,,Modrák" so ,,Zeleným" srdcom
Re: ,,Modrák" so ,,Zeleným" srdcom. :------)))
No chlapi náš traktorík sa stáva pravidelným cintorínom drozdov....
Už 2 krát sa nám stalo že som prišiel do traktoríka a pri pedáloch nás čakal zdochnutý drozd.. , no neviem asi letel po svojej dialnici a vletel do kabíny a potom do skla a odtiaľ sa potom asi nemohol dostať. Budem musieť niečo vymyslieť, lebo takýmto spôsobom by za rok u nás drozdy vymreli.Stalo sa to niekedy aj Vám???takéto niečo???
A posielam Vám nejaké nové spracované videjko z jedného našieho pracovného výletu.
http://www.youtube.com/watch?v=ShHTxQfG ... e=youtu.be
Mihi
Už 2 krát sa nám stalo že som prišiel do traktoríka a pri pedáloch nás čakal zdochnutý drozd.. , no neviem asi letel po svojej dialnici a vletel do kabíny a potom do skla a odtiaľ sa potom asi nemohol dostať. Budem musieť niečo vymyslieť, lebo takýmto spôsobom by za rok u nás drozdy vymreli.Stalo sa to niekedy aj Vám???takéto niečo???
A posielam Vám nejaké nové spracované videjko z jedného našieho pracovného výletu.
Mihi
Mihi
Tak prispejem aj ja.
Jediné, čo mi do kabíny lieta sú veľké muchy - Ovad, je to riadna mucha a štípe a lieta mi ich tam naozaj dosť. Keď som kosil cca hodinu a pol na slnku tak som ich zabil min 10. A schytal som 2 štípance do chrbáta a dva na lítla sú to riadne svine. Ako prevencia je otvorená strecha úplne naplno. Potom vyletia, ale inak sa im páči čelné sklo.
Jediné, čo mi do kabíny lieta sú veľké muchy - Ovad, je to riadna mucha a štípe a lieta mi ich tam naozaj dosť. Keď som kosil cca hodinu a pol na slnku tak som ich zabil min 10. A schytal som 2 štípance do chrbáta a dva na lítla sú to riadne svine. Ako prevencia je otvorená strecha úplne naplno. Potom vyletia, ale inak sa im páči čelné sklo.
kosi- drozdi jsou v tomto neopatrní,hlavně při krmení mladých.Při nárazu o sklo, dochazí ke zlomení vazu!!! Co zakrýt kabinu nějakou plachtou.
Mihi to video som rád že začínaš aj točiť a nie len fotiťmihi píše:No chlapi náš traktorík sa stáva pravidelným cintorínom drozdov....
Mihi
Zetor 25
Lukáško no začínam sa zlepšovať, len nie je to vždy jednoduché...aj robiť na traktore a aj natáčať, no niekedy je to poriadna divočina....tak sa radšej na to vy,,,,,
Mihi
Mihi
Mihi
Veď práve aj u mňa to tak funguje...Nie je vždy čas fotiť a natáčať to musí byť nálada a pohoda
Zetor 25
pěkné fotky a videa mihi jen tak dál
všechny moje fotky zde ;)
https://www.rajce.net/a15087402
https://www.rajce.net/a15087402
tak sme dneska boli orať,išlo to celkom fajn,nebolo to ani tvrdé,ani suché,spotreba okolo 4 l nafty aj s cestou tam a späť.pridávam nejaké foto
Mihi
Mihi
Mihi
Pěknej dvojáček pluh. Taky jsem dědovi navrhoval, abychom něco sehnali, ale nebyl moc nadšený . Začal mi vysvětlovat jaké měl nevýhody, jak to naprd oralo, že to nešlo nastavit atd. :-).
Ale on to porovnává s pluhy co jsou mladší a lepši řešené. To je u něj normální, srovnává 25 a 72 .
Ale on to porovnává s pluhy co jsou mladší a lepši řešené. To je u něj normální, srovnává 25 a 72 .
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
TOS-28 Žebrák; StankoImport 2H125; Pásová pila G5013W
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
Zase nejaký malý pracovný výletík po konáre a tak ...
Tomimu sa nejako nechcelo tak som išiel iba zo Samkom a ten si to vychutnával ako vždy.
Zabudol som mu zobrať rukavičky čo mu babka kúpila keď pracujeme spolu ale aj tak rád pomáhal a ruky od smoly sme potom doma umyli pekne Solvinou.
Majte sa.
Mihi
Tomimu sa nejako nechcelo tak som išiel iba zo Samkom a ten si to vychutnával ako vždy.
Zabudol som mu zobrať rukavičky čo mu babka kúpila keď pracujeme spolu ale aj tak rád pomáhal a ruky od smoly sme potom doma umyli pekne Solvinou.
Majte sa.
Mihi
Mihi
Ahojte.
Zase deštrukcia rampy na vrch. kladku
Vytrhávali sme v sade nejaké tenšie agáty a tá sviňa 100-ka učko sa pokrútila ako vrbový konár.
Som nemyslel že tie učka sú také blato....
Už sa pracuje na novej verzii rampy na vrch.kladku z plného štvorca 60mmx40mm, to snaď nepokrúti ak ano tak .
A zopár fotiek:
Sranda musí byť.....
Mihi
Zase deštrukcia rampy na vrch. kladku
Vytrhávali sme v sade nejaké tenšie agáty a tá sviňa 100-ka učko sa pokrútila ako vrbový konár.
Som nemyslel že tie učka sú také blato....
Už sa pracuje na novej verzii rampy na vrch.kladku z plného štvorca 60mmx40mm, to snaď nepokrúti ak ano tak .
A zopár fotiek:
Sranda musí byť.....
Mihi
Mihi
Mihi takto ti to bude stále ohýnať urob z takých istých účok zvarenec (dve dokopy) a už to nemôže zohnúť Inak koli nejakým malým agátom by som naviják ani nezapínal do ramien stačí dobrá reťaz do ťaháku alebo lano a vytrhnúť to traktorom a nie sa trápiť cez naviják...
Zetor 25
No to máš pravdu, no naviják musím predsa niekde a na niečom vyskúšať....tak agáty padli vhod.Bol by som totož nerád keby som sa vybral ťahať niekde do lesa a tam by sa mi tá rampa ohla.... a potom by som musel ísť domov naprázdno....lukasko83 píše:Mihi takto ti to bude stále ohýnať urob z takých istých účok zvarenec (dve dokopy) a už to nemôže zohnúť Inak koli nejakým malým agátom by som naviják ani nezapínal do ramien stačí dobrá reťaz do ťaháku alebo lano a vytrhnúť to traktorom a nie sa trápiť cez naviják...
Mihi
Mihi
Jo, je tam moc velká pák a účka na takovéto kroucení není ideál.
Popravdě nechápu, jak máš na mysli lukasko83 svařit dvě do kupy, aby to mělo význam.
Popravdě nechápu, jak máš na mysli lukasko83 svařit dvě do kupy, aby to mělo význam.
Srdcová 25-ka; Járova 25-A; Školníkova 25-A; Stodolová uloženka 25-ka
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
Zetor 5611
Zetor 7211
Zetor Super 35
Zetor 7245 PLUS
BSS PS 701H
BSS10.08 - renovace
BSS P 53 S
Popravde neviem ako by som to vysvetlil proste zvaríš 2 účka dokopy tým to zosilníš a vznikne ti zvarenec...
Skusil som to nejako načrtnúť snáď pochopíš
Skusil som to nejako načrtnúť snáď pochopíš
- Přílohy
-
- Bez názvu.png (7.86 KiB) Zobrazeno 789 x
Zetor 25