Traktor - Fakoš
- microhummer
Re: Traktor - Fakoš
Já jsem dal chladič z Fiata Cromy 1.8, na litrový motor, je poměrně úzký z větší kapacitou, při menším náporu vzduchu bude snad lépe chladit než originál.
Na začátku bylo jen slovo boží a pár svařených trubek, to ostatní pochopí každý trouba!
Bacha na to jednou si čichne a už ho z toho nedostaneš.. Bahno je silně návyková záležitost.
Jinak pěkná mašina..
Jinak pěkná mašina..
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
tak jsem dneska měřil minimalni rychlost a navigace naměřila 3km/hod, při 1500 otáčkách. To by mohlo být dostačující, MI
Co ta poloosa mezi převodovkou a nápravou? Eště žije? V jaky je kondici?
drží, a ani nevydává žádné pazvuky, jediná závada, že mi praskla manžeta, ono to na fotce vypada hůř než to opravdu je.
tak jsem vytvořil jednu rodinnou fotku s traktorem , jen dcera chybí.Traktor chodi ke spokojenosti, jen jsem urval paku řízení o pařez Milos
Zdravim,chci se zeptat co všechno s Fakošem vozíte?Přemýšlím o něčem podobném ale nevím co ten diferák vydrží.
pouzívám ho okolo domu a vozeni dřívý, diferák vydrží, protože moc neváží tak dřív než by povolil dif tak začne hrabat, vím o nekolika traktorech, který maji stejný základ a pokud je v difu olej tak neni problém, jo pozor na závaží v kolech to by ten dig asi moc nebavilo, Milos.
kolik dříví vozíte?ono když je plná vlečka tvrdého dřeva naložená více na předek a zatíží se zadek traktoru tak nebude mít šanci prohrábnout.mám ten samý nebo podobný dif ale motor jawa 175 a taky přemýšlím o favo.ale napřed musím udělat hydraulické brzdy-ty lanka to moc nedávají.
nejvic asi 5m3 olše, ale větší problém je to zastavit než to rozhýbat, vůbec bych se toho nebál a šel do toho . .
...jo , jo , srandičky , traktoriády a těžká noha na plynu .
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
da se dneska vubec sehnat jeste zadek na moskala? co tam dat neco silnejsiho?
zkusím to, snad něco sezenu, doma mi polehává náprava z avie A30, ale ta je zase veliká . . .