Staníkův trhlej 6945
Moderátor: Lukashil
Re: Staníkův trhlej traktor
Já radši sehnal jinej blok-ten původní leží před garáží a pude do šrotu.Ale napřed musí Šrek začít kloudně platit
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
- 6911
- Kontaktovat uživatele:
muzes sem prosim jeste hodit nejaky foto jak to mas vsechno rozebrany, nebo jestli uz je pozde tak jak aspon postupujes dal
No postupuju jak se dá. Synovec má skoro hotovou GO motoru,já jsem doďelal tu uzávěrku a teď "těžím" blato-umývám a umývám ty vrstvy blata,hnoje a šmíru Olej jsem všechen vypustil a dal na sběrný dvůr.Dneska jsem platil ty věci v kooperáku stálo to 7000,-Kč něco jsem vrátil a něco přibral.Teď večer jsem rozhejbával brzdové pedály aby se točilo to co se točit má.Natřel jsem svody a tlumič výfuku.Zatím v tom mámasiněco přes padesát tisíc-kromně traktoru a asi ještě dost to spolkne
Dílna je dílna
Tak jakž takž mám ty vrstvy bordelu obraný
Začíná být vidět co je to zač
A tady je můj pomocník Fanda-hlídá a učí se
Dílna je dílna
- Zetor 7745 Tunis
Fíha SPORTKA je to 250 nebo 350 ?staník píše:Tak jakž takž mám ty vrstvy bordelu obraný
Zetor
Kedy mas v plane rozbrat prevodovku?staník píše:Tak jakž takž mám ty vrstvy bordelu obraný
Mohol by si spravit foto z vrchu,ked odoberies horny kryt.
Dik.
- kysmen
- Kontaktovat uživatele:
ta mašina mě taky zajímá vypadá pěkněZetor 7745 Tunis píše:Fíha SPORTKA je to 250 nebo 350 ?staník píše:Tak jakž takž mám ty vrstvy bordelu obraný
JEDE TRAKTOR JE TO ZETOR JEDE DO HOR ORAT BRAMBOR
http://kysmen.wordpress.com/
http://kysmen.wordpress.com/
Je to sportka 350 dělám ju pro kamaráda,je na papírech a schází už jen dodělat pár drobností a dát do chodu.
Naposledy upravil(a) staník dne ned pro 14, 2008 5:26 pm, celkem upraveno 1 x.
Dílna je dílna
- Zetor 7745 Tunis
staník píše:Je to sportka 350 dělám ju pro kamaráda,je na papírech a schází už jen dodělat pár drobností a dát do chodu.
Zetor
To je fotka ze stavby,ještě bez kol
Dílna je dílna
Tak tejden je pryč mám čas tak jsem zas něco nafotil ,upravil a dám to sem Motor čeká už jen na vstřiky a čerpadlo,bohužel budou až nejdřív po Novém roce.Tak děláme nápravu,všechny gufera,přetěsnit,co je špatního to mně ten můj synoveček vyhází a tak bude jak nová.Ty fotky jsou od něho z jeho dílny -má ju lepší a líp vybavenou protože je automechanik a dělá motorky japonce a spol Já doma rozdělal převodovku a dělám o ní.Je celkem v pořádku jen kolo dvojky a trojky je trochu oťukaný ale bude ještě dlouho sloužit,na to mý takový to domácí ježdění Vypucoval jsem ze dna tu vazelínu -slušně řečeno a vymněnil jsem gufera na hřídeli pedálů.Pedál a držák brzdových pump jsem dal k soustružníkovi kterej mně dělá takový ty špeky aby udělal novej čep protože ten původní zarezl a vychodil ty oka v litinovým držáku.Ten filc je do mrkve k guferu a chrání ho.
- Přílohy
Dílna je dílna
Aky bol stav ihlickovych lozisk?Ja ked som robil GO,tak na hriadelke pre 1 a R a na konci drazkovanej hriadele bol na urcitych miestach vypadany mat. a musel som ich vymenit.Takisto uz som vymenil vsetky loziska,niektore ihlickove boli este s klietkou z plastu.Dalsia vec,ktora ma zarazila bolo niekolko strihnutych nitov na kolese v hlavnej prevodovke.Ako to vyzera u teba?staník píše:Tak tejden je pryč mám čas tak jsem zas něco nafotil ,upravil a dám to sem Motor čeká už jen na vstřiky a čerpadlo,bohužel budou až nejdřív po Novém roce.Tak děláme nápravu,všechny gufera,přetěsnit,co je špatního to mně ten můj synoveček vyhází a tak bude jak nová.Ty fotky jsou od něho z jeho dílny -má ju lepší a líp vybavenou protože je automechanik a dělá motorky japonce a spol Já doma rozdělal převodovku a dělám o ní.Je celkem v pořádku jen kolo dvojky a trojky je trochu oťukaný ale bude ještě dlouho sloužit,na to mý takový to domácí ježdění Vypucoval jsem ze dna tu vazelínu -slušně řečeno a vymněnil jsem gufera na hřídeli pedálů.Pedál a držák brzdových pump jsem dal k soustružníkovi kterej mně dělá takový ty špeky aby udělal novej čep protože ten původní zarezl a vychodil ty oka v litinovým držáku.Ten filc je do mrkve k guferu a chrání ho.
Este jedna vec,ked budes menit gufero medzi spojkovym plnym a dutym hriadelom,tak skus,ci tam nevojdu dva aj ked podla katalogu tam ide len 1.Neviem ako to je u 6945 ale pokial tam je priestor pre 2,tak daj dva a mas pokoj.
Jo o těch guferách jsem to taky slyšel.Nýty jsme kontrolovali jsou OK satelity taky.Podle prodávajících ten traktor nemněl mít moc najeto po GO Podle kol to tak moc nevypadá i když jezdil v odchovně a tam se motá víc na místě a řadí než jinde.Každopádně já ho nebudu používat denně tak mi snad vydrží dlouho.
Dílna je dílna
Takže s šít převodovka přece bude muset.Je prasklá nalevo mezi prvním a druhým šroubem víka převodovky .Víc uvidím po 5,1,2009.
Dílna je dílna
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Staníkův trhlej 6945
jak jsi na tom v traktorem? dlouho jsi jsem nic nepridal