zetor crystal 12045 krystinka

Moderátor: Lukashil

Zpráva
Autor
pete

Re: zetor crystal 12045 krystinka

#16 Nový příspěvek od pete »

zetorak jirka píše:Nádherná kobylka. 8)
děkuji za pochvalu ty maš taky krasnou kobylku i ostatni stroje, nemaš na prodani telata?

zetorak jirka

#17 Nový příspěvek od zetorak jirka »

AHoj, telátka nějaký sice mám, ale bejčci neprodávám, a jalovičky eště nemám všechny očíslovaný a nahlášený. Oni to jsou takoví střeli že to není k odchycení, a když něco chytneš tak se do tebe pustěj krávy.

poulm

#18 Nový příspěvek od poulm »

to pete:
To přední závaží co máš na předku je původně ze ZT303,mám je taky,ale chybí mi ještě 4kusy,čistě náhodou se ti nějaké takové nadbytečné někde nepovalují?
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí

pete

#19 Nový příspěvek od pete »

poulm píše:to pete:
To přední závaží co máš na předku je původně ze ZT303,mám je taky,ale chybí mi ještě 4kusy,čistě náhodou se ti nějaké takové nadbytečné někde nepovalují?
čau,čistě nahodou jeden znamy shodil celou sadu ze zt tak se zeptam jestly ho neproda to zavaži. ja nemam koupil jsem cely traktor a už tam bylo

pedro643

#20 Nový příspěvek od pedro643 »

Kristínka s novím kabátom vyzerá krásne a poriadne omladla, super prácička 8)

pete

#21 Nový příspěvek od pete »

Tak jsem včera koupil seci stroj pneusej6MT a htěl jsem poprosit jestly nemate někdo skušenosti s timhle secim strojem popřipadě navod k obsluze a vysevni tabulky.

pete

#22 Nový příspěvek od pete »

ObrázekObrázekObrázekObrázek
pete píše:Tak jsem včera koupil seci stroj pneusej6MT a htěl jsem poprosit jestly nemate někdo skušenosti s timhle secim strojem popřipadě navod k obsluze a vysevni tabulky.

STEEL

#23 Nový příspěvek od STEEL »

hele my tenhle pneusej taky máme v práci akorát že máme uchycení do třetího bodu do trojuhelníku a tím samým trojuhelníkem se to tahá ají při převozu jinak po těch výsevních tabulkách ti poneděli mrknu myslím že tam budou a možná ají chytá knížka k tomu
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

pete

#24 Nový příspěvek od pete »

STEEL píše:hele my tenhle pneusej taky máme v práci akorát že máme uchycení do třetího bodu do trojuhelníku a tím samým trojuhelníkem se to tahá ají při převozu jinak po těch výsevních tabulkách ti poneděli mrknu myslím že tam budou a možná ají chytá knížka k tomu
to by bylo super diky moc

zetorak jirka

#25 Nový příspěvek od zetorak jirka »

Ahoj Pete, kokám že Krystínka dostává výbavu aby byla na jaře co platná, je to supr. Já jsem 120cu skoval na zimu do stodoly , jen eště projde dílnou a dostane místo serva přestavbu na orstu. už mám na to vše nakoupený, jen to přestrojit.

pete

#26 Nový příspěvek od pete »

zetorak jirka píše:Ahoj Pete, kokám že Krystínka dostává výbavu aby byla na jaře co platná, je to supr. Já jsem 120cu skoval na zimu do stodoly , jen eště projde dílnou a dostane místo serva přestavbu na orstu. už mám na to vše nakoupený, jen to přestrojit.
jo,jo ještě na jaře dostane 5metrovy smyk skoušel jsem na podzim tahat 7metrovy a to je na kystinku moc ja mam 3kval převodovku tak jsem jezdil (redukovanou 3jkou) mala velka a cihla na plynu proto volim 5m smyk samodomo.jinak jsem se taky chystal dat krystinku do dilny ta převodovka neni nic moc ale musim to odložit :'(

zetorak jirka

#27 Nový příspěvek od zetorak jirka »

pete píše:
zetorak jirka píše:Ahoj Pete, kokám že Krystínka dostává výbavu aby byla na jaře co platná, je to supr. Já jsem 120cu skoval na zimu do stodoly , jen eště projde dílnou a dostane místo serva přestavbu na orstu. už mám na to vše nakoupený, jen to přestrojit.
jo,jo ještě na jaře dostane 5metrovy smyk skoušel jsem na podzim tahat 7metrovy a to je na kystinku moc ja mam 3kval převodovku tak jsem jezdil (redukovanou 3jkou) mala velka a cihla na plynu proto volim 5m smyk samodomo.jinak jsem se taky chystal dat krystinku do dilny ta převodovka neni nic moc ale musim to odložit :'(
Na jaře budeš ten 7 metrovej tahat v pohodě. Na jaře je oranice dost slehlá a tvrdá. na podzim v čerství oranici to je uplně něco jiného . Já tahám na jaře 8 metrovej smyk s 8 těškejma branama a běhá jako vítr na normální jedničku. Mám v ní totiž taky tří kvalt. ale na podzim v čerstvé orbě si stím taky ani nevrzla, a tak jsem vzal válec napuštěný vodou a pokoulel jsem to a pak v tom běhala jak o závoda hlavně se už nemačkali koleje v nadělané hlíně , navíc se tím valcem pěkně srovnala oranice a smyk to doladil ke vší spokojenosti,a pšenice je doslova ukázková.

STEEL

#28 Nový příspěvek od STEEL »

ahoj , po tý příručce sem se ještě nekoukal nějak teťka nemám moc čas :-/ živočišná mě moc zaměstnává ale myslím na to :friends:
Zetor 6911 a Zetor 6945
vlek Deza 5000
štípačka do kšand
bedna do kšand
lejta na vodu 2000l
špalíkovač Biboš s dopravníkem v.č. 515
vlek BSS P 73 S olejová
věž z Balkancar 1733 upravená do tříbodového závěsu
ŽTR 216 H
Nakladač ND4 - 039

pete

#29 Nový příspěvek od pete »

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek

pete

#30 Nový příspěvek od pete »

[quote="pete"]ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek[/quopřidavam fotky jarni vyvoz hnoje od byku a prasat dovoz dřivi na zimu delka trasy tam a zpět 40km a zimni orba .

Odpovědět

Zpět na „Zetor 80 Crystal+“