásáky jsou také super, vyráběly je snad všichni, němcí měly dokonalejší, ty svítili, měly pruhlednej motor s pístama a vrtuly která se točila, v česku ot byl hlavně KDN a ten jich vyrobyl nespočet druhu. V rusku spíše bez pohonove. Podívejte se na http://www.zetor-toys.wbs.cz jsou k náhledu fotku nových traktoru z Kovapu, Zetor 50 supr a jakýsi Dragtor.
Kdo je línej jezdí tramvají, kdo je pracovitej jezdí na dachlu!! Kdo má dachla pochopí......
- adam
Tak ten supr je dobrej Ani nevim že ho vyráběj
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Taky ho mám ale ne od dětství, koupil sem si ho asi před dvěma lety... jezdil sem sním po přítelkyni .........
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....
- Dachlmen
- Kontaktovat uživatele:
Dělá nádherné věci...
Moj prvý traktor bol drevený a tahal vlečku s kockami, zabudol som ho na dvore v tráve a otec mi po nom prešiel s konským vozom. Reval som ako pavián, tak otec sadol na péraka a kupil mi toho žltočerveného supríka na klúčik , mal ručnú brzdu a radenie rýchlostí. Bol som presvedčený že mu ide z výfuku dym, aspon mne sa zdálo. To bolo radosti , bez neho som ani nezaspal.Ešte pred pár rokmi som z neho opatroval zadné koleso-čo keby sa mi ešte zišlo na staré kolená. Ak ho uvidím v predajni určite si ho kúpim.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.