Postup pokládky plovoucí podlahy

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
pepa

Postup pokládky plovoucí podlahy

#1 Nový příspěvek od pepa »

Ahoj, prosím odborníky o radu při pokládce plovoucí podlahy. Bude se jednat o desky 1235 x 305 mm v obou místnostech stejná. Jde mi především o místo průchodu obývák - ložnice. Rád bych mět totiž celou plochu podlahy v celku. Kde začít?? Začal bych podél prostřední zdi v obýváku a pokládal do prava až bych měl obývák položený. Ale nevím jak se napojit v ložnici, protože zeď má pouze 17 cm a deska má 30 cm. Jediné co mě napadá tak první řadu desek v ložnici přeříznout na 13 cm šířky a pokračovat od prostřední zdi do leva. Je to tak správně nebo se to dělá jinak. Díky
Přílohy
přízemí.JPG

neboferus

Re: Postup pokládky plovoucí podlahy

#2 Nový příspěvek od neboferus »

pepa píše:Ahoj, prosím odborníky o radu při pokládce plovoucí podlahy. Bude se jednat o desky 1235 x 305 mm v obou místnostech stejná. Jde mi především o místo průchodu obývák - ložnice. Rád bych mět totiž celou plochu podlahy v celku. Kde začít?? Začal bych podél prostřední zdi v obýváku a pokládal do prava až bych měl obývák položený. Ale nevím jak se napojit v ložnici, protože zeď má pouze 17 cm a deska má 30 cm. Jediné co mě napadá tak první řadu desek v ložnici přeříznout na 13 cm šířky a pokračovat od prostřední zdi do leva. Je to tak správně nebo se to dělá jinak. Díky
Poukladaj ju napriec izby a je jedno kde zacnes a tym padom ta nemusi trapit hrubka steny :)

bourač

#3 Nový příspěvek od bourač »

neboferus píše:
pepa píše:Poukladaj ju napriec izby
:tyty: to by vypadalo blbě, lamely musí být kolmo k oknům 8) budeš muset řezat, hlavně nech od každé stěny vůli cca 1cm, lamely se tepelnou roztažností hóóódně natahují (a zase smršťují) u dveří - ale jen tam, to vyspáruj silikonem odpovídající barvy, na trhu jsou
věř mi píšu tenhle příspěvek a mám přitom nohy na plovoučce :vysmech:
.
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

pepa

#4 Nový příspěvek od pepa »

Ahoj, díky za odpovědi - takže položit obývák, potom ložnici a ve dveřích spojit podlahy třeba přes přechodový profil ?

bourač

#5 Nový příspěvek od bourač »

8) nebo zkus vytvořit lamelu š. 17cm (délka 80cm - dveře?)
Něco nejde? Je třeba tvrdit: "mě to nejde"
Vždy se najde někdo kdo to dokáže.

Odpovědět

Zpět na „Dům a stavba“