IFA LKT - stavba
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: IFA LKT - stavba
olza, neboli Olše, řeka v Beskydech
Je to takMartyV3S píše:olza, neboli Olše, řeka v Beskydech
KDE KOLA KONČÍ KOLOPÁSY ZAČINAJÍ
DIFER píše:Je to takMartyV3S píše:olza, neboli Olše, řeka v Beskydech
podla mapy olše ani neni v beskydoch http://www.mapy.cz/#x=18.537938&y=49.51 ... =area_40_1
Tak oprava,, taky sem už dvacet let ze školy,,moravskoslezke před a slezke za olši, a co kecaš že olše neni v beskydech
takze slezke beskydy su potom len ten pasek medzi olšou a polskou hranicou?!DIFER píše:Tak oprava,, taky sem už dvacet let ze školy,,moravskoslezke před a slezke za olši, a co kecaš že olše neni v beskydech
http://www.mapy.cz/#x=18.537938&y=49.51 ... =area_40_1
Jo jestli se to menuje stejně i za čarou to nevim, ale to tu neni hodina zeměpisu
Zdravím všechny z tohoto vlákna. Ifa-Lkt si už užívá beskydského vzduchu (s tím rozdílem, že u nás je vzduch vidět, tak aspoň víte, že něco dýcháte) a terénu, převoz na odtahovce byl hodně odvážný, jelikož traktor byl trošku větší než to co ho vezlo. Jediná komplikace nastala po příjezdu na místo určení, kdy jsem si všimli že vytekla brzdová kapalina z levého předního kola (předpokládám brzdový válec). Vlastně se tímto ptám jestli doma nemá někdo nějaké zbytečné na Ifu? A klobouk dolů tvůrcům při jízdě do hory, to u kolemjdoucích vzbudilo hodně zájmu. Jinak jak se pokračuje v další tvorbě, už se podařilo sehnat nějakého Ostrowka? (ale není Ostrowek malý a slabý do krajiny kde "I Žáby mají zuby"? Vlastně si myslím, že by se tam spíš hodil nějaký pořádný bělorus. Jak jsem byl děcko tak děda by s tím skoro "úspěšně" podnikal až na to že spoustu kšeftů dělal za flašku, tak se z něj stal skoro alkoholik.
-
najskor si to rozober, ze aky tam mas priemer valcekov, mozno by sa nieco naslo...alebo si mrkni do vlakna zt 303, tam poulm daval odkaz na nejaku poslku stranku, kde maju uplne vsetko..alebo napis poulmovi..igorptak píše:Zdravím všechny z tohoto vlákna. Ifa-Lkt si už užívá beskydského vzduchu (s tím rozdílem, že u nás je vzduch vidět, tak aspoň víte, že něco dýcháte) a terénu, převoz na odtahovce byl hodně odvážný, jelikož traktor byl trošku větší než to co ho vezlo. Jediná komplikace nastala po příjezdu na místo určení, kdy jsem si všimli že vytekla brzdová kapalina z levého předního kola (předpokládám brzdový válec). Vlastně se tímto ptám jestli doma nemá někdo nějaké zbytečné na Ifu? A klobouk dolů tvůrcům při jízdě do hory, to u kolemjdoucích vzbudilo hodně zájmu. Jinak jak se pokračuje v další tvorbě, už se podařilo sehnat nějakého Ostrowka? (ale není Ostrowek malý a slabý do krajiny kde "I Žáby mají zuby"? Vlastně si myslím, že by se tam spíš hodil nějaký pořádný bělorus. Jak jsem byl děcko tak děda by s tím skoro "úspěšně" podnikal až na to že spoustu kšeftů dělal za flašku, tak se z něj stal skoro alkoholik.
Ak vytiekla kvapalina, najskôr je predraná manžeta, mal som podobný problém na Ife, valček bol OK, stačilo kúpiť iba nové manžety za pár centov
dekuji za rady. musim to kolo zhodit a podivat. jinak to ma opravdu peknou silu.
to by chcelo nejake videa z akcieigorptak píše:dekuji za rady. musim to kolo zhodit a podivat. jinak to ma opravdu peknou silu.
- fabikmiroslav
Valčeky sa daju kupit nove pasuju aj na T805 su rovnake za štyri kusy som dal108 euro vo Sverepci pri PX
Dobre už bolo
Originál sú v predu menšie ako v zadu, aj keď by ich šlo zameniť medzi sebou.fabikmiroslav píše:Valčeky sa daju kupit nove pasuju aj na T805 su rovnake za štyri kusy som dal108 euro vo Sverepci pri PX
-
Mrkni jestli to náhodou nepropouští u odvzdušńovacího šroubu nebo přívodní hadice,lecos se tam měnilo,takže je potřeba vychytat dětské mouchy.igorptak píše:dekuji za rady. musim to kolo zhodit a podivat. jinak to ma opravdu peknou silu.
Jinak jsem rád,že náš Frankenstein funguje a maká.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
-
Sice by mi to mělo být jedno, ale žije někde ještě tento stroj,viděl ho někdo někde jezdit?
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo