Ahá ... O tom som už tiež počul tam asi treba na sústruhu vziať z vonkajšieho priemeru či ?koro píše:Ja som to prerobil na upchávku z crystala.
zetor super 50 z kvakoviec
Moderátor: Lukashil
Re: zetor super 50 z kvakovic
Zetor Super 50, Zetor Super 50, Zetor 6911
Volkswagen Passat 2.0 TDI, Skoda Octavia 1.9 TDI
Po vyčistení to už vyzerá lepšie Škoda len že nemám fotky ako to vyzeralo pred tým
Ja sa len obávam lebo 4. piest ma prilepené krúžky a jeden bol dokonca zlomený
Ja sa len obávam lebo 4. piest ma prilepené krúžky a jeden bol dokonca zlomený
Dneska došiel balíček s filtrami a ďalšími malými drobnosťami u nás to nieje tak ľahké nájsť tak to muselo ísť až z Čiech
Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Dik
Zetor 50 Super , VARI
Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Tak neviem , za taky mensi nakup tolko penazii.. nebol si v predajni za Vranovom na Tani , tam ma jeden obchod so suciastkami a myslim ze by ta to vyslo lacnejsie.CSrado píše:Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Zetor 50 Super , VARI
Viem poznám to tam, všetko prve zháňam tam ale tie filtre nemal ani nevedel odkial objednať tak som to vzal už taktoxcorpy píše:Tak neviem , za taky mensi nakup tolko penazii.. nebol si v predajni za Vranovom na Tani , tam ma jeden obchod so suciastkami a myslim ze by ta to vyslo lacnejsie.CSrado píše:Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Aha , dobre v poriadku , ja len ze teraz vetsina znamych tam casto nakupuje tak sa tam musim zastavit na nakup uz aj jaCSrado píše:Viem poznám to tam, všetko prve zháňam tam ale tie filtre nemal ani nevedel odkial objednať tak som to vzal už taktoxcorpy píše:Tak neviem , za taky mensi nakup tolko penazii.. nebol si v predajni za Vranovom na Tani , tam ma jeden obchod so suciastkami a myslim ze by ta to vyslo lacnejsie.CSrado píše:Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Zetor 50 Super , VARI
Tak ak môžem poradiť chodiť tam častejšie a po 5 nákupoch bude dávať až 30% zľavy ... Radosť tam obchodovaťxcorpy píše:Aha , dobre v poriadku , ja len ze teraz vetsina znamych tam casto nakupuje tak sa tam musim zastavit na nakup uz aj jaCSrado píše:Viem poznám to tam, všetko prve zháňam tam ale tie filtre nemal ani nevedel odkial objednať tak som to vzal už taktoxcorpy píše:Tak neviem , za taky mensi nakup tolko penazii.. nebol si v predajni za Vranovom na Tani , tam ma jeden obchod so suciastkami a myslim ze by ta to vyslo lacnejsie.CSrado píše:Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Jasne, dik , aspon sa mi to potvrdilo , parada no . Inak mas pekneho suprika tak pokracuj v oprave nech moze spokojne sluzitCSrado píše:Tak ak môžem poradiť chodiť tam častejšie a po 5 nákupoch bude dávať až 30% zľavy ... Radosť tam obchodovaťxcorpy píše:Aha , dobre v poriadku , ja len ze teraz vetsina znamych tam casto nakupuje tak sa tam musim zastavit na nakup uz aj jaCSrado píše:Viem poznám to tam, všetko prve zháňam tam ale tie filtre nemal ani nevedel odkial objednať tak som to vzal už taktoxcorpy píše:Tak neviem , za taky mensi nakup tolko penazii.. nebol si v predajni za Vranovom na Tani , tam ma jeden obchod so suciastkami a myslim ze by ta to vyslo lacnejsie.CSrado píše:Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Zetor 50 Super , VARI
Tam sa môžeš spoľahnúť . Ďakujem, Ale nieje na nich veľmi čas ale ak môžem tak precujem aj do 00:00 ... Ty si svojeho veľmi pekne prestaval ... Muselo to tať prácexcorpy píše:Jasne, dik , aspon sa mi to potvrdilo , parada no . Inak mas pekneho suprika tak pokracuj v oprave nech moze spokojne sluzitCSrado píše:Tak ak môžem poradiť chodiť tam častejšie a po 5 nákupoch bude dávať až 30% zľavy ... Radosť tam obchodovaťxcorpy píše:Aha , dobre v poriadku , ja len ze teraz vetsina znamych tam casto nakupuje tak sa tam musim zastavit na nakup uz aj jaCSrado píše:Viem poznám to tam, všetko prve zháňam tam ale tie filtre nemal ani nevedel odkial objednať tak som to vzal už taktoxcorpy píše:Tak neviem , za taky mensi nakup tolko penazii.. nebol si v predajni za Vranovom na Tani , tam ma jeden obchod so suciastkami a myslim ze by ta to vyslo lacnejsie.CSrado píše:Samozrejme ... Ták len tovar stál 35€ Ale dobrava z Čiech 15€ museli sme to kúpiť až z Čiech lebo tu na Východe Slovenska sme nikde nenašli tie olejové filtre A dve sú preto lebo do oboch Suprovxcorpy píše:Ked sa možem spýtat nakolko ta vysla takato mensia zasielka s zdrobnostami ??
Dik
Pekne len tak dalej nech su to pekne masiny No tak prace to dalo ako u vsetkeho.. ked sa chce tak vsetko sa da
Zetor 50 Super , VARI
Ďakujem .. Budem sa snažiť ... Ale na tom zelenom má ešte čaká asi prevodovka ale to všetko časom ... Ták presnexcorpy píše:Pekne len tak dalej nech su to pekne masiny No tak prace to dalo ako u vsetkeho.. ked sa chce tak vsetko sa da
Dnes som do neho dal ten jemný olejový filter a hneď to je lepšie ... Za studena na nízkych mazal na 4 ... Dúfam že keď sa zohreje že sa to zastaví na 2
Inak mám aj menšie video, Síce už na kamere toho veľa nevydno Ale aj tak chcem predstavíť zvuk môjho Supra
Inak mám aj menšie video, Síce už na kamere toho veľa nevydno Ale aj tak chcem predstavíť zvuk môjho Supra
tyhle zvuky mám opradu rád.