slečna na vdavaní
-
Re: slečna na vdavaní
A je po dohazování
- pepa.traktor
ááááá děvčata šli spinkat je přešel
kucí mi se fotek nedočkáme
kucí mi se fotek nedočkáme
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
- pepa.traktor
nic jiného jsem ani nečekal jenom jsem píchnul do vosího hnízda a proto se tady do vlákna raději nebudu vměšovat a nechám ho plynout svým životem snění --děkuji za pozornost
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
když tady ženy zmínili vánoční trhy v raichu,tak já byl loni v Olomouci na náměstí se svou přítelkyní a nádhera,super atmosféra,popíjení svařáku,No Name hráli k poslechu prostě nádhera,žádnej spěch
kdysi jsem byl na vánočních trzích v Regensburgu a viděl jsem tam čechy jak se svolávali v 6hod na autubus,to jsem jim fakt nezáviděl,v nejlepším domů
kdysi jsem byl na vánočních trzích v Regensburgu a viděl jsem tam čechy jak se svolávali v 6hod na autubus,to jsem jim fakt nezáviděl,v nejlepším domů
Zeman není můj prezident. http://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M
Asi se na to měla zeptat některá slečna , ale abych jim trochu pomohl. Na té fotce dole máš zelenou kšiltovku?
-
Zelenou kšiltovku??asi jsem slepej jak patrona
Tam se taky chystám. Zahájení a rozsvícení stromu je 24.11mirous píše:... já byl loni v Olomouci na náměstí se svou přítelkyní a nádhera,super atmosféra,popíjení svařáku,No Name hráli k poslechu prostě nádhera...
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
- pepa.traktor
Maruška má zlaté očíčka je světle modrá ale i ostatní poznali
V práci máme asi špatný monitor. Doma to už vidím správně.
- pavoucek
- Kontaktovat uživatele:
rezis: A co tě tam láká!!!??? Spousta stánků s punčem.....
Zakon automechanika: Kazde naradi se v urcitou chvili promeni v kladivo.
Pridávam sa, a idem s kožou na trh
Prvá fotka je zo služobky z Essenu a druhá je z pracovnej dovolenky v tomto roku
( ja som ten veľký zaprášený chlap v oranžovom tričku )
Prvá fotka je zo služobky z Essenu a druhá je z pracovnej dovolenky v tomto roku
( ja som ten veľký zaprášený chlap v oranžovom tričku )
Kúpim blok alebo motor na Zetor 25A- aj bez hlavy a čerpadla
- pepa.traktor
tys to vystihltoyotatoyotatoyota píše:A je po dohazování
Petře a Mirku přesně tohle jsem čekal že se nic díti nebude a jenom se tu tlachá a tlachá
A vy ste si mysleli, že sa oženíte spoza monitora? Tak to sa mýlite. Hor sa von.
- pepa.traktor
je to jinak --nech to vklidu
právě že skovávat se za monitor umí každý ale nic víc a proto jsem tady do toho takříkajíc rýpnul :frien --chce to jenom číst
právě že skovávat se za monitor umí každý ale nic víc a proto jsem tady do toho takříkajíc rýpnul :frien --chce to jenom číst