Nevím, jak to tam je s roztečí, středovou dírou a vzdálenosti sousedních šroubů.kuta píše:dve kola 16tam mam,mel sme je na zadní náprave z muliny,to by tym melo jít ne?Tom píše:No, tak vepředu budou asi 6,00-16, ale ne hned, musím sehnat ty arácké disky. Ten převod je supr, jen mám strach, aby mu nevadilo bahno, a další takové svinstvo. Jinak jsem rád, že se líbí
Prý to jelo kolem pětadvaceti, což si myslím, že je na takovou strojovnu dostačující.
Mohl bys mi to prosím změřit podle obrázku v příloze a případně i vyfotit?
Jinak dneska jsem na Haťanovi pracoval celý den, podařilo se mi ho z půlky odmastit, sundal jsem převodovku, snažil jsem se rozhýbat brzdy, začal jsem sundávat zadní nápravu (kolem rámu je upevněna takovou svorkou, nakoncích na šroub, a jenom jedna strana mi trvala asi 1,5 hodiny - 4 šrouby!!! totálně zrezivělý a neskutečně dlouhý závit, myslel jsem že mě jebne, a ještě mi zbývají 3 šrouby na druhé straně ) a už mám skoro připravenou přední nápravu pro nátěr. Zítra a pozítří se dělat nebude, vrhnu se na to 26. a to bych chtěl minimálně sundat zadní nápravu a udělat přípravu pro její uchycení pod rám, moc bych chtěl ji pod ten rám i upevnit, ale myslím, že to netihnu - no uvidíme.