Kovošrot
Re: Kovošrot
Dnes som videl v kovošrote tri sekcie asi dvojmetrové. Neboli to disky nebol to rotavátor. Malo to akokeby 4 nože a tie tie boli prehnuté do tvaru disku. Na hriadeli boli tieto disko - nože jedným smerom. Dalo by sa s tým diskovať? Predné disky na diskovači majú tiež "zuby".
Naposledy upravil(a) CB750 dne pát říj 26, 2012 3:34 pm, celkem upraveno 1 x.
Keď ste už neúspešne vyskúšali všetky možnosti, prišiel čas prečítať si návod.
Drtikole,dobrý ulovek...............
Já si dnes jel pro reduktor co se tam válel tři týdny a ejhle někdo mě předběhnul.Tak jsem si přivezl čerpadýlko na olej ale nejde s hřídelkou rukou hnout,je to možný??nebo je zatuhlé nebo v prdeli
Já si dnes jel pro reduktor co se tam válel tři týdny a ejhle někdo mě předběhnul.Tak jsem si přivezl čerpadýlko na olej ale nejde s hřídelkou rukou hnout,je to možný??nebo je zatuhlé nebo v prdeli
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D
- jirka_holub
Dnes jsem mel ve srote male vanoce, sehnal jsem presne ty veci ktere jsem si přál:
Pruzina na houpacku pro dite.
Vrtak na planovany pudni vrtak. (prevodovku i kardan uz mam , ted uz to jen dodelat)
Lavor na traktorek (spodek mam zetor s gumovou membranou)
A pak par uzitecnych drobnosti.. A prikladam par tipu pro ostatni, je to ve srotu Hrabova (Ostrava).
Hlava myslim ze Z25 kolo v3s PS: ty krasne dlouhe uzke pistnice si tam ale jeden typek uz nakladal..
Pruzina na houpacku pro dite.
Vrtak na planovany pudni vrtak. (prevodovku i kardan uz mam , ted uz to jen dodelat)
Lavor na traktorek (spodek mam zetor s gumovou membranou)
A pak par uzitecnych drobnosti.. A prikladam par tipu pro ostatni, je to ve srotu Hrabova (Ostrava).
Hlava myslim ze Z25 kolo v3s PS: ty krasne dlouhe uzke pistnice si tam ale jeden typek uz nakladal..
Z čeho je ta přední hnaná náprava, po něčem takovém marně dlouho toužím....
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Ahoj, to Jirko, na té poslední fotce s těma pístnicem, zdá se mi, že tam je náprava přední hnaná z nějakého řekl bych traktorbagru! Vypadá to dosti slušně. Ta by byla na nějakej domaděl moc dobrá! Škoda jí ve šrotě. Akorát je vyndaná ta pístnice na řízení.
-
Myslím, že je ta náprava je z traktorbagru komatsu, ty pístnice s tim prodloužením má na čelňáku a ty s tim bočním držením jsou z otoče podkopu
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
další mychacka,toska,rakosnik atd motor. Pěkná,lehce vyrobitelna. Dnes sem u ni nasel nejsilnějši napětí,je to skvela mašina!! Zapalování je uz pro me logické,dalo to dřiny.
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
Pánové, poradíte mi, co to je? To, že je to nějaká forma svěráku vím, konzultoval jsem to už s Otou, ten ale taky neví k čemu přesně to je... Pokud by to někdo chtěl, tak můžu vyměnit za standardní svěrák pod stojanovku. Může být menší, ale žádná čína. Klidně doplatím.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
Mě to přijde jak nějaký jednoúčelový forychtuňk.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
No to jsme se s Otou taky na tom shodli... ještě zjistit, na co to jechobotek píše:Mě to přijde jak nějaký jednoúčelový forychtuňk.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
To by věděl author toho forychtuňku, ale vzhledem k tomu, že ho vyhodil, tak už asi na nic
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.