Výfuk (doutník) Zetor
Moderátor: Lukashil
Výfuk (doutník) Zetor
Nevíte náhodou co je za typ doutníku na uvedných fotkách. Jde mi o to, že není tak vysoký, jako dnes prodávané.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Re: Výfuk (doutník) Zetor
A neni to jen samo-domo upravovanej?
Taky bych řek že je jen upravenej ..mazhor píše:A neni to jen samo-domo upravovanej?
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
- Kolchozník
- Kontaktovat uživatele:
100% zkrácenej... co vím tak byly dvě výšky do úrovně střechy a nad, také se dělalo provedení s lapačem
Já jsem koupil totiž stejný a žádné sváry na něm nejsou, tudíž si myslím, že upravený není. Ptám se, zda v něm není nějaký lapač, který by mohl motor dusit, když ho dám na svojí 6211.
Zetor 4011, Zetor 7341, JCB 3C III
Na 100% není nijak upravovanej, protože úplně stejnej mám na traktoru. Také jsem si myslel, že je s lapačem a tak jsem ho rozřízl, ale zjistil jsem, že v něm žádný lapač není.
Doutniky byly s vestavenym lapacem jisker. Kominovy vyfuky byly bez lapace. K nim se jako sada dodaval lapac + kominova klapka. Nejsem zadnej znalec, ale tyhle zkraceny vyfuky jsem jeste nevidel. Osobne si myslim, ze to tovarni vyroba neni.
-
Katalogu ND 7211 je u uveden jako doutník s lapačem.
Výfuk (doutník) Zetor
Odporoučel se mi starý hranatý výfuk na 72
Koupit hranatý nebo doutník? Je to jedno nebo má některý z nich lepší vlastnosti(o zvuk mi nejde). Popř. je nějaká jiná lepší volba?
Popř. pokud zvítězí doutník jsou všechny stejné nebo požadovat přesný typ? Dejte prosím odkaz nebo kat.č.
Mnohokráte děkuji
Koupit hranatý nebo doutník? Je to jedno nebo má některý z nich lepší vlastnosti(o zvuk mi nejde). Popř. je nějaká jiná lepší volba?
Popř. pokud zvítězí doutník jsou všechny stejné nebo požadovat přesný typ? Dejte prosím odkaz nebo kat.č.
Mnohokráte děkuji
Z7245+TUN40, 8011 - lesák/zemědělec hobbík
-
Taky jsem se rozhodoval co koupit, když mi odešel výfuk na Z 7245 Horal a nakonec jsem se po úvahách rozhodl pro nerezový výfuk viz. https://stroje.bazos.sk/inzerat/6354209 ... -zetor.php
A nebo pak jsem ještě někde viděl i nerezový hranatý výfuk, ale to teď nemůžu najít.
A nebo pak jsem ještě někde viděl i nerezový hranatý výfuk, ale to teď nemůžu najít.
Nejdem robit ziadnu reklamu, ale ten hranaty predava Oles v Trstenej, je este lacnejsi. Stale hladam dovod aby som ho kupil kedze ten svoj mam este v dobrom stave
Zetor 3011
Zetor 7245 HS
Zetor 7245 HS
No jo ale mají tyto asi domaděly správné "zpětné tlaky", nebo parametry, které motor potřebuje pro správný chod?
Nebo je to jedno???
Nebo je to jedno???
To platí pro dvoutakt. U čtyřtaktu je vliv výfuku na motor malý pokud nejde o nějaký extrém.
kolik koštoval?celkem se mi zamlouvá