Brejkyho zetor 5245
Moderátor: Lukashil
Brejkyho zetor 5245
Čaute ľudia som tu nový a aj ja by som chcel samozrejme sem dať niejake tie fotky takže tu máte môj stroj
- slavo63
Re: Brejkyho zetor 5245
čau no konecne niekto kto ma 5245 Traktor vyzera perfektne.Popíš nam načo ho použivaš a daj aj video
[quote="slavo63"]čau no konecne niekto kto ma 5245 Traktor vyzera perfektne.Popíš nam načo ho použivaš a daj aj video [/quote
Hlavne na vozenie močovky , na oranie a do lesa pre vlastnú potrebu tá foto je stará teraz trošku vyzerá lepšie
Hlavne na vozenie močovky , na oranie a do lesa pre vlastnú potrebu tá foto je stará teraz trošku vyzerá lepšie
Mas ho už dlho? A ako si snim spokojny? Ta juhoslovanska naprava sa nekazi moc? Tiež si chcem taky pozhanat,lebo trojvalce su super!!! Nahod foto ako vyzera teraz,nech sa pokochame!
- slavo63
Presne tak 3-v učarovali aj mne Tešim sa na nove fotojojof píše:Mas ho už dlho? A ako si snim spokojny? Ta juhoslovanska naprava sa nekazi moc? Tiež si chcem taky pozhanat,lebo trojvalce su super!!! Nahod foto ako vyzera teraz,nech sa pokochame!
Pridajte sa na fb stránku Zetoráci tam mám viac foto
Sú tam menšie úpravy ako nový znak , nálepky , kryt alternátoru , zadná nálepka , pravá stupačka , nový halogén , rádio , sedačka spolujazda , ohrievač chladiacej kvapaliny a to je asi všetko