Edova Fiatagri 80 - 90 DT
Moderátor: DYK
Re: červená fiatka
ahoj, no mal som ich niekde do zemiakov zaviesť, nech sa činia pridávam porovnávacie foto sadu v stave ako som ho kúpil a v akom je dnes, ani to nevyzerá ako rovnaké miesto
jj je to paráda rozdíl velikej ja bych taky přikoupil ale soused tu nebydlí a je to hroznej blb, má vedle mě velký pole ale chce za metr jak ve městě za stavební parcelu je to škoda byl by tam pěknej sad i pole
to poznám, táto babka čo to mala pred tým nám to nechcela 20 rokov predať, lebo to bola jej srdcová záležitosť, asi preto to nechala priviesť do stavu prales, doteraz to považujem za malý zázrak, že to nakoniec predala a tiež si pýtala strašne veľa
noje to síla kolikrát s těmi lidmi .ale opravdu si to vylepšil
dik len keby nebolo také sucho a ta tráva by mi tam lepšie rástla
neboj ted odpočine a počkej po jaru budeš nadavat že to musíš pořád sekat
dal som tam lúčnu trávu, tak snáď len dva krát za leto na seno, za tým účelom chcem kúpiť nejaký malotraktor na kosenie, lebo sa mi nechce ten kus behať za jednoosákom a ešte mám aj iné lúky, s touto už je toho veľa.
tak to znám ted budu řešit ty rychlerostoucí topoly a asi taky budu schánět něco menšího s tím co mám je tam problém se dostat je to široké a vysoké.My jsme vždy řešili luční trávu poházením plev ze sušeného sena a to byla louka suprová
Koukám se na ten hezký sad , zůstal tam nějaký strom z teho pralesa?
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.
Zostala tam jedna čerešňa a belica všetky slivky išli dole, lebo boli na divoko rastené a ešte k tomu napadnuté šárkou a dole bol les z vŕb a jelší
dnes som bol pre nový stroj má to 16 koní, vývod na vpredu aj vzadu, tak isto hydrauliku, má to skoro tonu, ďalšie info pridám, až sa s tým viac zoznámim, je ktomu aj strecha a gumy na trávu.
- Grozo
- Kontaktovat uživatele:
krasavec se myslím stavím jak budu mít cestu
Výrobní postup na vše:
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Tip #1 - Have a plan.
Tip #2 - Have a back-up plan.
Tip #3 - Establish clear communications.
Tip #4 - Choose your partners carefully.
Tip #5 - Expect the unexpected.
Tip #6 - Shit happens.
Tip #7 - Remember, shit happens.
Re: Edova Fiatagri 80 - 90 DT a Agria 5700
dik určite sa stav už to mám od obeda konečne aj doma, maturita to vôbec naštartovať, včera mi ukázali iné tlačítko ako mali
podarilo sa mi nájsť manuál k stroju, sú tam aj technické parametre, ak by niekoho zaujímali http://flexfiles.stimme.net/agria.de/ad ... lepper.pdf
piatok som bol pre pluh u používateľa zetkamz, sobotu som ho skladal a upravoval uchytenie a dnes som ho skúsil použiť, podmienky na oranie zlé, blato, nikdy som ešte neoral tak aj výsledok tak vyzeral najhoršie že som sa hodinu nevedel dostať zo záhrady, lebo tam máme taký obrubník a je to dosť výškový rozdiel, takže sa furt podkladali nejaké dosky a furt to utekalo kdesi dole... no ale spravil som konečne pár fotiek stroja