Ano děkuji za rady, až to pojede (jsem zvědav za jak dlouho ) tak o tom poreferuji.Atlan píše:To je sice pekne ze zadne budu sikomo ale takto ti bude motor skakat hore dole a tiez ked to das sikmo tak to bude lepsie tlmit vybracie a oto ti ide nie ?Oldrich2 píše:Silent bloků tam bude celkem 8, ty vzadu budou šikmo.Atlan píše:UZ ked si tam natrepal tie silent bloky mal si ich dat na sikmo.....
Uz to nechaj tak potom nezabudni poreferovat ako s to chova v zabere, lebo bez zataze to je ok.
V3Sierra
Re: V3Sierra
-
Mám aj ja jednu otazku ake veľke su tie sylentbloky , či boli problemi stým dopasovanim toho Mondejka a čo si spravil stou pôvodnov prevodovkov.
-
Ďakujem za odpoveď , Zadne kolesa budeš nechavať V3S? Ak ti môžem poradiť ten motor je dosť ťažky a maš možnosť, sprav ho 4x4.
Ano zadní kola zůstanou V3S, kdybych časem sehnal širší tak je tam dám, ale zatím stačí. O možnosti 4x4 jsem dlouho přemýšlel a jednou to možná bude. Teď mě tlačí čas, potřebuji ho co nejdříve v chodu, spolu s vlečkou.
Nazdar borci tiež mam problém s prevodovkou zo siery je dlhá ako týžden pred výplatu romanove riešenie sa mi páči , bol velký problém skrátiť ju?
-
Dufam že sa Oldrich2 menahneva a použijem jeho link a vložim ďaľšie foto tej mojej prevodovky .Mam plane založiť svoj odkaz pre stavbu ďaľšieho traktorika ale až dokončim druhu prevodovku z rozvodovkov na predny nahon. http://roman75.rajce.idnes.cz/Prevodovka
no nie je to také jednoduché musel si rozoberať aj hriadele z prevodovky ?
Jasně, že nehněvá , moc rád se podívám. Muselo to dát dost práce.roman75 píše:Dufam že sa Oldrich2 menahneva a použijem jeho link a vložim ďaľšie foto tej mojej prevodovky .Mam plane založiť svoj odkaz pre stavbu ďaľšieho traktorika ale až dokončim druhu prevodovku z rozvodovkov na predny nahon. http://roman75.rajce.idnes.cz/Prevodovka
-
Anie jeden raz . Vyvoj byva ťažky .manik900 píše:no nie je to také jednoduché musel si rozoberať aj hriadele z prevodovky ?