Chluminátor 4x4
Re: Chluminátor 4x4
Na favoriťáckej zatím neřadím. Když jsem jel poprvé tak jsem tam měl dvojku ale ta byla moc pomaláa tak jsem tam dal trojku ale ta se mi zdá taky pomalá. Chci tam zkusit dát čtyřku a pak uvidím.
martasek píše:Na favoriťáckej zatím neřadím. Když jsem jel poprvé tak jsem tam měl dvojku ale ta byla moc pomaláa tak jsem tam dal trojku ale ta se mi zdá taky pomalá. Chci tam zkusit dát čtyřku a pak uvidím.
no dal som to do programu prevod . min ot 1000
max 3000
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Ked som robil prepocty, s favo prevodovkou tak to celkom dobre vychadzalo, a ak mas este jednu prevodovku kludne raj na favorite 4, teoreticky aj 5 ak mas na tej dalsej prevodpvke redukovanu rychlost.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
- luis fernando
Kód: Vybrat vše
toto je pekné
Děkuji. Nejhorší je jak nám zima krade čas a nedá se moc dlouho venku dělat , protože já ho dělal převážně na dvoře.
Předpokládám, že horní ramena hydrauliky nemáš svařená ještě napevno. Podle první fotky z poslední série obrázků mně není moc jasné, jak budeš mít umístěnou pístnici na zvedání ramen . Ale jinak pěkná čistá práce .
- traktorfanda
Parádní strojovna
Z jakýho matrošu máš rám?
Z jakýho matrošu máš rám?