Honza píše:Fotky jsem viděl, ale rozdíl v kolech jsem nepoznal ... aha...
Tos tomu dal , to abys přesunul Krasoně na téma 4x2 a rychle ho opravil, aby mohl zpětMikro píše:Fotky tu máš v tématu, jsou tam dva rozdílná řetězová kola, kardan dopředu se točí rychleji, jak ten zadní Ty řetězová kola jsem objednal tak aby to přesně sedělo.
Lord Krasoň Evo II.
- Honza
Re: Lord Krasoň Evo II.
HAJÍ. Říkají, že jsem flegmatik, ale mně je to stejně jedno.
to musíš sehnat dif novej nebo jak?co tam musíš upravit?Mikro píše:Tak pár aktuálních informací :Toreto píše:Mikro ak možem vedieť kedy tam dáš tu hydrauliku a budeš mať aj v zadu naviják?
- Naviják se vysypal
- Trefil jsem předním diferákem pařez, tak je pomačkaný jak plechovka
- Pohon předního kardanu odešel do věčných lovišť, už jsem zase jen 4x2
jakto že se naviják vysipal???
Naposledy upravil(a) kuta dne ned pro 14, 2008 8:57 am, celkem upraveno 1 x.
mohol by si mi opísať ako odišiel pohon predneho kardanu?čo sa stalo?
Děj nějaké foto toho diferáku.Mikro píše:Tak pár aktuálních informací :Toreto píše:Mikro ak možem vedieť kedy tam dáš tu hydrauliku a budeš mať aj v zadu naviják?
- Naviják se vysypal
- Trefil jsem předním diferákem pařez, tak je pomačkaný jak plechovka
- Pohon předního kardanu odešel do věčných lovišť, už jsem zase jen 4x2
Schopný autor tvoří,neschopný poučuje
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Pod stromečkem jsem našel spoustu zajímavých dárečků
Tady ten půjde na krasoně co to je můžete hádat
Tady ten půjde na krasoně co to je můžete hádat
Xenon....
Kolikatky, 6000???Nebo vic modry?
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
O cenach prodavanych veci nediskutuji.
roztrhnisikusnuhakem zavinac gmail.com
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Ee 5000, taková ta čistě bílá, už jsem testoval a trochu nevidímShrek píše:Xenon....
To je rozumny.Ty andelsky oci hovno sviteji.
Bila je gut
Bila je gut
Kazdy vi co delam, jen se to nesmi psat v podpisu. V kolonce povolani je to snad v poradku, pokud ne, tak kolonku z duvodu zbytecnosti odstranit.
- Rendy9999
- Kontaktovat uživatele:
to bude nářez v noci , ja dal na stareho silnejsi H4 100na 90 sly by na tem delat topinky jak to hřeje
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Už jsou i polotovary blatníčků, musím to ještě přebrousit, dodat na konec blatníku takový ten kus gumy a na jaře topůjde do laku
( chybějícího světla si nevšíméjte )
( chybějícího světla si nevšíméjte )
Blatníčky vypadají dobře. Z čeho nakonec jsou? Tím kusem gumy jsi myslel zástěrku? A co zadní blatníky? Ty už máš vymyšlené?
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
Jo přesně, ten kousek gumy má být zástěrka, ale nevím zčeho to vzít. Blatníky jsou z 200 L plastového sudu, do zadu půjdou kulatéTom píše:Blatníčky vypadají dobře. Z čeho nakonec jsou? Tím kusem gumy jsi myslel zástěrku? A co zadní blatníky? Ty už máš vymyšlené?
plechové blastníky a okraje bych tomu chtěl udělat z trubek, prostě takovová podobná konstrukce jako přední kapota.
však když je to umyté tak to vypadá hnedka líp!! udělej to ze starý duše!! jinač ještě jeden technický dotaz,ten papír pod motorem to je lapač unikajícího oleje?? jestli jo tak by stebe měj strejda Bursíík radostMikro píše:Jo přesně, ten kousek gumy má být zástěrka, ale nevím zčeho to vzít. Blatníky jsou z 200 L plastového sudu, do zadu půjdou kulatéTom píše:Blatníčky vypadají dobře. Z čeho nakonec jsou? Tím kusem gumy jsi myslel zástěrku? A co zadní blatníky? Ty už máš vymyšlené?
plechové blastníky a okraje bych tomu chtěl udělat z trubek, prostě takovová podobná konstrukce jako přední kapota.
- Mikro
- Kontaktovat uživatele:
To není z motoru ( motor je komplet celý přetěsněn ), začalo mi to téct kolem šroubení na pístnici.fric píše:však když je to umyté tak to vypadá hnedka líp!! udělej to ze starý duše!! jinač ještě jeden technický dotaz,ten papír pod motorem to je lapač unikajícího oleje?? jestli jo tak by stebe měj strejda Bursíík radostMikro píše:Jo přesně, ten kousek gumy má být zástěrka, ale nevím zčeho to vzít. Blatníky jsou z 200 L plastového sudu, do zadu půjdou kulatéTom píše:Blatníčky vypadají dobře. Z čeho nakonec jsou? Tím kusem gumy jsi myslel zástěrku? A co zadní blatníky? Ty už máš vymyšlené?
Taky bych ty zátěrky udělal z nějaké duše, ale vzal bych nějakou traktorovou, ty jsou silnější, není to takový hadr jak z osobáku.
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz
TomAgro@seznam.cz