Já mám tu starší, ale u nás nemohu sehnat ani u prodejců ( Katalog, dílenská příručka není problém).zts18345 píše:a tu 162 mas staru ci uz tu novu inak tu maju v predajni ND normalne katalogy dielenske atd. a ked nemaju tak vzdy zohnali tak sa skus popitat tam tu ma malokto 6valec a z 2 rady
Traktory ZTS
Moderátor: Lukashil
- smatral
- Kontaktovat uživatele:
Re: Traktory ZTS
Možno nahovoríme suseda aby kúpil jednu 12011 navonok je v dosť dezolátnom stave plecharina, chýba pár vecí, zodraté pneu ale má platnú STK, EK ešte kok a pol a chlapík za ňu pýta 2000 a možno by aj niečo spustil. Motor aj prevodovka by mali byť OK ešte ho pôdeme vyskúšať. Za tú cenu by sme ju zobrali aj my, no unás je už podobnej techniky viac než dosť
-
Tak jsem dnes procházel toto vlákno a našel na youtube tohle video.miňo píše:Len tak náhodou som natrafil na netradične modrý MARTIN DIESEL
http://www.youtube.com/watch?v=f-EUzVBGQXs
Jinak super traktory. Určitě škoda že už je to minulost. Pořád si pamatuju když jsem prvně seděl ve 160 45. Ten pocit se nedá zapomenout. Nedávno jsem se svezl v Massey 7485 a zážitek proti 160 poloviční.
- FLD
- Kontaktovat uživatele:
pred nedavnom sa toto objavilo v bazare,
videl som to nazivo len raz, ked to islo po ceste, bola to 8245.
takze uz len historia
ZTS 10245
videl som to nazivo len raz, ked to islo po ceste, bola to 8245.
takze uz len historia
ZTS 10245
Zetor 35 Super
Zetor 42 Super
Zetor 50 Super
Zetor 4011
Zetor 42 Super
Zetor 50 Super
Zetor 4011
- Z-7011
Zetor 7745 FOREVER
- Zetor70-77
Bez uzávierky v zime može isť tak ...... a ešte k tomu bez reťazí už som myslel že v tom kopci ho nejako zkrižujeZ-7011 píše:
Zetor
-
- Kontaktovat uživatele:
Kamárád má ZTS 162 45 a pořád se mu koušou brzdy, tak že stále povoluje seřizovací šrouby a traktor už pomalu nebrzdí. Máte s tím někdo nějaké zkušenosti ?
mám ,dál jsem noví obložení,tak to chvíli brzdilo krásně ale pak se v tom něco pasralo a taky mo to dělá ,tak brzdim jenom v nejnutnějších případech a klíče mám taky dost povolený,ale představa že to budu znova rozebírat mě děsí
Práce pěkně natřená bejvá hodně skurvená
Nazdar chlapi kde by som zohnal mriežku na prednú masku s dvoma svetlami?.
- lukisek 099
něco sem našel dneska
http://stroje.bazos.cz/inzerat/17974614 ... -18345.php
http://stroje.bazos.cz/inzerat/17974614 ... -18345.php
Prototyp -- PHN Carraro jako Zetor 4340-7340 , rok tejto foto asi okolo 1995 (vzadu je traktor 33**-7340 , a v roku 1992 (ked zapocala vyroba) sa este nemontovali carraro) ..... Asi 3 alebo 4 valec .... Tak len tak zbežne
Z5611
No kamaráde myslim, že jediný v čem si se přiblížil realitě je ten rok šlo o prototyp traktoru zts kdy měla být navázána spolupráce mezi Belarusem a ZTS, protože po rozdělení fabrik a následným hádkám zts a zetoru o ochranou známku zetor skončila spolupráce Brna a Martinu na dobro. zts se tak snažil nachradit chybějící lehkou řadu traktorů. Jsou postaveny dva prototypy s phn a bez ní. Jde prakticky o belarus ustrojený do martinského kabátu. Bohužel jak to tak na Slovensku bývalo tak celý projekt jak rychle začal tak zase rychle skončil..... a musím použít slova kolegů, kteří se kolem zts tees Martin pohybovali tak " zetoru dodnes chybí těžká řada traktorů a Martinu mino jiné problémy do konce výroby chyběla lehká řada traktorů.drummer98 píše:Prototyp -- PHN Carraro jako Zetor 4340-7340 , rok tejto foto asi okolo 1995 (vzadu je traktor 33**-7340 , a v roku 1992 (ked zapocala vyroba) sa este nemontovali carraro) ..... Asi 3 alebo 4 valec .... Tak len tak zbežne
a nevies kolko valec to bol ???poláček píše:No kamaráde myslim, že jediný v čem si se přiblížil realitě je ten rok šlo o prototyp traktoru zts kdy měla být navázána spolupráce mezi Belarusem a ZTS, protože po rozdělení fabrik a následným hádkám zts a zetoru o ochranou známku zetor skončila spolupráce Brna a Martinu na dobro. zts se tak snažil nachradit chybějící lehkou řadu traktorů. Jsou postaveny dva prototypy s phn a bez ní. Jde prakticky o belarus ustrojený do martinského kabátu. Bohužel jak to tak na Slovensku bývalo tak celý projekt jak rychle začal tak zase rychle skončil..... a musím použít slova kolegů, kteří se kolem zts tees Martin pohybovali tak " zetoru dodnes chybí těžká řada traktorů a Martinu mino jiné problémy do konce výroby chyběla lehká řada traktorů.drummer98 píše:Prototyp -- PHN Carraro jako Zetor 4340-7340 , rok tejto foto asi okolo 1995 (vzadu je traktor 33**-7340 , a v roku 1992 (ked zapocala vyroba) sa este nemontovali carraro) ..... Asi 3 alebo 4 valec .... Tak len tak zbežne
Z5611