Myslivost
Re: Myslivost
Takže asi je po medvědovi. Hned za hranicema na Slovensku jej zřejmě sešrotoval kamion( pokud se jedná o toho stejného). Od mého místa to je do 20 km, takže tahle varianta je možná. Proběhlo to v TV Nova a na TV Prima.
Čítal som to, asi to bude pravda, nech sa zelený pos.rú, škoda ho nebude
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
...... aj chlpáč je len človek ....taký koniec si nezaslúžil ........
Jak chceš aby lidé jednali s tebou, jednej ty s nimi.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Tak jak je vidět, Míša Kulička je pěkné kuliferda a přechcal i média
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
Alespoň média budou mít o čem psát a mluvit,hlavně "exlusívně"pro televizí "Noha"-méďa brtník z Břeclavska a širokého okolí.Méďo drž se....
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
No aby to na konec nebylo tak, že si kucmar na sebe hodil kožuch s medveďa, párkrát se nekde zjevil a pak poskytoval rozhovory v telce
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
Nemáte někdo Německýho dlouhosrstýho ohaře? Zajímali by mě zkušenosti s ním.
zetor 5748, Belarus EO 2621
Honzo a čo Slovenský kopov?? kamarád ma a spokojnosť , P.S máš to hned za rohom http://www.slovensky-kopov.cz/slovenskykopov/2-KONTAKTY
http://www.slovensky-kopov.cz/slovensky ... OTOGALERIE#
http://www.slovensky-kopov.cz/slovensky ... OTOGALERIE#
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
když ten není tak pěknej , klidně bych si pro něj zajel i někam dál
zetor 5748, Belarus EO 2621
Kopov je krásný, inteligentní a pracovitý pes. Sám jsem ho neměl, ale kolega z obory.
Já zas na vodu míval retrívry. Poslední mi odešel před dvěma roky. Už jsem psa nechtěl, ale nakonec jsem si vzal drsnosrstého jezevčíka. Aby mě měl kdo vodit ven. Na jaře mi sem mladší syn odložil na "týden" 6 měsíční štěně leonbergra. Je listopad a ještě si ho nevyzvedl.... No, má smůlu. S Čertem jsme ho převychovali na loveckého psa se zaměřením na ražbu tunelů. Nikdy bych nevěřil, jak se štěně jiné rasy dokáže učit od staršího psa. Beru je ven oba společně a leon se od jezevčíka naučil dohledávat, slídit a taky "norovat". Je zajímavý pohled jak ten malý něco najde, vyhrábne malý důlek jako sondu, uhne tomu velkému a ten "razí tunel". Malý mu občas strčí hlavu mezi přední běhy, očuchá, případně hrábne doleva, doprava aby určil správný směr a ten velky jede jak kolové rypadlo. Průser ovšem je, pokud je to zrovna na manželčině zahrádce a nebo trávníku. Znáte to, když ráno místo růží trčí ze země odpadní trubka z dílen na druhé straně dvora....
Já zas na vodu míval retrívry. Poslední mi odešel před dvěma roky. Už jsem psa nechtěl, ale nakonec jsem si vzal drsnosrstého jezevčíka. Aby mě měl kdo vodit ven. Na jaře mi sem mladší syn odložil na "týden" 6 měsíční štěně leonbergra. Je listopad a ještě si ho nevyzvedl.... No, má smůlu. S Čertem jsme ho převychovali na loveckého psa se zaměřením na ražbu tunelů. Nikdy bych nevěřil, jak se štěně jiné rasy dokáže učit od staršího psa. Beru je ven oba společně a leon se od jezevčíka naučil dohledávat, slídit a taky "norovat". Je zajímavý pohled jak ten malý něco najde, vyhrábne malý důlek jako sondu, uhne tomu velkému a ten "razí tunel". Malý mu občas strčí hlavu mezi přední běhy, očuchá, případně hrábne doleva, doprava aby určil správný směr a ten velky jede jak kolové rypadlo. Průser ovšem je, pokud je to zrovna na manželčině zahrádce a nebo trávníku. Znáte to, když ráno místo růží trčí ze země odpadní trubka z dílen na druhé straně dvora....
Sny se nemají plnit. Ty se mají snít. Proto je oblečená žena krásnější než nahá.
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
Juraj Kukura
Když chceš být moudrý, nauč se rozumně ptát, pozorně poslouchat, klidně odpovídat a když nemáš co říci, přestaň mluvit.
Johann Kaspar Lavater
jo jezevčíci sou nejlepší.
Lesní práce,to je dost široký pojem ale jestli nemáte drobnou tak bych to hned pustil z hlavy a pořídil jezevčíka,bordíka,jagoše...do lesa ideální.
Kopova bych vůbec nebral,pokud nechceš dva dny nahánět po okrese psa,který "držel stopu"
Lesní práce,to je dost široký pojem ale jestli nemáte drobnou tak bych to hned pustil z hlavy a pořídil jezevčíka,bordíka,jagoše...do lesa ideální.
Kopova bych vůbec nebral,pokud nechceš dva dny nahánět po okrese psa,který "držel stopu"
Mluv moudře, nepřítel naslouchá.