Traktor z považia
-
Re: Traktor z považia
novynka dna v3s naprava je doma aj z dvoma kolesami foto dodam zajtra nestiham
odkial si kupil ?!peter bendr píše:novynka dna v3s naprava je doma aj z dvoma kolesami foto dodam zajtra nestiham
to bolo rýchle
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
-
z bytče od jedneho chalaniska , našiel som inzerat zavolal som nebolo to daleko dobru cenu celkom tak hned som išiel aj pozrieť ju a tak som ju aj zobral kedbolo na vyber zo všetkych troch naprav
Na aký rozmer ju budeš zužovat?
Budeš spoko
Budeš spoko
-
je to posledna naprava takže tak aby obidve strany boli rovnake neviem teraz presne kolklo to vychodilo
145 na okraje gumy tušim ja to tak mám
Na bazoši som videl nejaké v3s kove poloosy tuším tam boli aj krátke že by si ju len vymenil a kratil obal. nemusel by si zvarat poloos.
Ja som to chcel tiež tak ale vtedy zrovna som nemohol na žiadnu natrafit tak sa skrátila na sústruhu, ale drží zatial
Na bazoši som videl nejaké v3s kove poloosy tuším tam boli aj krátke že by si ju len vymenil a kratil obal. nemusel by si zvarat poloos.
Ja som to chcel tiež tak ale vtedy zrovna som nemohol na žiadnu natrafit tak sa skrátila na sústruhu, ale drží zatial
-
ja to urobim tieš tak sratim ju na sustruhu ked uš je tam ak by nahodou praskla tak by som tam kupil tu original ale nebojim sa žeby ju utočilo
-
mam taku dilemu ked budem rozriezať nohavicu na v3s naprave je treba predtym vypusti olej z nej ? alebo z reduktoru ? aby mi nevitiekol olej po garaži
myslím že z diferáka by si mal.
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
-
dobre dobre tak dnes nato pozriem kde a čo ako treba
-
a ešte som sa chcel spytať že ked vytiahnem polos zo strany ako je uzavierka nerozpadne sa mi tam niečo?
-
tak dnes om sa pustil do toho v3s naprava uš je skratena začiatok 10:30 koniec prace 14:30
odmontoval som brzdove valce vypustil som olej z diferaku z reduktoru nebolo treba
vybaral som polos zajtra ju zaveziem na skratenie ku sustružnukovi a ešte musim dať vyrobit vložku do nohavice z priemerom 72mm a všetko potom pozvarať naspäť
pozabrusoval som konce nohavice aby sa tam dal urobiť väčši zvar ale došli mi brusne kotuče tak zajtra ešte dobrusim
neviete aky olej treba dať do diferaku? množstvo tak cca 4l ? a napravu som skratil o 29,5 cm
odmontoval som brzdove valce vypustil som olej z diferaku z reduktoru nebolo treba
vybaral som polos zajtra ju zaveziem na skratenie ku sustružnukovi a ešte musim dať vyrobit vložku do nohavice z priemerom 72mm a všetko potom pozvarať naspäť
pozabrusoval som konce nohavice aby sa tam dal urobiť väčši zvar ale došli mi brusne kotuče tak zajtra ešte dobrusim
neviete aky olej treba dať do diferaku? množstvo tak cca 4l ? a napravu som skratil o 29,5 cm
Tie "čapy" na tej náprave budeš potrebovat alebo ich budeš vyhadzovat? Ja by som ích od teba zobral.