Připrav se na to, že všechno je raketa... Blatník novej, pouze origo, někde desítku, světlo bůre Nárazník desítku.. Zrovna nedávno jsem měl nehodu, mlaďas mi nedal přednost, naštěstí jsem jel pomalu.. Ibiza předek pryč, já blatník nárazník blinkr, škoda 30000,- Proto mám pro tento účel ještě jedno auto na díly.. V inzerátech je toho hodně i na Aukru, sehnat se dá celkem všechno.. Počítej ale s tím, že prodávající dobře ví, co stojí nový..kůrovec píše:Čau chlapi,nedávno jsem si taky pořídil Terrano 2 2.7 tdi 3dv a tohle pondělí se mi ho podařilo na ledu docela dost naprcat. Pravej blatník,nárazník,podběh,světlo,blinkr - v prdeli. Kde kupujete takovýhle díly? Origo budou asi dost drahý,ne? Mám sledovat vrakáče a inzeráty?
Nisan Terrano II 2,7TD
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nisan Terrano II 2,7TD
Nikdy neříkej že to nejde, nebo přijde blbec, kterej neví že to nejde a udělá to!
Něco se mi už přes inzeráty podařilo sehnat (blatník,podběh,masku,světlo) Co mi však zatím chybí je přední pr. blinkr do nárazníku. Nevíte někdo o něčem?
Tak blinkr jsem sehnal,už je na cestě. Zatím ten můj karambol jen v dílech vychází na 7000. A to nejsou nový origo díly. Holt za blbost se platí.
To není si myslím tak špatné. My teď dáváme dokupy předek na Felicii, pocuchaný tažným od auta před ním. Blatníky, chladičová stěna, maska, kapota ... jen v dílech cca 8tis. a to sháníme co se dá na vrakáču. A je to je jen "blbá filcka" ...
tak hyundai je pryč, no že jsem nedal na vás, manžeta na kolo 4000KČ a začal svítít check tudiž oprava jak prase tak šel z domu.Ale musím něco kouupit nějákého pracanta
co říkate na x-trail?????zapa píše:tak hyundai je pryč, no že jsem nedal na vás, manžeta na kolo 4000KČ a začal svítít check tudiž oprava jak prase tak šel z domu.Ale musím něco kouupit nějákého pracanta
Rok ho doma máme na normální ježdění, celkem bez problémů 4x4 v zimně a na mokru supr. Jenom na tu přístrojovku uprostřed jsem si chvíli zvykal a převodovku bych nejrači rozkopal. Máme ještě ten starší motor Nissan (85kw) ty novější dci (100kw) se prý sypou.zapa píše:co říkate na x-trail?????zapa píše:tak hyundai je pryč, no že jsem nedal na vás, manžeta na kolo 4000KČ a začal svítít check tudiž oprava jak prase tak šel z domu.Ale musím něco kouupit nějákého pracanta
.... Když nemáš mozek, nebolí tě hlava ....
co je s převodovkou? říkáš že se sypou co přesně.no asi bych taky šel do staršíhoROSS píše:Rok ho doma máme na normální ježdění, celkem bez problémů 4x4 v zimně a na mokru supr. Jenom na tu přístrojovku uprostřed jsem si chvíli zvykal a převodovku bych nejrači rozkopal. Máme ještě ten starší motor Nissan (85kw) ty novější dci (100kw) se prý sypou.zapa píše:co říkate na x-trail?????zapa píše:tak hyundai je pryč, no že jsem nedal na vás, manžeta na kolo 4000KČ a začal svítít check tudiž oprava jak prase tak šel z domu.Ale musím něco kouupit nějákého pracanta
Je to 6-ti kvalt, jednička je krátká a na dvojku se to rozjíždí blbě. Do města katastrofa, by se člověk uřadil. Ale táhne hezky odspodu na 6-ku od 70km/h se pěkně plynule rozjede. A na ty motory dci nás upozorňovali v servisu ať to stím nekupujem, prý se montujou i do Renautů. Zatím jsem dělal přední kotouče + destičky od ATE a stálo to 5 500,-. Docela ranec a to bez práce, dělal jsem to doma sám. Jinak supr vozítko. Velký tak akorát, hodně na tažným, nemusíš se starat o díry v silnici a obruvníky. Zatim spokojenost uvidíme co dál. Má najeto asi 133 000km a rozvody jsou řetězem. rok 2004zapa píše:co je s převodovkou? říkáš že se sypou co přesně.no asi bych taky šel do staršíhoROSS píše:Rok ho doma máme na normální ježdění, celkem bez problémů 4x4 v zimně a na mokru supr. Jenom na tu přístrojovku uprostřed jsem si chvíli zvykal a převodovku bych nejrači rozkopal. Máme ještě ten starší motor Nissan (85kw) ty novější dci (100kw) se prý sypou.zapa píše:co říkate na x-trail?????zapa píše:tak hyundai je pryč, no že jsem nedal na vás, manžeta na kolo 4000KČ a začal svítít check tudiž oprava jak prase tak šel z domu.Ale musím něco kouupit nějákého pracanta
no pořád lepší než dát za manžetu na kloub u kola na terracana 4000 a dělá se jen or.díl budu tedy koukat po těch 84kw hnije to nebo něco?co motor jinak dávat na něco bacha.kolik to má na kou 2000kgROSS píše:Je to 6-ti kvalt, jednička je krátká a na dvojku se to rozjíždí blbě. Do města katastrofa, by se člověk uřadil. Ale táhne hezky odspodu na 6-ku od 70km/h se pěkně plynule rozjede. A na ty motory dci nás upozorňovali v servisu ať to stím nekupujem, prý se montujou i do Renautů. Zatím jsem dělal přední kotouče + destičky od ATE a stálo to 5 500,-. Docela ranec a to bez práce, dělal jsem to doma sám. Jinak supr vozítko. Velký tak akorát, hodně na tažným, nemusíš se starat o díry v silnici a obruvníky. Zatim spokojenost uvidíme co dál. Má najeto asi 133 000km a rozvody jsou řetězem. rok 2004zapa píše:co je s převodovkou? říkáš že se sypou co přesně.no asi bych taky šel do staršíhoROSS píše:Rok ho doma máme na normální ježdění, celkem bez problémů 4x4 v zimně a na mokru supr. Jenom na tu přístrojovku uprostřed jsem si chvíli zvykal a převodovku bych nejrači rozkopal. Máme ještě ten starší motor Nissan (85kw) ty novější dci (100kw) se prý sypou.zapa píše:co říkate na x-trail?????zapa píše:tak hyundai je pryč, no že jsem nedal na vás, manžeta na kolo 4000KČ a začal svítít check tudiž oprava jak prase tak šel z domu.Ale musím něco kouupit nějákého pracanta
pěkná barva vynikne chrom.psal si rok že to máš že to máš od soukromníkaROSS píše:
No od soukromníka i bazaru. Měla to nějaká žencká a její známej co má autobazar to inzeroval, ale jednali jsme přímo s majitelkou. Na tažným je psáno asi 2300kg ale zítra se rači ještě podívám. Rezu nikde ani pupínek, ani na kastli ani na podvozku. Přední blatníky jsou z plastu. Povídali že na tutom motoru se objevuje prasklej intercooler a je potom oblitej od oleje. Zatim máme za sebou asi 18 000km tak se možná ještě něco ukáže. Zjara budu dělat zadní brzdy.
co je prosím tě - intercooler nejsem znalec aut. koukni se chtěl bych to hlavně na tahání přívěsuROSS píše:No od soukromníka i bazaru. Měla to nějaká žencká a její známej co má autobazar to inzeroval, ale jednali jsme přímo s majitelkou. Na tažným je psáno asi 2300kg ale zítra se rači ještě podívám. Rezu nikde ani pupínek, ani na kastli ani na podvozku. Přední blatníky jsou z plastu. Povídali že na tutom motoru se objevuje prasklej intercooler a je potom oblitej od oleje. Zatim máme za sebou asi 18 000km tak se možná ještě něco ukáže. Zjara budu dělat zadní brzdy.
Toto hned nahoře. Síly to má dost, my stim moc netaháme na to máme Terrano I , nejvíc asi 2,5 kubíku vlhkých peletek a v pohodě.