doklady pro provoz na silnici
- robert xxx
Re: doklady pro provoz na silnici
Len sa drz, v Leopoldove by si toho moc na TK-cku nenajazdil.
jedno info pre slovenskych traktoristov http://auto.sme.sk/c/6645367/vacsinu-vo ... -roka.html
Foton 254
Potom čo to znamená,vieme že babety nemusia a polnohospodarske stroje čo do toho zapadá.musíme vybaviť špz alebo nie
No-podľa všetkeho určite ano!pol píše:Potom čo to znamená,vieme že babety nemusia a polnohospodarske stroje čo do toho zapadá.musíme vybaviť špz alebo nie
"Po vydaní osvedčenia o evidencii časť II na obvodnom úrade dopravy musí jeho vlastník požiadať príslušný dopravný inšpektorát o prihlásenie vozidla do evidencie a vydanie tabuľky s evidenčným číslom," dodala Baloghová.
To jsem zvědav čeho a kdy se dočkáme u nás. Když už nějakou kravinu nevymyslí sami tak ji okopírují od sousedů ti naši umělci vládnoucí.
Ano, SPZ musi byt na vsetkych "nasich strojoch". Jedina kategoria, ktora ma odklad do roku 2016 su pracovne stroje. Takze vsetko, co spada do kategorie T - vsetky TK aj MT, aj japonske traktory a vsetko tomu podobne musi mat znackupol píše:Potom čo to znamená,vieme že babety nemusia a polnohospodarske stroje čo do toho zapadá.musíme vybaviť špz alebo nie
Foton 254
len ten postup vybavovania je debylný,robil to niekto v týchto dnoch
ahoj PRAKTIK ,prosím ťa napíš kolko ečiek Ťa to stálo ,myslím kolky ,poplatky atd, mám sa do toho púšťať keď mam staru TK 10 a ešte je prerobená na dvojvalec 2S90 a má aj servo ,mám nadej prejsť cez KO a STK ? samozrejme nemám ani žiadny techničák , dakujem za odpoveď
- PRAKTIK
na KO-technicke osvedčenie
-TOV v prahe od 900 do 3000 Kč
protokol cca 160€
STK EK ešte neviem
ak maš prerabany neviem neviem na KO su vid moj prispevok vyššie
cele cca400€ asi
-TOV v prahe od 900 do 3000 Kč
protokol cca 160€
STK EK ešte neviem
ak maš prerabany neviem neviem na KO su vid moj prispevok vyššie
cele cca400€ asi
no to sa na to serem ,vdaka za odpoveď
O spetnom zrkadle na tk a mt sa ešte nehovorilo aj to je potrebné na tech.kontrolu?
- majo258
ahoj
a vodic ma mat zvoncek na krku jak ovce ked sa pasu.
a vodic ma mat zvoncek na krku jak ovce ked sa pasu.
A ako je to s prívesmi ked chcem tahať za otypovanom tkačku a mám original príves,traba tiež zohnať osvedčenie od prívesu ?
ale ved na tk a mt stači vodičak na osobne auto takže by to nemalo spadat pod skupinu T