" Lomboš "
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
Re: " Lomboš "
zkoušel jsi meřit jaký máš tlak?ve vetvi řizeni co jde do pistnice?
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
Tak to som zatiaľ neskúšal, aký by tam mal byť?
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak to potom netuším. Psal jsi, že jsi vyzkoušel víc čerpadel, víc pístů, víc orbitrolů... Pokud nemáš ucpanou hadici, jde ti olej do orbitrolu i z vracečky a náprava jde zatáčet z lehka, tak nevím co s tímoniko píše:no problem je v tom že som skušal aj orbitrol ktory fungoval inde.
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
A to je ten problem že ani my nevieme kde je problem,
Jaké máš čerpadlo, jaký orbitrol, jakou pístnici?
Jesli je vše
OK jak říkáš tak to musí chodit ne?
Jesli je vše
OK jak říkáš tak to musí chodit ne?
Bydlím v Dětmarovicích udal bych i ulici, ale bohužel je tady nemáme
O tom servo řízení z osobáku jsem někde četl že je to tak konstruované účelově aby řízení při vyších rychlostech bylo tužší.oniko píše:No moc som na tom nepokročil, ale trošku predsa, zistili sme zopar veci ktorými by to mohlo byť. Prvá vec je, že orbitrol bol zle zložený, ten čo ho skladal asi nevedel ako to ma robiť. Boli pootočene segmenty voči sebe, A druhá vec ktorú sme zistili je, že to čerpadlo z auta čo tam máme má v sebe dva ventily, čo má za následok fakt, že čim väčšie otáčky motor má tym menej tlačí oleja a brzdí motor. Zrejme kvôli uspore paliva v aute . tým by sa vysvetlovalo prečo to šlo na volnobehu ako tak dobre, a čím rýchlejšie sme šli tak tým viac tuhol volant.
Ešte to poskladať dať hrubšie hadice a uvidíme výsledok, či to pomohlo.
Vic hlav-vic rozumu :-)
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Přečti si to pojednání z odkazu . Je tam všechno podrobně vysvětlené i s fotkama
To som už prečítal, dokonca už mam aj rozobrane to čerpadlo, dnes idem podložiť tu strunku, a uvidíme ako sa to bude správať
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
To jsem psal Alobalovi . Tobě držím palce ať to funguje
Ďakujem, dam vedieť ako to dopadlo
No tak včera sme trošku dumali a skúšali. Po naštudovaní článku o čerpadlách z auta, sme sa rozhodli skúšať metodou pokus-omyl. Zväčšili sme prietok z čerpadla do orbitrolu, a taktíež trošku aj tlak.
Orsta ide o poznanie ľahšie, aj rýchlosť točenia je myslím v poriadku, ale trošku pozorujem, že pri chvili nečinnosti a netočenia volantom, volant stuhne, po otočení zas ide lahko, ale prvotný pohyb ide tuho.
Taktiež som si všimol, že ak veľmi pomalinky točím volantom, kolesá stoja, a počuť syčanie, zrejme orbitrol prepúšťa vtedy do prepadu.
Tak mám podozrenie či ten Orbitrol nebude už volnejší.
Orsta ide o poznanie ľahšie, aj rýchlosť točenia je myslím v poriadku, ale trošku pozorujem, že pri chvili nečinnosti a netočenia volantom, volant stuhne, po otočení zas ide lahko, ale prvotný pohyb ide tuho.
Taktiež som si všimol, že ak veľmi pomalinky točím volantom, kolesá stoja, a počuť syčanie, zrejme orbitrol prepúšťa vtedy do prepadu.
Tak mám podozrenie či ten Orbitrol nebude už volnejší.
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Tak to zkus s tím jiným, pokud ho ještě máš. Ale ještě lepší by bylo (taky) větší čerpadlo
Skúšal som aj druhy orbitrol, s tým čerpadlom z auta, je tam zvúčšeny prietok, olej valí do spiatočky ako divy, tym to nebude , ta ide trošku lepšie ako ta 80tka, ale aj tak nejde uplne lahko, ale ma taky prirodzeny odpor ako napr. v aute.
Dnes som s riadením nič nestíhal, lebo sme opravovali rameno na hydraulike, lebo sa nam zlomilo ked som tahal sustruh za sebou
Dnes som s riadením nič nestíhal, lebo sme opravovali rameno na hydraulike, lebo sa nam zlomilo ked som tahal sustruh za sebou
- Tata
- Kontaktovat uživatele:
doporučuji at si projdeš katalod řizeno od danfoss sarauer a zistiš kde je problem bude to ve velasni konstrukci toho orbitrolu nektere vnimaji co se deje na řizení a některe ne je vic variant
výkopové práce minibagrem 1,6t a JCB 2cx
No keďže sa blížia dlhé zimné večere, a tým aj možnosť zas niečo porobiť na Lombošovi, začínam so zháňaním súčiastok a komponentov na ďalší rozvoj. Tu je najnovší prírastok, ktorý by som tam chcel namontovať.