fortschritt ZT 303
Moderátor: DYK
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: fortschritt ZT 303
U nás ve statku měli všechny škodovky zásuvku na vlek,vždyť i pluhy řady PHX byly bržděné a některé i vzduchem jištěné tzv.laňáky.
Zetor,Tatra,
-
Nepamatuji se, že bych viděl někdy na PHXu brzdy v zadním kole,ale zkoušelo se tehdy lecos.
Nějaká tažená nářadí mívala brzdy,to jsem občas viděl.
Každopádně si myslím,že není problém dodělat vývody,pokud by se to mělo použít na tahání.
Tady lítají s řepou a ty osmitunky za tím vypadají jako malé trakače,ale aspoň nikde nezapadnou
Nějaká tažená nářadí mívala brzdy,to jsem občas viděl.
Každopádně si myslím,že není problém dodělat vývody,pokud by se to mělo použít na tahání.
Tady lítají s řepou a ty osmitunky za tím vypadají jako malé trakače,ale aspoň nikde nezapadnou
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
-
nemal by ti tam zavadzat drziak cerpadla...vsak cerpadlo je na prsiach...akoze je tam vela zatok, ale aby tam bol dostatocny prietok...lebo ta zatka, co nafotil aj poulm je zboku motora a tam je len 10 zavit...tusim..a ked do toho clovek da este holander, tak je tam este mensia dierka..atd...ZT 303 píše:Jj chlapy dik za rady udělam to ze předu z prsou co je ta zatka M 18x1,5 akorat tam musim upravit držak čerpadla řizení protože mi tam trochu překáží
phx nemali brzdy, ale tie podmietacie disky co sa vyrabali a mali podobny ram ako phx, tak tie mali brzdy...tie boli ovela tazsie...
-
Já to mám tuším připojené na tu 10-12ku závit a mazat mi to stíhá bez problémů.Hadičku mám stejného průměru asi jako na tom zeleném kombajnu.
Zase jsem nechtěl motoru příliš mnoho pustit žilou z mazání.
To velké turbo nejede v té Ifě na tak vysoké otáčky jak to malé,takže to vyjde na stejno.
Podle grafu by mi mělo odhadem pracovat někde v rozmezích otáček 30-60tis.
Takže v takovém pracovním režimu přežije 4 tyto motory
Navíc jsem turbo kupoval fungl po repasi s komplet novým vnitřkem,takže bych měl mít do důchodu vystaráno
Zase jsem nechtěl motoru příliš mnoho pustit žilou z mazání.
To velké turbo nejede v té Ifě na tak vysoké otáčky jak to malé,takže to vyjde na stejno.
Podle grafu by mi mělo odhadem pracovat někde v rozmezích otáček 30-60tis.
Takže v takovém pracovním režimu přežije 4 tyto motory
Navíc jsem turbo kupoval fungl po repasi s komplet novým vnitřkem,takže bych měl mít do důchodu vystaráno
-
Zdravíčko pánové,tak jsem po dlouhé době zase zpět,tak budu mít na dvoře už čtyři Ify W50 Agro .Potřeboval bych od Vás,jestli by jste neměli na prodej vstřikovací čerpadlo s výkonostním regulátorem z traktoru?Nemáte někdo charakteristiku motoru,zajímá mně tabulka krouťáku a spotřeby.Díky
-
Tak to máš už hezký vozový park.
Výkonnostní čerpadla byly na jeřábech,hasičských autech,možná i na fekálech,v kombajnech apod.
Zkus se zeptat Jirky Nováka (IFAturbo)
Vím,že nějaké měl navíc. Jedno čerpadlo mám,ale mám ho do rezervy a navíc se musí seřídit nebo udělat na něm GO,protože jelo blbě a má rozhozené dávky.
googl:
http://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&sclie ... 24&bih=601
Výkonnostní čerpadla byly na jeřábech,hasičských autech,možná i na fekálech,v kombajnech apod.
Zkus se zeptat Jirky Nováka (IFAturbo)
Vím,že nějaké měl navíc. Jedno čerpadlo mám,ale mám ho do rezervy a navíc se musí seřídit nebo udělat na něm GO,protože jelo blbě a má rozhozené dávky.
googl:
http://www.google.cz/#hl=cs&tbo=d&sclie ... 24&bih=601
nemal by ti tam zavadzat drziak cerpadla...vsak cerpadlo je na prsiach...akoze je tam vela zatok, ale aby tam bol dostatocny prietok...lebo ta zatka, co nafotil aj poulm je zboku motora a tam je len 10 zavit...tusim..a ked do toho clovek da este holander, tak je tam este mensia dierka..atd...hotday píše:ZT 303 píše:Jj chlapy dik za rady udělam to ze předu z prsou co je ta zatka M 18x1,5 akorat tam musim upravit držak čerpadla řizení protože mi tam trochu překáží
To Hotday : Jak jsi řikal ze předu na prsach tak mám na mysly připojit to na tuto zatku to je M18x1,5 . Nebo tam je ze předu ještě jina ?? Z boku na bloku se mi ty zatky zdaj maly to je zavit kolem M10
Naposledy upravil(a) ZT 303 dne čtv led 24, 2013 9:24 pm, celkem upraveno 1 x.
Tu máš hneď dve charakteristiky, jedna je pre kombajnové motory, druhá pre W50 http://uloz.to/xf4nJFk/navod-k-motoru-4vd-14-5-12-rarTomáš Ersepka píše:Zdravíčko pánové,tak jsem po dlouhé době zase zpět,tak budu mít na dvoře už čtyři Ify W50 Agro .Potřeboval bych od Vás,jestli by jste neměli na prodej vstřikovací čerpadlo s výkonostním regulátorem z traktoru?Nemáte někdo charakteristiku motoru,zajímá mně tabulka krouťáku a spotřeby.Díky
To hotday: nemám záujem ťa pripravovať o tvoje prvenstvá. Ak nemáš rozobratý motor, aby si mohol vŕtať do bloku, na pravej strane môžeš pripojiť prepad len na teleso filtra, bez vŕtania jedine do zátky na odstredivke, čo je kvôli údržbe odstredivky nepraktickejšie, alebo na zátke poistného ventilu.
To poulm: V zákone sa asi spomína okamžitá hmotnosť ťažného vozidla. Len okamžitá hmotnosť nesmie prekračovať celkovú. napr ZT má maximálnu celkovú hmotnosť pripadajúcu na nápravy 7750 kg bez obmedzenia, ale v techničáku je uvedená iba 6170 kg (ktorú prekračuje sólo traktor so závažiami a vodou v pneumatikách). Tak som ukrátený o 3950 kg užitočnej hmotnosti prívesu. Aj keď je málo pravdepodobné že ťa niekto bude vážiť, no nikdy nevieš kde môžeš natrafiť na hlupáka ktorý bude skúšať ako fungujú kufríkové váhy.
Brzdený pluh som nevidel, ale laňák aj keď už zavarený sme ťahali za š180, koniec koncov brzdič z liazu, pár rúrok a trocha práce a nie je problém ani s dvojokruhovými brzdami
čau chlapi, potřebuju poradit. nedávno jsme koupili ZT 303. zatím se zdá, že vše funguje, až na násobič. zařadit tou páčkou pod volantem jde (když není sešláplá spojka, jinak ne), ale když chci zařadit kvalt, tak jakoby spojka nefunguje. kvalt nejde zařadit a rachotí zuby. co to může způsobovat. není třeba jen něco špatně seřízené? osobně půlič vysloveně nepotřebuju, ale jde mi o to, aby se provozem s touto závadou převodovka nepoškodila. jinak když je páčka půliče v poloze "vypnuto", tak řadit jde normálně. co to může způsobovat a má cenu s tím něco dělat, když vysloveně půlič nepotřebuji?
Dusík a blbost jsou ve vesmíru nejrozšířenější.
Aj ja mám jeden dotaz , neviete aká veľkosť razníc je použita na výrobnom štitku na ZT-303 ?
-
Myslím,že je to celkem jedno,jak velké použiješ raznice,kdo na STK ví jak velká mají být origo čísla? Udělej to tak,aby to opticky vypadalo dobře a hlavně rovně a bude to OK.
to Páca:
koukám,že už je tohle vlákno celkém dlouhé skoro jako kniha,ale pokud jsi čerstvý majitel traktoru ZT,tak si otevři láhev vína a celé si ho raději přečti a obohatíš se o mnoho dobrých informací k tomuto traktoru.
Pokud vím,tak by násobič neměl jít volně zapnout bez spojky,něco bude špatně.Většinou bývá problém v nastavení ovládacích páček spojkových lamel,někde ve vláknu najdeš obrázek s nastavením,zkus to podle něj nastavit a pak uvidíš.
To,že ti jde zapnout bez spojky může být problém i ve volnoběžce.
Mnohokrát to měl rozdělané CBS,třeba bude vědět o něco víc.
to Páca:
koukám,že už je tohle vlákno celkém dlouhé skoro jako kniha,ale pokud jsi čerstvý majitel traktoru ZT,tak si otevři láhev vína a celé si ho raději přečti a obohatíš se o mnoho dobrých informací k tomuto traktoru.
Pokud vím,tak by násobič neměl jít volně zapnout bez spojky,něco bude špatně.Většinou bývá problém v nastavení ovládacích páček spojkových lamel,někde ve vláknu najdeš obrázek s nastavením,zkus to podle něj nastavit a pak uvidíš.
To,že ti jde zapnout bez spojky může být problém i ve volnoběžce.
Mnohokrát to měl rozdělané CBS,třeba bude vědět o něco víc.
A nemala by sa veľkosť razníc použita na ráme zhodovať s velkosťou na štitku ? Ved ano na STK to nepoznaju a pravdepodobne 9.2 idem pre ZT tak som objednal štitky , v pondelok prídu vyrazim čísla a budem čakať na sobotupoulm píše:Myslím,že je to celkem jedno,jak velké použiješ raznice,kdo na STK ví jak velká mají být origo čísla? Udělej to tak,aby to opticky vypadalo dobře a hlavně rovně a bude to OK.
-
To ZTéčko je bez TP?
Proč ty štítky řešíš?
Proč ty štítky řešíš?
Ahoj,Na STK nikdo štítek neřeší,hlavně at ti sedí číslo rámu.Jestli ti nesedí z nějakého duvodu štítek s rámem tak vem kladívko a trochu jej znečitelni,nebo ho sundej.
poulm píše:To ZTéčko je bez TP?
Proč ty štítky řešíš?
Nie , Zt je so SPZ + jedno na ND bez TP . Ale to je čisto na ND ......... štitky riešim preto , že na Slovensku je to trošku inač . Od júna budu na všetkých strediskách STK , EK kamery ...... Pred dvoma nemuseli byť štitky , ale teraz to je Cééčková závada , a da mi opakovanu STK . STK to sa ešte dá , ale horšie je ked ťa na ceste chyti pojazdná STK . Neviem či to tam máte aj vy v ČR , ale u nás to behá , ale zastavuju prevažne kamiony , váhy , brzdy kontroluju .