Zetor 25 K Rad 5
Re: Zetor 25 K Rad 5
Já mám také dělané spodní ramena, protože ty origo jsou krátké.
Do navijáku by mi to nešlo, nevešel se mi tam náhon. Sice jsem to poprve zkoušel zapojit do origo ramen, ale mám z toho také rozbité pravé zadní světlo (je na fotkách stále vidět slepené izolačkou )
Do navijáku by mi to nešlo, nevešel se mi tam náhon. Sice jsem to poprve zkoušel zapojit do origo ramen, ale mám z toho také rozbité pravé zadní světlo (je na fotkách stále vidět slepené izolačkou )
To Peter 768...
Tak došlo na to, že budu měnit gumy. Nemohu se teď rozhodnout, jestli dát vzorek SEHA nebo Mitas. Zatím se více líbí SEHA, ale neviděl jsem je na žádném obrázku. Nemáš vyfocený svůj traktor, aby jsi mi sem hodil foto, jak bude snimi traktor vypadat?
Usnadní to moje rozhodování.
Budou to pneu 12,4 - 36, do teď jsem tam měl originály a menší gumy tam rozhodně nechci. Ty 12,4 - 36 by měly být přibližně stejné jako originál, že?
Tak došlo na to, že budu měnit gumy. Nemohu se teď rozhodnout, jestli dát vzorek SEHA nebo Mitas. Zatím se více líbí SEHA, ale neviděl jsem je na žádném obrázku. Nemáš vyfocený svůj traktor, aby jsi mi sem hodil foto, jak bude snimi traktor vypadat?
Usnadní to moje rozhodování.
Budou to pneu 12,4 - 36, do teď jsem tam měl originály a menší gumy tam rozhodně nechci. Ty 12,4 - 36 by měly být přibližně stejné jako originál, že?
Momentálne nemám kábel z mobilu do PC, ale tu sú fotky keď boli nové. Po štyroch rokoch si tie gumy "sadli" a vyzerajú lepšie. Oni sa trocha na styčnej ploche (dezéne) vyrovnali a už nie sú ako "balón, pretože SEHY sú mäkké a ešte lepšie sedia a tedy je lepšia aj záberová plocha. Tu sú fotky keď som ich kúpil http://www.veteranforum.cz/index.php?id ... dtop=62214 Možno zajtra ich nafotím, ak nezabudnem fotiť a kábel na telef. mám v práci.
já jsem dal místo 11,2/36 rovnou 13,6/36 jsou k vidění třeba tady:
http://www.youtube.com/watch?v=MaYZBxiH ... ontext-chv
Řidiči traktoru není dovoleno, aby při jízdě v koloně udržoval menší vzdálenost než 30m mezi jednotlivými traktory...
koukni na nějaká videa - zetor25lh
Tak to je už iná "divočina" Ja Mán TP a EČ takže som to chcel dodržať čo najbližšie tomu rozmeru. Inak v pneuservise mi 2 mechanici povedali že 12,4-36 sa nedajú obuť na ten dias. Tretí že dajú, tak to tam aj dostali. Tá guma keď nebola obutá mala na šírku cez 35cm. Teraz je to OK, ak nezabudnem zajtra nafotím.bobby píše:já jsem dal místo 11,2/36 rovnou 13,6/36 jsou k vidění třeba tady:
Zdravim vás chlapy,zajímalo by mě rozdíl té pneumatiky Original 9,00/36 a teď 11,2/36 o kolik cm se to liší a tak Děkuji moc za odpověd
ahoj, přeměřil jsem ti sundanou 11,2/36 - má šířku 27cm a výšku 132cm. Je to značka Goodrich. 9/36 jsem nikdy neměl, takže nevím. Pro srovnání nasazená 13,6/36 má šířku 33cm a vysoká je 146cm, barumka.peeveepee píše:Zdravim vás chlapy,zajímalo by mě rozdíl té pneumatiky Original 9,00/36 a teď 11,2/36 o kolik cm se to liší a tak Děkuji moc za odpověd
Řidiči traktoru není dovoleno, aby při jízdě v koloně udržoval menší vzdálenost než 30m mezi jednotlivými traktory...
bobby píše:ahoj, přeměřil jsem ti sundanou 11,2/36 - má šířku 27cm a výšku 132cm. Je to značka Goodrich. 9/36 jsem nikdy neměl, takže nevím. Pro srovnání nasazená 13,6/36 má šířku 33cm a vysoká je 146cm, barumka.peeveepee píše:Zdravim vás chlapy,zajímalo by mě rozdíl té pneumatiky Original 9,00/36 a teď 11,2/36 o kolik cm se to liší a tak Děkuji moc za odpověd
Bobby a kde máš svoje vlákno pre svoje pekné K-čko???
Mihi
Mihi
Foto pneumatiky 12,4-36 Seha. Skôr sa mi to nedalo odfotiť, prepáč. Dúfam že to pomôže pri výbere. Inak blatníky mám zdvihnuté o cca 4 cm. Na pôvodné účka som kúsom dovaril a predtým do toho dovareného kúska vybrúsil dieru na šrób M20. Takže som nepotreboval ani vtačku. Mám 196cm a lezie sa mi tam v pohode.
to je také parádní vzorek, na kolik tu zadní gumu foukáš?Peter768 píše:Foto pneumatiky 12,4-36 Seha. Skôr sa mi to nedalo odfotiť, prepáč. Dúfam že to pomôže pri výbere. Inak blatníky mám zdvihnuté o cca 4 cm. Na pôvodné účka som kúsom dovaril a predtým do toho dovareného kúska vybrúsil dieru na šrób M20. Takže som nepotreboval ani vtačku. Mám 196cm a lezie sa mi tam v pohode.
Neviem, už ich mám 4 rok a dofukoval som len 1krát od oka. Typujem tak na 150kPa. Mne sa zdá, že max môže mať 200kPa. Už si to vážne nepamätám. Ono do blata je aj tak lepšie ak sú mäkšie, lepšie to sedí. A vidieť že som ho už dávno neumýval, sori.bobby píše:to je také parádní vzorek, na kolik tu zadní gumu foukáš?Peter768 píše:Foto pneumatiky 12,4-36 Seha. Skôr sa mi to nedalo odfotiť, prepáč. Dúfam že to pomôže pri výbere. Inak blatníky mám zdvihnuté o cca 4 cm. Na pôvodné účka som kúsom dovaril a predtým do toho dovareného kúska vybrúsil dieru na šrób M20. Takže som nepotreboval ani vtačku. Mám 196cm a lezie sa mi tam v pohode.
Děkuju za foto. Vypadá to moc pěkně.Peter768 píše:Foto pneumatiky 12,4-36 Seha. Skôr sa mi to nedalo odfotiť, prepáč. Dúfam že to pomôže pri výbere. Inak blatníky mám zdvihnuté o cca 4 cm. Na pôvodné účka som kúsom dovaril a predtým do toho dovareného kúska vybrúsil dieru na šrób M20. Takže som nepotreboval ani vtačku. Mám 196cm a lezie sa mi tam v pohode.
Co bylo důvodem, že jsi zvedal blatníky? Tyto kola by se tam nevešly? Je tohle kolo oproti původnímu průměru kola větší? Změř mi prosím průměr celého kola.
Předem díky.
Pravý blatník bol v pohode , bola tam medzera 1-2cm, ale na ľavej strane by mi to drhlo o blatník, lebo je nejaký krivý. Tak som to pre istotu zvýšil. Robil som aj nový plech nad nádrž tak mi to bolo jedno. Priemer kolesa je tuším 145 cm a priemer originálu nového 9,00-36 bolo tušík 140-142. Ale premeriam Ti to.
Už se mi zase začala mastit pravá brzda.
Čím to ustěsňujete vy? Nějak mi přijde, že simering brzy odchází. Nebo jestli to tam protéká mezi hřídelemi, nevím. Dáváte tam nějaký O-kroužek?
Jak to máte vy? Máte nějaký problém s brzdama a mastnotou? Jak to máte utěsněné?
Dík.
Čím to ustěsňujete vy? Nějak mi přijde, že simering brzy odchází. Nebo jestli to tam protéká mezi hřídelemi, nevím. Dáváte tam nějaký O-kroužek?
Jak to máte vy? Máte nějaký problém s brzdama a mastnotou? Jak to máte utěsněné?
Dík.
Po delší době...
Pánové, prosím o radu jak povolit excentr řízení. POvoli jsem šroub M8, sklepl, ale excentrem nejde otočit. Kdesi psal Zdeník:
Díky moc.
Pánové, prosím o radu jak povolit excentr řízení. POvoli jsem šroub M8, sklepl, ale excentrem nejde otočit. Kdesi psal Zdeník:
Nepochopil jsem ale odkud mám jaký klínek vytáhnout. Poraďte jak to rozhýbat...zdeník píše:Když se odšroubuje ten šroub celý a vytáhne se horní klínek (třeba kleštěma), tak do toho spodního klínku můžeš poklepat třeba i jinou kulatinkou.A když to bude tedy povolený, tak se s tím pohybovat pomocí šroubu musí, ale moc místa tam není, proto ten klínek ani nikam nespadne.
Díky moc.