no ten kardan je tak na hrane uvidim časom ako sa to bude spravať ked som trakto presuval z miesta ne miesto tak kardan išiel vpohodičke nezaznamenal som dake pridieranie alebo dake obmedzenia ale ako budu natom klby po dlhšom použivani to ukaže aš časAngel píše:zanechat smysl je správná věc ale co ten kardan k zadní nápravě nebude moc ohlej?
Traktor z považia
-
Re: Traktor z považia
-
pani mam problem potreboval by som pomocť doriešiť ako radiť tie rychlosti na traktore dake navrhy typy ? som stoho na nervi moje stravene hodiny boli na nič :/
Ale co ti nejde? vysloveně řadit nebo táhla či.......
-
tak podarilo sa mi to spojazdniť sice bez kuisi radenia ale to sa časom dorieši lebo kulisa radenia mala kratke drahy nato aby cez mojpakovy sistem dokazala dostatočne dotiahnuť vydličky ku zaradeniu tak som to vyriešil inak foto dodam neskuorAngel píše:Ale co ti nejde? vysloveně řadit nebo táhla či.......
-
tak ved niekedy aj dobra rada vopred je lepšie ako uš po robote a potom to znova rezaťAngel píše:tak vidíš, ani radit nepotřebuješ
zohnal som zaves na traktor ale je z nakladneho auta
-
dnes dopojeny chladič takže stači naliať vodu +nemrznucu inak nemal by byť niaky velky problemked som to poprepajal aj trubkami? videl som to tu uš viacerych traktoroh že mesto hadicsu použite rury
osadeny nadrž z 10l kanistra plastoveho fungel noveho
osadeny nadrž z 10l kanistra plastoveho fungel noveho
-
takže podarilo sa pozapajat elektriku všetko funguje ako ma motor naskočil na prvy šup myslel som že sa zavzušni čerpadlo ale prebehlo to velmi dobre takže bola aj skušobna jazda sice len po dvore ale to koli tomu že su ešte nieje dopojene brzdy :/ teda brzdy su v štadiu riešenia rozoberal tu niekto zvas brzdy na roburovej naprave? ako sadavaju dole bubny , viem že sa nemože po nich niako buchať čim ich dam dole?
-
tak konečne vam ajja prispejem fotkami mojho pojazdneho stroja
nafotil som aj system radenia rychlosti. a ešte aj elektroku ktora je urobena ale nie uložena potreboval som to pozapajať čim skorej pokial je ake take počasie lebo na vonku v mrazoch by sa mi velmi zle spajali kabliky kontaktkami ale to sa všetko poupravuje ked uš viem že to funguje všetko ako ma
a aj foto z vodičoveho sydla kontrolky svietia teplotu vody ukazuje takže super
nafotil som aj system radenia rychlosti. a ešte aj elektroku ktora je urobena ale nie uložena potreboval som to pozapajať čim skorej pokial je ake take počasie lebo na vonku v mrazoch by sa mi velmi zle spajali kabliky kontaktkami ale to sa všetko poupravuje ked uš viem že to funguje všetko ako ma
a aj foto z vodičoveho sydla kontrolky svietia teplotu vody ukazuje takže super
-
takže dnes kupeny valček do robur napravi pasuje tam z avie a31 je sice trošku väčši ale je to v poriadku uš len dako vyriešiť brzdove trubky na mieru a bude to budeme aj brzdiť uš a može sa ist na poriadnu testovaciu jazdu
to řazení je zajímavé ale nebude takto pod volantem trochu nepraktické?
-
ono je to mimo volantu ta foto to skresluje takže je to celkom dobre ale ešte to musim doriešiť do uplneho poriadku inak umiestnenie paky mi vyhovuje
Ahá takže to máš jako "řazení pod volantem" to potom jo
-
ono je to ako normalne drahy su tak isto ako keby ju mam na podlahe ale musel som to koli tomu pakovemu sistemu dať tak hore ale je to celkom praktickypo ruke a nič mi nezavadzia na podlahe , sice ešte tam žiadnu podlahu nemam ale tak dobuducna
dnešne aktualizacie brzdy zapojene a niekolkych problemoch a porade zo staršimi skušenejšemi a brzdi to flekom
dnešne aktualizacie brzdy zapojene a niekolkych problemoch a porade zo staršimi skušenejšemi a brzdi to flekom
Ne což takhle tomu už rozumím a já to také budu takhle řešit přičemž já chci ještě čelňáka a tak chci joistig a šlapáku nacpat někam k sobě