Myslivost
Re: Myslivost
Jo jo meosight 50 je dost dobrá volba navíc servis a pod. Nemám ho ale střílel sem s tím a zvažiju.
- milstav1
No já ho právě taky nemám a měl sem možnost střílet s vicema kolimatory a tento mi sedl s nich nejlépe taky zvažuji koupi puškohled sem volil taky od meoptyPaťas píše:Jo jo meosight 50 je dost dobrá volba navíc servis a pod. Nemám ho ale střílel sem s tím a zvažiju.
- Mirek LKT
Puškohled mám taky meoptu , ale kolimátor mi byl doporučován buď Doctor, Tasco nebo AimPot ,což je ale už dražší sranda. Tak nevím...
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
- milstav1
No tasko nevím ale já řeším aj co když se neco posere tak meopta má docela slušné jednání aj servis já puvodně dostal doporučení na puškohled HAKKO no hruza urval se kříž to by nevadilo záruka byla uznaná ale byl sem dva měsíce bez puškohledu tudíš sem chtěl peníze a rychle koupit puškohled a volil sem proto meoptu a sem nad míru spokojenMirek LKT píše:Puškohled mám taky meoptu , ale kolimátor mi byl doporučován buď Doctor, Tasco nebo AimPot ,což je ale už dražší sranda. Tak nevím...
Taky jsem delší dobu řešil puškohled a nakonec vyhrála Meopta Artemis 2100 4-12x56 s bodem. Jsem zatím spokojený .
Ale ať se vrátím ke kolimátoru. S tím žádnou zkušenost nemám, ale asi bych taky pokukoval po té Meoptě.
Ale ať se vrátím ke kolimátoru. S tím žádnou zkušenost nemám, ale asi bych taky pokukoval po té Meoptě.
tady je můj už skoro půlroční Bavorský barvář jak jsme sli do krmelca, máte taky někdo tohle plemeno
uhlik05 píše:tady je můj už skoro půlroční Bavorský barvář jak jsme sli do krmelca, máte taky někdo tohle plemeno
Nádherný pes! Toto plemeno sa mě lůbí škoda že nemá u nás ve sdružení využití. U nás je jen drobná. Snad jen pár dohledávek na divočáky a srnčí. Kamošovi s Bavorákem dohledával postřeleného divočáka jeden kluk. Podle GPS co měl pes v obojku nachodili 15km než ho dostřelil. Byl to pes profesor a kluk non stop někde na naháňkách a dohledávkách. Prostě se mu hodně věnoval a byl pořád ve zvěři. Jo a jak píše Adler GPS v obojku je výborná věc! Sice větší investice ale vyplatí se.
ano vyplatí se.Tento pes je schopen uběhnout šílenou dálku za postřeleným kusem.Většinou je to i přes několik honiteb,tak abys byl připraven až pro něj pojedeš na slovensko
někomu može stačit známka s adresou nebo čip ale jak ti psa přejede auto nebo bude běhat několik dní po lese v mrazu až do vyčerpání sil,tak je to prd platné.
Proto GPS,hned máš přehled kde je,jestli se hýbe,některé mají i snímač zrychlení...
někomu može stačit známka s adresou nebo čip ale jak ti psa přejede auto nebo bude běhat několik dní po lese v mrazu až do vyčerpání sil,tak je to prd platné.
Proto GPS,hned máš přehled kde je,jestli se hýbe,některé mají i snímač zrychlení...
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
- Mirek LKT
Barvář super plemeno. Ještě loni jsme měli fenku , ale 17 rok byl jejím posledním. Bylo to štěně z našeho vrhu. Na jaře se pojede zas pro nového mazla S čubinou jsem měl rekord 14 km podle mapy za muflonem a úspěšně. Kámošovi jsem jí jednou půjčil na dohledávku a ten si musel stopnou traktor , aby ho odvezl zpátky domů, on už nezvládal a čubina by šla dál. Pokud v mládí dostane trochu péče a dobrou školu , několikanásobně to pak vrátí. Kámoš má teď Hanoveráka, psa, a to je zabiják . Na barvě vynikající a u vysoký není pro něj problém strhnout postřelenou holou a zadržet jí. Na jelena si zatím netroufnul
K těm kolimátorům . Pátral sem tak trochu i po servisech na určité značky. Docter,Tasco, Aimpot bez problémů, taktéž meopta. Navíc na ebay je aimpot za solidní cenu,takže to asi vyhraje . Už jen na prodejnách vybrat a ošahat ten pravej model .
K těm kolimátorům . Pátral sem tak trochu i po servisech na určité značky. Docter,Tasco, Aimpot bez problémů, taktéž meopta. Navíc na ebay je aimpot za solidní cenu,takže to asi vyhraje . Už jen na prodejnách vybrat a ošahat ten pravej model .
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
...to mas pravdu,kamos to ma fajn vecicka...Adler píše:pořiď mu GPS obojek,hodně si usnadníš život
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej psík. Strejc vedle z baráku ho má,fenku. Krásná,ale nevychovaná. A táta si pořídil Alpskou braku,taky zrovna moc neposlouchá,přijde mi že tyhle myslivecké plemena na tu poslušnost moc nejsou,i když jsem názoru,že vycvičit se dá každej pes. Na druhou stranu,čumáky mají neuvěřitelné A jak se tu píše,kolikrát chytne stopu a jde,a nic ji nezastaví,a přijde třeba za půl hodiny
Tady z naháňky z prasat
Tady z naháňky z prasat
Ogaři.kdo by z vás zvládl vyčinit liščí deku a ušit z ní baranicu nebo ušanku ? neco takového by to mělo byt.
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.
Adler píše:Ogaři.kdo by z vás zvládl vyčinit liščí deku a ušit z ní baranicu nebo ušanku ? neco takového by to mělo byt.
Čepicu ti ušije každý kožešník a vyčiňovat sa nauč sám. Dřív sem činil na kšeft než mňa hodní sůsedé nabonzovali, navíc furt někdo otravoval a kolikrát mě už to lézlo krkem. Za jaro nejakých 40-50 lišek 15 kun pak kůzlečí kůže a na podzim ovčiny divočáci jezevci . Ostala mě akorát bruska a kosa jináč sem všecko vyházal.