BCS
Moderátor: DYK
Re: BCS
Ahoj, no to tak zní dobře, pokud tak málo. dneska jsem si dal práci na a nějakých stránkách jsem našel že 3,5l při 3500 ot./min. Jinak stará MF 70 pomalu ale jistě odchází, náhradní díly se už těžce shání a není ani opravna, tak uvažuji o koupi právě BCSky. Je tedy pravda že bych za ní rád vozík na dřevo, ale jak jste psali výše zmizela 4. rychlost takže maximálka je nějakých 4,5 km/h což je opravdu žalostně málo. "Posraná" EU a její nesmysly... No ještě to promyslím. Jak jsi jinak celkově spokojený, nějaké poruchy?
- adam
Mohl by jsi mě prosimtě napsat kolik stojí teď nový to BCS? Když jsme kupovali reforma tak stál 100 000. Je to přitom uplně stejný jen reform měl horší motor, to jsme ale nevěděli že je nějaký BCS a že vyjde o kupu levnějcJendaPec píše:Ahoj, no to tak zní dobře, pokud tak málo. dneska jsem si dal práci na a nějakých stránkách jsem našel že 3,5l při 3500 ot./min. Jinak stará MF 70 pomalu ale jistě odchází, náhradní díly se už těžce shání a není ani opravna, tak uvažuji o koupi právě BCSky. Je tedy pravda že bych za ní rád vozík na dřevo, ale jak jste psali výše zmizela 4. rychlost takže maximálka je nějakých 4,5 km/h což je opravdu žalostně málo. "Posraná" EU a její nesmysly... No ještě to promyslím. Jak jsi jinak celkově spokojený, nějaké poruchy?
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Adame, pro orientaci v cenách se mrkni třeba http://www.malamechanizace.cz/jednoosE- ... 28_30.html Jinak věřím tomu, že Kuba to měl v CIME domluvený tak, že mu dělali celkovou cenu na vše, co k tomu kupoval.
Jendo, ty jsi měl MFkou na sečení? Jak širokou lištu jsi měl - máš? A ano, nejen z BCS ale z nohých jiných se tal "jen" nosič nářadí a je pro využití v dopravě zcela nevhodný. To třeba jednoosé Goldni mělo vozík i s náhonem od vývodu, takže čtyřkolka.
Jendo, ty jsi měl MFkou na sečení? Jak širokou lištu jsi měl - máš? A ano, nejen z BCS ale z nohých jiných se tal "jen" nosič nářadí a je pro využití v dopravě zcela nevhodný. To třeba jednoosé Goldni mělo vozík i s náhonem od vývodu, takže čtyřkolka.
práce patří strojům ˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz 'ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Ta cena samotného stroje byla asi 65 000,- bez DPH. Bohužel, jak psal Dyk, model Power Safe už nemá čtyřku, takže pouze nosič nářadí. Předchozí model Action ji ještě měl s rychlostí okolo 13 km/ hod, což bylo na vozík dostačující. Já ho sice s vozíkem nepoužívám, ale pro univerzálnost je to škoda.
Ahoj, ano MFku používám na sušení sena, takže lištová sekačka 140cm a obracák 160cm. U BCS bych rád také sněhovou frézu 70cm a právě i vozík. Holt vozit dřevo jen z kratších vzdáleností. To to u Goldoni také tak posrali jako u BCSky? Fakt nechápu proč to nešlo vyřešit jinak a ne odebrat rychlost a přidat další spojku. Na youtubku jsem se díval na Goldoni s vozíkem 4x4, jo to je fakt povedený, ale cenově asi někde jinde také.
Zdravím všechny, tak zatím jsem se nerozhodl, ale teď jsem zahlédl akci... http://www.mountfield.cz/kultivator-b-4 ... 04.html#pr co si o tomhle myslíte, máte někdo zkušenost? Osobně jsem v prodejně ještě nebyl, až bude cesta, tak se podívám... Napiště, díky.
- adam
Vypadá to jako upravený BCSJendaPec píše:Zdravím všechny, tak zatím jsem se nerozhodl, ale teď jsem zahlédl akci... http://www.mountfield.cz/kultivator-b-4 ... 04.html#pr co si o tomhle myslíte, máte někdo zkušenost? Osobně jsem v prodejně ještě nebyl, až bude cesta, tak se podívám... Napiště, díky.
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
Vy to forum vůbec nečtete http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 7&start=30
Ahoj, tak včera jsem se byl podívat v nejmenované prodejně moutfield..Hm, co říci, moc jsem ze stroje bertolini 410 nadšen nebyl. Na prodejně byl stroj roku výroby 2010. BCS jsem ještě naživo neviděl, ale myslím si, že je kvalitnější-modejnější. Co říkáte vy?
Ahoj,
tak klasika MF.......přepmštěná základní cena ze které pak milostivě udělají slevu.
Když se podíváš na standardní cenu BCS a podle obrázku bych typoval, že je to 710 nebo 720, tak jsi někde okolo 45000 standardní cena, vozík vares mnichovo hradiště stojí okolo 10000. takže cena 55000 je úplně standardní, když teda nepočítám slušivé brýle, apartní rukavičky a krásně rudé naslouchadla.
Jinak někdo se tu ptal, kolik BSC spotřebuje, mám 740, a koupil jsem jeden z posledních kusů s pojezdovou čtyřkou (děkuji za ty dary, že jsem to stihnul). Když z tím rotovátoruji asi 35 árů vinohradu tak nádrž nevyjedu. řekl bych že práce tak na 4 hodiny čistého času. možná míň. Kdybych si měl vybrat tak si vzhledem k výkonu a rotovátoru za traktorem nikdy vari nekoupím. Když se s tím člověk naučí, a nastaví správně nářadí, tak je to příjemná procházka:))
R.
tak klasika MF.......přepmštěná základní cena ze které pak milostivě udělají slevu.
Když se podíváš na standardní cenu BCS a podle obrázku bych typoval, že je to 710 nebo 720, tak jsi někde okolo 45000 standardní cena, vozík vares mnichovo hradiště stojí okolo 10000. takže cena 55000 je úplně standardní, když teda nepočítám slušivé brýle, apartní rukavičky a krásně rudé naslouchadla.
Jinak někdo se tu ptal, kolik BSC spotřebuje, mám 740, a koupil jsem jeden z posledních kusů s pojezdovou čtyřkou (děkuji za ty dary, že jsem to stihnul). Když z tím rotovátoruji asi 35 árů vinohradu tak nádrž nevyjedu. řekl bych že práce tak na 4 hodiny čistého času. možná míň. Kdybych si měl vybrat tak si vzhledem k výkonu a rotovátoru za traktorem nikdy vari nekoupím. Když se s tím člověk naučí, a nastaví správně nářadí, tak je to příjemná procházka:))
R.
Já doufám, že tuto zimu už nevyjedeš, leda ještě ke konci roku, ale to už je "jiná" zima. BCS jak je vidět má trvalou a dobrou péči. Je to dobrý jednoosák. Třeba ten rotavátor je dokonalý. Práce po něm jak má být. Kdyby nebyla Agria tak drahá, byly by tři značky, co hrají prim. Goldoni, BCS, Agria.