Potrebuji radu ohledne motorove pily
Moderátoři: rezis, Lukashil, Leo
-
- Kontaktovat uživatele:
Potrebuji radu ohledne motorove pily
Mame doma motorovu pilu značky huskvarna 359.problem je ze spatne chyta a jak na skoci tak nedrzi volno bech a pak zas ma vysoke otačky uz byla servise ale porad to dela dekuji za odpoved
- Mirek LKT
Re: Potrebuji radu ohledne motorove pily
Mělo by to spíš patřit sem http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... f=9&t=3126
ale
Předpokládám , že všechny filtry jsou čisté a průchozí. Podle popisu tipuji , že pila někde přisává falešný luft. Možností několik. Od prasklé palivové hadičky, přes vadné gufera u kliky, vadný karburátor až po vymleté kartery.
ale
Předpokládám , že všechny filtry jsou čisté a průchozí. Podle popisu tipuji , že pila někde přisává falešný luft. Možností několik. Od prasklé palivové hadičky, přes vadné gufera u kliky, vadný karburátor až po vymleté kartery.
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
A co skusit jinej servismaly traktorista píše:Mame doma motorovu pilu značky huskvarna 359.problem je ze spatne chyta a jak na skoci tak nedrzi volno bech a pak zas ma vysoke otačky uz byla servise ale porad to dela dekuji za odpoved
má kompresi?
Jsou OK simerinky v karterech?
Co dělali v servise?
Jsou OK simerinky v karterech?
Co dělali v servise?
-
- Kontaktovat uživatele:
je stara 4 roky 2 rokach to zacalo delat pry vymeneny karburator a ted na jare jsem to zavezl k jinemu servisu a preskousel tlaky motoru
muzu ti poslat tel kontak na servisaka z husqvarny je fakt sikovnej dela doma po praci a ceny ma super a koukam ze do Noveho Jicina to nemas daleko
-
- Kontaktovat uživatele:
to nemam daleko a byla koupena u lipky kunine jestli mi poslete kontak tak budu decny
presne tam dela kamos cislo na nej mas v SZ
-
- Kontaktovat uživatele:
ok a dekuji
skusim se snim poradit
skusim se snim poradit
mrkni se do SZ sem ti vomilem poslal spatny cislomaly traktorista píše:ok a dekuji
skusim se snim poradit
Tak co pila? Už běhá?
Kdo to umí, ten to dělá....ten kdo o tom ví trošku, ten tomu šéfuje..... a kdo o tom neví nic, tak ten to buď učí a nebo o tom alespoň hloupě kecá!
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
Pes je opakem ženy..... všemu rozumí, ale mlčí :)
-
podla mna budu zle membrani v karburatorealebo skus nastavit karburator
-
- Kontaktovat uživatele:
tak porad pila nebezi asi bude spatny karbec
- Standam
Zdravím, za vadný karburátor se dá prohlásit jen ten, který má vyběhané uložení škrtící klapky tak, že v tomto místě dostatečně netěsní. Ale to by muselo být pile 50 let. Všechno ostatní je na karburátoru opravitelná závada. Škoda, že nejsi blíže, oprava do druhého dne bez ohledu na příčinu závady. Standa.maly traktorista píše:tak porad pila nebezi asi bude spatny karbec
Stando, a jak řešíš promáčklé sedla pod seřizovacíma šroubama? A jak karb vyfoukaný natvrdo i se zpětným ventilkem volnoběhu do difusoru? A jak vydřený válec akcelerační pumpy? A jak karb s vyžranýma dírama vevnitř když si strejda splete Roundup s HQ olejem, případně zalepený fermeží, kterou si šikula v práci odlil do flašky od oleje? A jak prasklou stěnu po "důkladném" dotažení šroubku aby se to víčko nepovolovalo.....
Rád se naučím něco nového, nikdo neumíme všechno...
Rád se naučím něco nového, nikdo neumíme všechno...
Sny se nemají plnit. Ty se mají snít. Proto je oblečená žena krásnější než nahá.
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater