Martinův TK
Re: Martinův TK
Hm ,taky bych si v klídku seděl v garáži,a "ladil ",místo toho dělám už týden dřevorubce,dneska jsem prchal před stromem a málem by tu prodávala stará vdova starý TK,bylo to o fous
Až se jaro zeptá...no a co že už je,prostě nestíhám
-
Martine prosim tě jak máš dlouhý píst na přední radlici. zatažený oko - oko ,díky
- Martin_TDi
Jardo, tak na sebe dávej většího majzla! Taky jsem měl období, kdy jsem byl několik dní od rána do večera v lese a domů jsem chodil zbitý jak pes, pak stačí málo a je na průser zaděláno. Měl jsem jednou málem pilu v noze. Dneska se snažím dělat v lese raději ve dvou a jen tak 2-4 hodinky. Pak na to hážu bobek a jdu druhý den. Sám jdu do lesa maximálně na haluzky.
PULDrapaliku : Pístnici mám stejně dlouhou jako vzadu tzn. myslím 460mm nebo 470mm, už si to nepamatuju přesně.
PULDrapaliku : Pístnici mám stejně dlouhou jako vzadu tzn. myslím 460mm nebo 470mm, už si to nepamatuju přesně.
Martin_TDi
TZ-4K-14, m.r.1980 - minulost
Vinea 36Hp Comfort m.r.2016 - současnost
-
Díky
Pěkná práce tak ať ti to maká.
Hm,víš jaký já jsem dřevorubec?Koupil jsem si "ruční řetízkovou pilu rusia made",protože uřezat větve s dubu ve výšce cca 10m jinak neumím.Přehodím přes větev a pak tahám za lanka se země ,jako bych dojil žirafu.Pak to je najednou prchéééééééj,a naražené žebra jsou tu.Dneska nemůžu ani trhnout za špagát u benzínky,abych to dodělal .
- Martin_TDi
Jardo, tak to je šílený postup ! To se fakt nedivím, že k nějakému úrazu dojde jedna-dvě. Není lepší ten strom pokácet?
Jinak dneska proběhl první ostrý test v lese, byl jsem pro jednu sušku. Musela se mi samosebou pověsit na okolní stromy. Ještě že jsem si pomohl traktorem! Sice terén křivý jak šlak, ale podařilo se !
Bohužel po příjezdu mě čekalo nemilé překvapení - tekoucí olej z pod válce To už není normální, buď je někde prasklinka ve válci nebo už nevím co.... Pokud někdo má stejnou zkušenost, dejte mi vědět. Zase mi to rosí v zadní čísti válce na straně startéru.
Jinak dneska proběhl první ostrý test v lese, byl jsem pro jednu sušku. Musela se mi samosebou pověsit na okolní stromy. Ještě že jsem si pomohl traktorem! Sice terén křivý jak šlak, ale podařilo se !
Bohužel po příjezdu mě čekalo nemilé překvapení - tekoucí olej z pod válce To už není normální, buď je někde prasklinka ve válci nebo už nevím co.... Pokud někdo má stejnou zkušenost, dejte mi vědět. Zase mi to rosí v zadní čísti válce na straně startéru.
Martin_TDi
Jo ten olej,to je nepříjemný,pozoruju delší dobu ,že mi asi teče olej s převodovky do levého zadního portálu,a potom na zem,taky to budu muset někdy řešit,zatím to na vraždu není.Akorát musím hlídat jestli ještě nějaký olej v té převodovce je.Až nebudu mít co dolít,koupím si gufera.
Ty moje duby jsou šílené,vysoké a kolem dokola ploty,tak že mi nezbývá než pořád ořezávat,technikou tam nedojedu,tak jedině ruskij pila.Co bych za to dal projet se v tom tvém krásném lesíku.
Ty moje duby jsou šílené,vysoké a kolem dokola ploty,tak že mi nezbývá než pořád ořezávat,technikou tam nedojedu,tak jedině ruskij pila.Co bych za to dal projet se v tom tvém krásném lesíku.
Olej mi taky z pod valce teče.To vadi?
- Martin_TDi
Tak olej když teče někde kde by neměl, tak je to vždycky na zváženou . Já to nemám rád a musím mít pod traktorem sucho, žádné vaničky na olej nic takového. Když teče z pod válce, tak tím ztrácíš učinost a výkon motoru, takže dobré to není.
Jinak Jardo, chápu Tvůj problém, budu něco podobného řešit u rodičů formou pronajaté vysokozdvižné plošiny na Avii s velkým dosahem a stromy budeme po metru ořezávat z hora dolů a spouštět po laně. To je asi jediná cesta jak na to.
Jinak Jardo, chápu Tvůj problém, budu něco podobného řešit u rodičů formou pronajaté vysokozdvižné plošiny na Avii s velkým dosahem a stromy budeme po metru ořezávat z hora dolů a spouštět po laně. To je asi jediná cesta jak na to.
Martin_TDi
Nemôže to pretekať z príruby na výfuk a chladiaci vzduch to rozhádže na tú stranu od štartáru? Myslím, že som to tu už niekde čítal. Mohlo by to robiť tesnnie na valci pod výfuk. Mne to robí to isté, no ešte som mepátral po príčine.
-
Když jsi dal pod válec silikon, tak tama to zcela jistě neteče. Silikon je jistota. Spíš bych se přikláněl k názoru, že to teče pod tím výfukem. Jinak jestli ten válec budeš sdělávat, tak to ti nezávidím. Kdysi sem dal silikon pod válec na pérákovi a demontáž je na ulomení žebra.
Pod výfukem mi taky teče. Ale zítra snad bude nové těsnění, tak to doufám bude v klidu.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Martin_TDi
Zkusím sundat výfuk, kéž by to bylo ono ! Díky za rady.
Martin_TDi
- Martin_TDi
Martin_TDi