YANMAR 1500D

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
Mikas004

Re: YANMAR 1500D

#31 Nový příspěvek od Mikas004 »

Jinak na Yanmar 1500 se žhavení dělalo v originále, dá se stále koupit, ale cena celého kitu je 98 Dolarů + 55 Dolarů poštovné.
V porovnání s aviáckou spirálou pěkně drahé :(

tady je pár odkazů :
http://www.hoyetractor.com/mm5/merchant ... s-kit-1500

samotný žhavič = $44.95
http://www.hoyetractor.com/mm5/merchant ... _Code=TS-1

pepa36

#32 Nový příspěvek od pepa36 »

mám žhavení ale kdyby se někdy něco pokazilo

tibik

#33 Nový příspěvek od tibik »

vďaka za rady - inšpiraciu čim nahradiť :) :friends:

Mikas004

#34 Nový příspěvek od Mikas004 »

Nemohl jsem to dlouho najít, ale nakonec se povedlo !

pepa36

#35 Nový příspěvek od pepa36 »

to vypadá solidně 8)

tibik

#36 Nový příspěvek od tibik »

dumam ,že si namontujem prednu hydrauliku len neviem od kade ju treba pripojiť ak to (čo myslím že ano ) niekto na yanmare má, poprosil by som link z montaže nejak neviem nič podobne najsť - asi dávam zlí názov do kolonky hľadať.

pepa36

#37 Nový příspěvek od pepa36 »

od čerpadla ti musí jít 2 trubky jedna hrubá druhá tenká buď je převalíš a vezmeš s tama hydrauliku do rozváděče a pak si jí z rozváděče natahneš do předku nebo bývají někdy pod traktorem vývod kde se dá taky připojit hydraulika ale nevím jak tvuj stroj ze spod vypadá dej fotky

kucmar

#38 Nový příspěvek od kucmar »

Hlavně pozor na to, jaký typ máš rozvaděče. Jinak by jsi mohl něco taky odrovnat. Dej kdyžtak foto.

tibik

#39 Nový příspěvek od tibik »

práve preto sa pýtam ,aby som niečo nezmrvil , zajtra alebo v priebehu par dni dam foto aj spod sedadla kde je -sú pripojene trubky od čerpadla a kde by to bolo tak najvýhodnejšie pripojiť .

tibik

#40 Nový příspěvek od tibik »

slúbene foto v tej tenkej ide tlak otazka znie môžem to napojiť priamo naňu alebo niekde inde , rozmýšlal som aj o tom že by som to napojil na niektorú z tých šroub - namiesto niektorej len ktorú vybrať?
KURŇA neda sa my vložiť fotka vypisuje ,že je max. počet príloh a to som ešte nič nevložil :vztek:

kucmar

#41 Nový příspěvek od kucmar »

Potřebuješ rozvaděč s tlakově zatížitelným vstupem. Pokud nebudeš mít, tak to ani nezapojuj.

fogeljet

#42 Nový příspěvek od fogeljet »

tibik píše:slúbene foto v tej tenkej ide tlak otazka znie môžem to napojiť priamo naňu alebo niekde inde , rozmýšlal som aj o tom že by som to napojil na niektorú z tých šroub - namiesto niektorej len ktorú vybrať?
KURŇA neda sa my vložiť fotka vypisuje ,že je max. počet príloh a to som ešte nič nevložil :vztek:
tibik je docela jednoduche riesenie urezes trubku vyvodu tlaku z cerpadla zapojis na privod rozvadzaca druhy koniec na vyvod a funguje to . Ked kupis novy rozvadzac z Baseka nemusis riesit aky . Vberes si pocet sekcii a ci chces plavajucu funkciu .Ponukane rozvadzace funguju v nulovej polohe ide tlak priebezne cez rozvadzac to znamena ze povodna hydraulika funguje ako bez zasahu dalej . Ked pohnes packov tlak sa odkloni do vyvodov v rozvazaci a vysku tlaku si nastavis na pretlakovom ventile co je vstavany v rozvadzaci .Snazil som sa to napisat zrozumitelne ak nieco nevies kludne sa spitaj. Jozef.

kucmar

#43 Nový příspěvek od kucmar »

fogeljet píše:
tibik píše:slúbene foto v tej tenkej ide tlak otazka znie môžem to napojiť priamo naňu alebo niekde inde , rozmýšlal som aj o tom že by som to napojil na niektorú z tých šroub - namiesto niektorej len ktorú vybrať?
tibik je docela jednoduche riesenie urezes trubku vyvodu tlaku z cerpadla zapojis na privod rozvadzaca druhy koniec na vyvod a funguje to . Ked kupis novy rozvadzac z Baseka nemusis riesit aky . Vberes si pocet sekcii a ci chces plavajucu funkciu .Ponukane rozvadzace funguju v nulovej polohe ide tlak priebezne cez rozvadzac to znamena ze povodna hydraulika funguje ako bez zasahu dalej . Ked pohnes packov tlak sa odkloni do vyvodov v rozvazaci a vysku tlaku si nastavis na pretlakovom ventile co je vstavany v rozvadzaci .Snazil som sa to napisat zrozumitelne ak nieco nevies kludne sa spitaj. Jozef.
Já to pochopil. přesně tak to budu teďka dělat já 8)

tibik

#44 Nový příspěvek od tibik »

kedže sa zima približuje tak som konečne zohnal predajcu na žhavič do sania na SK ale ! Malo to takí priebeh ,že namiesto 1ks som musel kúpiť hneď 3 :vztek: , lebo objednavky pod 20 euro nezasielajú - no fakt pekná somarina počul to už niekto ?
Do buducna pozor na to ak bude niekto objednavať z www.autosuciastky.sk

lunacek

#45 Nový příspěvek od lunacek »

Ja jsem dal zhavici svicku z AVIE, je to znacka ISKRA ale identicka s BRISK, cena byla kolem 180 Kc. Tim, ze to je do AVIE tak ti to objednaji skoro vsude. Funguje to presne jak na videu. Akorad se mi nekdy zdalo, ze svickou kape do sani nafta, to jsem ale vyresil modelarskym kohotem na hadici (100 kc). Kdyz zhavim otevru, pak zavru.

http://www.brisk.cz/zhavici-svicky/termostarty

http://www.baterie-shop.cz/svicka-brisk ... nonfs0etb5

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“