Nakuv nový traktor
Re: Nakuv nový traktor
Nepokračuješ ?
Zdar zatím stojim nejsu prachy ani čas ale štvemětoToreto píše:Nepokračuješ ?
UP! Ony nějaké novinky určitě budou.......
Zdarte chlapi stále stojím ale vypadá to slibně přes zimu jelikož jsem uhájil staní v garaži.tata mě chtěl už vyhodit ven aby měl místo pro svou Mulinu M22.Takže se bude vesele pokračovat dálDaddy píše:UP! Ony nějaké novinky určitě budou.......
Zima se blíží, tak s netrpělivostí nakukuji a vidím, že více jak měsíc - NIC !
tak nejake zmeny?jak pokracujes,muzu se nekdy zastavit,kouknout a pokecat?
Stále stojím ještě přípravy na zimu (dřevo,ukid, atd).Doufám že už brzy na něm začnem pracovat.Klidně se stav Martinát 605120146qhp píše:tak nejake zmeny?jak pokracujes,muzu se nekdy zastavit,kouknout a pokecat?
Promiň zkonil jsem číslo tohle je správné 605121146NAK píše:Stále stojím ještě přípravy na zimu (dřevo,ukid, atd).Doufám že už brzy na něm začnem pracovat.Klidně se stav Martinát 605120146qhp píše:tak nejake zmeny?jak pokracujes,muzu se nekdy zastavit,kouknout a pokecat?
..v pohode,stane se...chci stavit traktor podobne konstrukce,nevis o najake avce s turbem?
Zdar teď o ničem nevím byl asi před rokem na prodej avie s turben ve Vidči ale už je pryč.Bez turba stojí jedna v Tesle v Rožnově už jsem se na ni ptal ale ještě nebyl rozhodnutý.Nakqhp píše:..v pohode,stane se...chci stavit traktor podobne konstrukce,nevis o najake avce s turbem?
Připomínej,zeptám se.qhp píše:..v pohode,stane se...chci stavit traktor podobne konstrukce,nevis o najake avce s turbem?
Tak čo ako pokračuješ? Bude na Jar 1 test?
dik za zajimavou exkurzi
Že vraj sa už na kapote
Tak se mě to taky podařilo všechno přelouskat a .
Ještě doplnit SPZ.
Ještě doplnit SPZ.