slečna na vdavaní

"U zastřeleného kozla"

Moderátoři: rezis, Leo

Zpráva
Autor
sychrovak

Re: slečna na vdavaní

#1936 Nový příspěvek od sychrovak »

A jak tu je psáno nikdy nevíš ať si mladý nebo kmet stát se může cokoliv.......hlavně teď na podzim opatrně,vše kluzké a malá nepozornost a je zle...........
Já takhle v JZD přišel o strejdu,bylo mu 34l........v jeho případě poctivost po pracovní době a spěch k rodině se mu nevyplatil.........a o zdravotnické záchrané službě r. 1985 ani radši nemluvím........
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

malotraktor

#1937 Nový příspěvek od malotraktor »

Sychrovák Ty musíš tu politiku tahat do všeho :cert: Obdivuju tu Tvoji zatemněnost a svoji blbost, že na to reaguji. Ale tvoje poslední věta mě zase zvedla. Od roku 1989 asi už nikdo na žádný úraz nezemřel 8)
Nevěř všemu co si myslíš

Brendak

#1938 Nový příspěvek od Brendak »

Dělám ostrahu a na noční vždycky sloužím se stejným hasičem. Ten podepsal jako jeden z mála na okrese Několik vět nebo Chartu. Ted´ si nejsu jistý co. A je hrozně ukecaný. A s ním se taky každý rozhovor časem stočí k politice. Komunisty nemusím , ale někdy to s ním chce pevné nervy. :)

Je mu přes 60. A říkal dokud je člověk mladý , má pocit že může dělat pořád. Ale s rokama se to mění.

sychrovak

#1939 Nový příspěvek od sychrovak »

Malotraktore ty jsi teda pěkný vůl já o politice nepsal.To už je podruhé co v tom vidíš politiku,buď se nech vyšetřit nebo radši nereaguj.
Já tady nebudu nikoho zatěžovat otázkou zdravotnictví a když napíši rok 85 kdy se to stalo každému dojde co jsem stím myslel,ale tobě dojde zase jenom politika.Panebože to není normální,nehledej politiku tam kde není................

DYK

#1940 Nový příspěvek od DYK »

Nevím co je malotraktor, ale věkem by mohl být tvůj otec, vole!!
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

ola

#1941 Nový příspěvek od ola »

Ahoj sychrováku,také na to hlědím,gde tu jakože taháš jakůsik politiku alě stéjně,podľa mojého,mívali ti staří komunisti ty slěčny na vdávání tak nejak,no,skrátka a dobře,o poznání vychovanější,jak ti dnešní demokrati.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

sychrovak

#1942 Nový příspěvek od sychrovak »

DYK: Pokud by mě počal v 15 letech tak asi jo.Viděl jsi abych já někoho někdy tady napadal??za ty roky??Slovo vůl řeknu v rozčílení i svému kamarádovi za voloviny.
Tak nevím proč prudíš.

sychrovak

#1943 Nový příspěvek od sychrovak »

Ahoj Olo vůbec politiku jiném než je příslušné netahám.
Rok 1985 je pro mě rok jako každý jiný,jen rok udává vývoj a jaké zdravotnictví bylo.
Když napíšu že mi někdo umřel v roce 1912 na zápal tak to je vůči této době běžné
Když napíšu rok 1986 každý inteligentní si představí 1203 která jela na venkov 25 KM 45 min a když dorazí udělá to co se v tý době dalo udělat skoro nic,při zpáteční cestě po hodině od úrazu zemřel.
Dnes jsme bohudík v jiné době a když vloni u nás kluk spadnul ze skály byl tu vrtulník z liberce do 1O min.Sanitka stejnou trasu dnes dělá do 15 min.

Takže jde o pokrok a dobu.Nikde jsem nepsal o politice.

Ano v politice se občas vyjadřuji ale najdi v příspěvkách kde jsem nemluvil pravdu..............Bohužel nejen moje příspěvky na lidi ,,některý" působí jako červený hadr na bejka.

Nevím myslím že dceru mám vychovanou dobře,to není o politice ale o rodičích.Gauner bude vždy vychovávat gaunery.

Jenom tak pro info tady mě p. Malotraktor napadl v příspěvku poprvé........http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... no#p668950
Pak to vysvětlil a já se nezlobil....................v okénku politika nikdy a dnes znova .Tak jsem reagoval,nezlobím se na něj jen jsem vrátil smeč :)
Třeba někdy i s ním popijem.
Je zajímé,že ti co mě třeba sprdli v okénku politika tak občas vyměníme SZ a není problém.To je ta demokracie právo na svůj názor.

Pokud na moravě je vůl hrozná nadávka,tak se omlouvám.................
Naposledy upravil(a) sychrovak dne pon lis 12, 2012 3:45 pm, celkem upraveno 1 x.

DYK

#1944 Nový příspěvek od DYK »

sychrovak píše:Pokud by mě počal v 15 letech tak asi jo.Viděl jsi abych já někoho někdy tady napadal??za ty roky??Slovo vůl řeknu v rozčílení i svému kamarádovi za voloviny.
Tak nevím proč prudíš.
Jak chcou Vaši, našim je to jedno. ;-)
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

ola

#1945 Nový příspěvek od ola »

sychrovak: Ahoj,nevím lěsti s to správně pochopíl,právě,že sem sa také divíl,protože sem v tom žádnů politiku neviďél a tož právě proto sem si dělál prdeľ s tů správně vychovanů slěčnů starým komunistů.Vůl je normální slovo,tajak každé iné,tož nevím,co tu vlastně řešíja.Při řeči ně dnes řekne volě aj gdejaký dvacetilětý hakzľ a neposeru sa z teho.A s tů záchranků je to tak alě taká byla doba a tak sa to tak aj bralo a za ten dnešní rychlější dojezd rozhodně nemajů sebemenší zásluhu včiľší naši politici alě prachobyčéjný pokrok.V téj době,už enom než s dolěťél negde k telěfónu,tož bylo kolikráť pozdě.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240

pani-kenybzova

#1946 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

uz se aj tady hadate :pohlavek: :vztek: :tyty:

sychrovak

#1947 Nový příspěvek od sychrovak »

Olo souhlas a je to dobře.Od léta máme RZ už i v našem městě 8,5 tisi. oby. aby obsáhli i ty končiny do 2O min.A to je dobře.
Vole nejdem na pivko :) :friends:

sychrovak

#1948 Nový příspěvek od sychrovak »

pani-kenybzova: Už né,asi pozvu Malotraktora na pivo :)

pani-kenybzova

#1949 Nový příspěvek od pani-kenybzova »

tak to je lepsi napad, nez se tady dohadovat o vecech, ktere clovek uz nezmeni

toyotatoyotatoyota

#1950 Nový příspěvek od toyotatoyotatoyota »

Tak jak je to tady s tím seznamováním??? :-/ :-/ měl bych nápad jak to udělat,aby se to líbilo všem 8)

Odpovědět

Zpět na „Putyka“