fastrac8250 píše:hybe sa nieco?
Neboj, makám na tom, len mám malý problém s netom tak tu kukám aspoň cez mobil. Fotky pridám po víkende.
Mihi
Moderátoři: rezis, Malboro, Leo
fastrac8250 píše:hybe sa nieco?
A veď počkaj, dorobíš naviják a popri tom si budeš zháňať materiál na špalíkovač a budeme 25-koví špalíkovací draci.....McPeci píše:kurńa není to nůž z tabulových nůžek?? jsem jich v práci v jednom skládku viděl asi 10ks o délce 1,5 metru
ti kreténi to vše vyházeli do šrotu!!!!!!!!!! podotýkám to byly fungláče uloženky cca 20 let staré v papíru zabalené
byli rychlejší jak já bych byl milionář
mihi píše:Tak som si povedal že si takú mašinku postavím aj ja v domácich podmienkach...snáď sa mi to podarí.
Kolesá som kúpil od Fera diera v kolese je vysústružená na 60mm pre zverné púzdro.
Kolesá sú modul 5.5 a rozstupová kružnica mi vyšla 154mm.
Ak by niekto chcel tu je celkom pekný návod ako na modul a rozstup.kružnicu...:
http://rc-tamiya.cekuj.net/prevody-i.a16.html#2_cast
Aby som si bol istý s rozstupovou kružnicou tak som si to odskúšal na nečisto, nechal som si osústružiť bukové čapy a do dosky som si vytrval vo vzdialenosti 154mm 2 diery o priemeru 20mm a tak som sa uistil že kolesá sa dobre kotúľajú.... možno trošku primitívne ale isté...
Niektoré fotky kolies sú ešte orig.z Ferovho inzerátu.....
Robím si to tak pre radosť a dúfam že to zvládnem už mám nachystané aj nejaké konáre na špalíkovanie, no počítam s tým ako s doplkovým kúrením pre rodičov....
Tak asi toľko zatiaľ.
Chlapi a čo vy ostatní, veď si založte vlákna na svoje špalíkovače a navijáky nech máme cez zimu čo okukávať.....a nehambite sa ani ja to nerobím najkrajšejšie ale hlavne aby to fungovalo...
Mihi
No máš pravdu. Zoháňal som pevnostné šroby a nič , všade tak max 8.8 tak som tam dal zatiaľ aj tie. Našiel som jednu firmu cez net v BA a keď tam bol brácho osobne tak mu povedali že na drobno nepredávajú, že iba celú krabicu a hlavne pre firmy...miňo píše:Tie šroby ktorými máš uchytené nože si daj masívnejšie a pevnostnej triedy spojovacieho materiálu 12,9 (aby mali na hlavičke) . tie čo tam máš sa mi zdajú slabé. Inak postupuješ pekne