Luzhong LZ304

Kubota, Mitsubishi, Iseki, Jinma, Mahindra,...

Moderátor: DYK

Zpráva
Autor
fitman

Luzhong LZ304

#1 Nový příspěvek od fitman »

Vím že se tady řeší hodně čínských malotraktorů, ale tenhle ne : Luzhong LZ304 s čelním nakladačem a našel jsem jen jeden příspěvek, vlastní někdo tento traktor ? Vlastním nově stáje pro koníky a 4ha luk na sečení trávy a nerad bych koupil špatně, zase tolik práce nenadělá,jen občas vyveze hnůj na vlečku,v lěte práce na seno a samozřejmě práce u koní.PS: Nechce se mi kupovat 30let staré stroje,děkuji za názor kdo zná tento čínský malotraktor.

adam

Re: Luzhong LZ304

#2 Nový příspěvek od adam »

Nemám s ním zkušenost, ale určitě bych radši koupil 30let starej než čínskej.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741

pepa36

#3 Nový příspěvek od pepa36 »

raději bych šel do toho starého traktoru

kucmar

#4 Nový příspěvek od kucmar »

Nenech se odradit lidmi, kteří toho číňana ještě ani neviděli a už blbě kecají. Já jej taky ještě pořádně neviděl, ale s těma kecama bych byl opravdu opatrný. Známý kupoval jakési cosi- značku ani nevím. Nápravy Kubota, motor Lombardiny, převodovka už nevím. Vše léty prověřené, tak kde je problém? Za ty prachy na tvé ježdění dostačující. Stejně za dva roky zjistíš, že chceš něco většího a silnějšího a pak tento traktor bude jenom postávat a dělat minimálně. Já bych se toho nebál.
Ještě by mě zajímalo( Adam, Pepa 36), co může být na 30 let starém traktoru ještě dobré?! Třeba najeto 3-5 tisíc motohodin? Vyběhané nápravy? Vylágrovaná převodovka? Ani ta cena oproti novému nebude dobrá. Já jsem třeba narazil na fakt dobrý kousek Kuboty, ale každý takové štěstí mít nemusí.

pepa36

#5 Nový příspěvek od pepa36 »

Já činu viděl jezdil na ni a hned co jsem citěl bylo že je to čína ten smrad jak se ten traktor vybalil byl neskutečný, jinak já vozím Yanmary najeto do 1000mth je to moc? myslím že né když výrobce udáva výdrž až 11 000mth, například japonské traktory starší, v japonsku jezdí průměrně 3 roky, nebo nato dostávají dotace tak se toho zbaví a dají to do bazaru tam to stojí i 15 let, některé bazary jsou tak naplněné že to mají již naskladané v krabicích na sobě klidně i na 5 pater, traktorů jsem prodal dost a hodně i lidem co měli čiňana a prodali ho a šli si koupit starého Japonce, na číně jsem jezdil je to traktor má vše co traktor mám mít, ale známe jak už to tam chodí, beru z číny mulčovače za traktory, a kdyby jsme tam neměli člověka který to hlída tak mužeme většinu věcí poslat hned zpět. PS: ptal se na názor tak ho snad mužeme napsat né

fitman

#6 Nový příspěvek od fitman »

Pepa 36: Víte,já už tady čtu diskuze dost dlouho, až teprve teď jsem se přihlásil, protože mě zajímá názor kdo přímo ten traktor co poptávám vlastní, prodávají ho min.2 prodejci v ČR a docela dost dlouho a prý si nikdo nestěžoval, je to 30koňský traktor, což si myslím že na 4ha stačí, ale je pravda že to je čína, jenže Vy jste pravděpodobně dovozce starých japonských traktorů a proto mě nepřekvapuje že budete doporučovat právě je, ale i tak děkuji, protože třeba to tak dopadne a když se dozvím že Luzhong je krám, tak uvidím, jenže za 110.000,- Kč bez DPH nový traktor se zárukou a hodně slušnou výbavou je na zamyšlenou.

Adam: To co říkate Vy já docela chápu, jenže já se bojím starého traktoru, žádná záruka a protože už jsem si jednou nalítnul s MF70kou, tak se bojím a hlavně japonský, nebo i český nový traktor je cenou úplně jinde a na to že s ním posekám 2x do roka 4ha louky a občas odvozím hnůj nakladačem + samozřejmě práce u koní, tak bych byl nerad abych jen opravoval, samozřejmě u čínana mohu začít hned od začátku, akorát tam je pořád nějaká ta záruka.

Kucmar : Díky i za jiný názor, určitě se nenechám odradit, jen hledám zkušenosti, proto jsem založil tohle vlákno, myslím si že za 4 roky co se sem vozí tyhle traktory už musí být nějaká reakce, jako třeba na Polské rotační sekačky, taky na ně každý nadával, pak si je někdo koupil a zjistil že 165ka za 22.900,- bez DPH je super kup a i vydrží, což nikdo nečekal, prostě uvidím co ještě jiné názory a pak se rozhodnu.

Kubista89

#7 Nový příspěvek od Kubista89 »

110tis bez DPH a se zárukou ja bych teda neuvažoval. Sice taky mame japonce(taky se kazí), ale už vůli te ceny byc si ho koupil. Za srovnatelný stroj ať už z japonska nebo ČR by jste za 110 plus DPH nekoupil. A kdyby jo tak by asi nejezdil.

Minihansol

#8 Nový příspěvek od Minihansol »

fitman píše:Vím že se tady řeší hodně čínských malotraktorů, ale tenhle ne : Luzhong LZ304 s čelním nakladačem a našel jsem jen jeden příspěvek, vlastní někdo tento traktor ? Vlastním nově stáje pro koníky a 4ha luk na sečení trávy a nerad bych koupil špatně, zase tolik práce nenadělá,jen občas vyveze hnůj na vlečku,v lěte práce na seno a samozřejmě práce u koní.PS: Nechce se mi kupovat 30let staré stroje,děkuji za názor kdo zná tento čínský malotraktor.
Tu sa jeden pán vyjadroval o traktore Luzhong LZ304 http://www.zahrada.cz/forum/mala-mechan ... ?stranka=2

kucmar

#9 Nový příspěvek od kucmar »

Za ty prachy bych asi ani neuvažoval a jel pro něj 8) . Jsem si myslel, že jsou cenově někde kolem 180 tisíc.

Kubista89

#10 Nový příspěvek od Kubista89 »

Moje řeč už bych ho měl naložený a jel směr domov :smich: Pošli odkaz na prodejce taky se poohližíme po něčem novém.

DYK

#11 Nový příspěvek od DYK »

Minihansol píše:
fitman píše:Vím že se tady řeší hodně čínských malotraktorů, ale tenhle ne : Luzhong LZ304 s čelním nakladačem a našel jsem jen jeden příspěvek, vlastní někdo tento traktor ? Vlastním nově stáje pro koníky a 4ha luk na sečení trávy a nerad bych koupil špatně, zase tolik práce nenadělá,jen občas vyveze hnůj na vlečku,v lěte práce na seno a samozřejmě práce u koní.PS: Nechce se mi kupovat 30let staré stroje,děkuji za názor kdo zná tento čínský malotraktor.
Tu sa jeden pán vyjadroval o traktore Luzhong LZ304 http://www.zahrada.cz/forum/mala-mechan ... ?stranka=2
Nic proti vaší debatě zde, Pěkně si to proberte, já chtěl jen reagovat na tu zahradu cz. Jak se tam lidi prezentují, chytračí, klamou, šálí. Kousek té debaty tam jsem pročetl a jak se tak dívám,tak ten, co má IP 120.215 tam píše i mail na sebe Darwin01 a tu si říkám, není to DABAKI? Všichni ho známe jako prodejce, jako asi slušného prodejce, tak proč tam ze sebe dělá spokojeného uživatele? Přitom tam píše jiný "skrytý" prodejce celkem normálně. A tak je to tam skoro se vším a i proto ty stránky nesnáším. Lži, přetvářka, hádání, ale podstata skoro nikde.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

honzauta

#12 Nový příspěvek od honzauta »

Já jsem v jeden den loni vyrazil na čumendu na traktory JINMA, FOTON a poté do 3 bazarů japonských traktorů a i když nic nemám proti čínským věcem tak jsem si koupil jetého japonce. Stačí se podívat na řešení náprav, řízení, elektroinstalace, hydrauliky, řazení, brzd, kapotáží a vše je jasné. Navíc tak, že i když jsem jel jen na čumendu, když jsem jel nazpátek, tak už jsem traktor měl koupený. Doporučil bych stejnou okružní jízdu i s vyzkoušením a poté se rozhodnout.

pepa36

#13 Nový příspěvek od pepa36 »

mě stačilo když předvaděli nový traktor a už tekl olej z převodovky, musíš si traktory projet ať víš co kupuješ a to nejlepe v terenu a s nářadím

DYK

#14 Nový příspěvek od DYK »

Nezlob se na mě, ale tak jak jsi to podal ty jde jen o "jedna paní povídala". Kde, kdo, co a komu předváděli? Bych chtěl vydět, jak zrovna ty umožníš jízdní zkoušky s vybranýmy modely po "nějakém" pozemku a to ještě zkoušky všech zákazníkem vybraných přídavných zařízení.
Možná by taky bylo na čase se vrátit k tématu a ne zase čína vs. japonec. Jako by to byly jediní výrobci traktorů v asii.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

pepa36

#15 Nový příspěvek od pepa36 »

kdo si ke mě přijede má možnost si traktor projet i když ho nekoupí a to přímo na poli, muže vyzkoušet pluh rotavátor i mulčovač když je zrovna co sekat, jinak traktor mě předvaděla firma o které je zde již psáno a když jsem říkal majiteli že z toho teče olej tak říkal to je v pohodě, ať si každý koupí co chce, já jsem se po číně taky díval a projel jsem jich docela dost, tady na foru ho asi nikdo nemá

Odpovědět

Zpět na „Asijské stroje“