slečna na vdavaní
- pani-kenybzova
Re: slečna na vdavaní
nekdo ale musel byt autor
Milý Oloušku, ale PRÁVĚ proto tu burcuji za již zavedené vlákno.ola píše: Ahoj,fakt,příběh jak vyšitý od téj Agáty Pilcher,či jak sa vlastně menuje a píše.Ináč,rozhodně bych to nechťél nejak zlěhčovať alě byla iná doba.V tých rokoch to bylo všecko jaksi,no,takové šup,šup,nebýl probľém si nájíť každý týdeň inů cérku.Tehdy by stéjně Helěna v téj kanceláři dlůho sama neseděkla a našla si nejakého teho taťku co by dup.Tehdy rozhodně nebylo,s vrahama netančím,Já su úřednica,ani čímpak jezdíš,kolik má tvůj tata firem a ty na knížce nuľ.Na dědině měl každý druhý nejaků tu hospodárku a cérky aj ogaři k tom měli úplně iný vztah protože na ní museli dělať.Tagže toť takovým traktoristom,jak sů tady na fóru,sa nejaká ta cérka hlědala podstatně lěpší jak dnes.
PRÁVĚ proto, že je dnes velmi těžké najít si partnera, pokud trpíte nemocí "zemědělství".
Snad PRÁVĚ proto Tata toto vlákno před dvěmi lety zavedl !!
Právě proto jsem napsala příběh mých rodičů - že inzerce funguje a mnohdy se vyplatí !!!
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
autor byl,dokonce jsem ji ho pomohal dohledat.........bohužel pražáka jsme nenašli....Prostě to tenkrát manželce za mlada ujelo a on vzal kramle když to zjistil.
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
Tak to já autora našich holek znám s fotek. Trochu černého humoru. Sloužil několik let na lodi a nakonec se utopil v rybníku.
Holky jsou moc fajn. Akorát s nima ted´ mlátí puberta.
Holky jsou moc fajn. Akorát s nima ted´ mlátí puberta.
- ondřej zetor 25K
Zdravim. nikdy jsem moc inzeratu nevěřil a seznamení přes počítač uš vubec ne , ale skusil jsem to, je me 22 ale diky me "zemědělske nemoci " je seznameni problem jelikoš nechodím po hospodách a diskotékách. Nicmeně skusil jsem to , vyšlo to a mělo přijít oslava prvního roku spolu . Místo toho mi byla diagnostikována deseti procentní funkce srdce s akutní kardyomyopatijí a ja začal chodit po nemocnicích hubnul neustale jen zvracel a nejedl po měsíci jsem skolaboval a oživil mě Icd stroječek co obnoví funkci srdce po zástavě ,to byl zlom dostal jsem oboustranou srdeční podporu a byl jsem v praze pul roku v IKEMU na přístrojích a při tom všem kdyš jsem neuměl chodit hybat se se ke mě přitelkyně chovala skvěle ,starala se o me se vším všudy a jezdila za mnou do prahy 350 kylometru , vše sme spolu přečkali a letos jsme spolu konečně oslavili výročí číslo dvě a náš vstach to upevnilo a jsme oba spokojení. Od te doby inzerátum věřím,ale uš je nastěstí nepotřebuju.
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Tak ať vztah vydrží a hlavně ať zdraví slouží což je nejdůležitější.Držím palce.
- ondřej zetor 25K
Děkuju
Zetor 6945 Zetor 25 K Suzuki Samurai 1,9 D Nissan Terrano 2 2,7 Tdi Plato na 2 tuny a tak dále :-)
Ahoj,jasně Maruško,já sem to také tak mysľél a právě proto sem to tak aj napsál,hodně zdéjším ogarom bych ze srdca přál,gdyby jim to tu třeba vyšlo.Už gdyby to vyšlo jedném jediném,tož by to byla bomba.
Čím věčí kladivo, tým věčí odborník, kurva podaj ně to pořádné kladivo!
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
Kůkni na triála.http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... =2&t=19240
ondřej zetor 25K: Přeju hodně zdraví. To je podle mě jedna z nejdůležitějších věcí v životě. To asi víš. Partnerku máš , tak ti přeju ještě časem nějaké to mimčo. Je to zvláštní , ale přání mít děti bylo u mě větší , jak přání se uzdravit.
- pani-kenybzova
tak tak, zdravi si nekoupis
Tedy Ondro, tys mi dal, uf !
To je síla !
Má tě v IKEMU na starosti dc.Pirk ?
Tak milé dámy a milí pánové, co na to říkáte ?
Inzerce ?
To je síla !
Má tě v IKEMU na starosti dc.Pirk ?
Tak milé dámy a milí pánové, co na to říkáte ?
Inzerce ?
Zdravím.......hezké vlákno....... ale musím se přidat, také jsem si našel nynější polovičku přes net, úplně náhodou....přes koně, nebo vlastně díky koním No a už spolu hospodaříme 3 roky Je fakt, že dneska se na vesnici a k práci nikdo nehrne, ale naštěstí jsou i také, nebo tací, kteří lomoz velkoměsta nemusí a přibývá jich......Takže všem držím pěstičky, aby našli své polovičky
ondřej zetor 25K: Tak Vám oběma držím palce. Taky jsem v roce 2006 utekl hrobařovi z lopaty.Měl jsem potom rok inv.důchod a pak hurá do práce ani mě nedali částečnej ale hlavně že to je od tý doby ok.Chlap nechlap,taky jsem si pobrečel do polštáře.Doma mě začínaly stoupat a chodit dvojčata a já nevěděl jestli je ještě uvidím. Tak hodně štěstí. zajíc
Lidi zlatý, Zajíčku, můj ty smutku, chlapy držte se !!!!!
Píšeš, že už normálně makáš, PROSÍM, makej méňe a více buď se svýma holkama !!!! Však víš.
Jo a makej míň i ze zdravotního hlediska !!! - na rozumné množství práce ještě nikdo neumřel, ale na přepracovanost a vyčerpanost ANO.
VŠEM - nezapomínejte hoši, že když Vaše tělo cosi prožije, tak i když se teď tváří, že je zdrávo, tak "šrám" tam je stále. Tělo si pamatuje.
Nemyslete si tedy, "teď jsem zdravej tak to zvládnu" - velká chyba.
Šetřete se !!!
Píšeš, že už normálně makáš, PROSÍM, makej méňe a více buď se svýma holkama !!!! Však víš.
Jo a makej míň i ze zdravotního hlediska !!! - na rozumné množství práce ještě nikdo neumřel, ale na přepracovanost a vyčerpanost ANO.
VŠEM - nezapomínejte hoši, že když Vaše tělo cosi prožije, tak i když se teď tváří, že je zdrávo, tak "šrám" tam je stále. Tělo si pamatuje.
Nemyslete si tedy, "teď jsem zdravej tak to zvládnu" - velká chyba.
Šetřete se !!!
Marie má svatou pravdu.!!!!!Když mi onehdá čtyřicátníci říkali jo hochu do těch 4o se můžeš dřít jak kůň pokud si zdravý ale počkej až ti bude jako nám,to už budeš pomalejší a občas se ozvou záda,regma.................no bohužel měli pravdu........Takže se nehuntujte aby jste vydrželi i v tom stáří...........