Motorové pily
- authorgang1
Re: Motorové pily
Rád bych ale nemám se am šanci dostat, silikon jsem volil jen proto že ho tam dostanu. než bych tam dostal tekutý kov tak by mě ztvrdnul
ten kov má otvorenú dobu spracovania 15-30min. Ja ho zamiešam necham zavednůt aby netiekol potom sneho spravím guličku ktorú zatlačím do rany .Takto si to možeš napichnút na drot alebo spajdli a dopravit na miesto činu v nádrži a tam to dačím pozatláčaš.
- authorgang1
To bych ho musel mět ten epoxid co mám tvrdne ani ne po 10 min.
Už to nechám tak když poteče pokusím se sehnat druhou.
Už to nechám tak když poteče pokusím se sehnat druhou.
Chlapi mám na Vás dotaz, kámošovi se naskytla výhodná koupě husqvarny 575 xpg. Docela by se hodila na silnou hmotu při ryzikovém kácení, chtěl bych se zeptat jestlí má někdo s touto pilou skušenosti nebo poznatky jestli stojí za to do ní jít. Předem díky za odpověd.
je neskutecne, co dokazou lidi koupit na aukru...
http://aukro.cz/motorova-pila-stihl-i2958298126.html
je to znama cinska pila, jednou je na ni napsane Hyuong, podruhe Husqvarna, potreti Stihl... lituju toho kupce, ktery si koupi za 5000,- (na ktere to muze potencionalne vyletet, v tom lepsim pripade...) naprosty smejd...
tady je dalsi
http://aukro.cz/stihl-ms440-i2958556367.html
budu zvedavy, jestli prekona hranici 3000,- :-)
Lidem by stalo za to napsat, ze prihazuji na smejda, ktery ma hodnotu 500,- , ale cenzura prezdivek v aukcich na aukru tomu udelala konec, tak bohuzel.
http://aukro.cz/motorova-pila-stihl-i2958298126.html
je to znama cinska pila, jednou je na ni napsane Hyuong, podruhe Husqvarna, potreti Stihl... lituju toho kupce, ktery si koupi za 5000,- (na ktere to muze potencionalne vyletet, v tom lepsim pripade...) naprosty smejd...
tady je dalsi
http://aukro.cz/stihl-ms440-i2958556367.html
budu zvedavy, jestli prekona hranici 3000,- :-)
Lidem by stalo za to napsat, ze prihazuji na smejda, ktery ma hodnotu 500,- , ale cenzura prezdivek v aukcich na aukru tomu udelala konec, tak bohuzel.
vždyť i slepý pozná z fotek,že se jedná o hodně špatnou napodobeninu.
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Hold komu neni pomoci, ten si koupi SITHL za 6000,- :-)
No, pred mesicem a neco se tam vydrazila tato stejna čajna, bez listy, s prasklym krytem startovani (na ND) za neuveritelnych 2500,- (taky MS 440)
Osobne si myslim, ze jedine v cem jsou ty pily podobne je barva, oranzova a bila
No, pred mesicem a neco se tam vydrazila tato stejna čajna, bez listy, s prasklym krytem startovani (na ND) za neuveritelnych 2500,- (taky MS 440)
Osobne si myslim, ze jedine v cem jsou ty pily podobne je barva, oranzova a bila
chlapi nemate nekdo js 2153 potreboval bych brzdu a hlavni rukojet, bohuzel ve zkousce bor vs js vyhral bor
- Mirek LKT
můžu se optat kamaráda co má HQ servis , jestli se tam něco neválí
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
OK dik kdyby něco tak napiš sz zatím díky
Ahoj. mám dotaz,
Byla pila Jonsered 670 předchůdce pily Jonsered 2171 ?
Byla pila Jonsered 670 předchůdce pily Jonsered 2171 ?
ne přímo
670 - 2065 - 2165
670 - 2065 - 2165
Ahoj. Mám otázku pro uživatele HQ 560. 14 dní nová, každý den v těžbě a stále se povoluje řetěz (3/8). Šrouby jsou dotažený, řetaz dobře našponovaný a když pilku něco kopne v řezu, tak ejle řetaz povolený jako kšandy. Stává se vám to? Je to dost nepříjený furt natahovat řetěz. Díky za ohlasy s radami.
Lidi zlatý, Kam se poděly pily SOLO? Vím, že je začal prodávat Mountfield, ten prodá kde co, ale pily zmizely z nabídky www.solopraha.cz. Co se to vlastně děje? Ví o tom někdo něco? Má někdo relevantní informace? Na stránkách zástupce Sola pro ČR není o tom ani čárka a chovají se jako by se nic nedělo. Já bych to tak neviděl. Radku ser na politiku, nevíš co se děje?
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod