ahoj nemaš nějaky foto a přibližně kolik matroše na to sčeho jsi to dělal:: ja chtěl koupit jekli udělat ram a na to nějaky silny plotnypalos píše:Ahoj zrovna včera jsem dokončil výrobu pancíře pod JD 6230,pokud si to děláš sám dá se na tom hodně ušetřit.cvancik píše:ONDER píše:na te posledni foto jsem jezdival výš
ja se bal o nadrž kameně skakali jak svina, musim se dokopat konečně udělat ten panciř
John Deere 6220 pracant
Moderátor: Franta.cz
Re: John Deere 6220 pracant
John Deere 6220 premium
nemam nic měla to byt vlastni tvorba ale za každej navrh bych byl vděčnej kdybys něco sehnal tak pošlijimV píše:a mas na nej vykresy tady to emil delal jednomu a opravdu pekne spracovane diry pro vypustaci sruby no proste vse co tam ma byt
John Deere 6220 premium
Nyní pracuji na orámování kabiny a blatníků
Today...Tomorrow...JOHN DEERE
Pěkná prácička, tak pak dej další fotečky až budeš mít ochranu kabiny jinak ochrana spodku
Jezdím se strojema, kterým věřím John Deere
Orámování je skoro ve finále,již jen nějaké drobnosti a můžu se vrhnout do výroby lžíce na čelák
- tronda
šikula.....
- Vinea 30Hp Comfort
- Mirek LKT
To je opravdu parádní práce Jak jsi tak přesně naohýbal ty trubky ?
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
Ahoj,ceny firem se pohybovali kolem 80tis +DPH,já jsem se vešel do 20tis s DPH,ale nepočítám čas který jsem u toho strávil,asi tak 12dnů.Vinea 30Hp Comfort píše:Pěkná práce kolik jsi ušetřil oproti originálu z fabriky
Něco jsem ohnul autogenem,největší problém byl jak ohnout trubku kolem blatníku,nakoc mě to za 150,-kč ohnuli v zámečnické dílně na stáčečce trubek,jinak většinu ohybů jsem řešil varnýma kolénkama.Mirek LKT píše:To je opravdu parádní práce Jak jsi tak přesně naohýbal ty trubky ?
- Mirek LKT
No nejdřív sem si to taky myslel , ale na fotkách jsem nemohl najít náznak po svárech...pěkně začištěno . Nechceš mi vyrobit rám na předek na Nivu , když ti to tak krásně jde ?palos píše:Něco jsem ohnul autogenem,největší problém byl jak ohnout trubku kolem blatníku,nakoc mě to za 150,-kč ohnuli v zámečnické dílně na stáčečce trubek,jinak většinu ohybů jsem řešil varnýma kolénkama.Mirek LKT píše:To je opravdu parádní práce Jak jsi tak přesně naohýbal ty trubky ?
Kde ostatní končí , my začínáme ...LKT
palos pekna prace a jestli to neni tajemswtvi muzes mi poslat pres sz na kolik takovy traktor vyjde predem dik