Co je u vás za firmu?jimV píše:snajpre tys to trefil no ale to sou tabulky na 200 metru vetsi vzdalenosti si domlouvam sam
John Deere 6220 pracant
Moderátor: Franta.cz
Re: John Deere 6220 pracant
klobucaci sak to vis kody proc se ptas
Nevěděl jsem to.jimV píše:klobucaci sak to vis kody proc se ptas
Jestli máš nějaké koňáky, kteří budou tahat za 80,-Kč tahat na 200 metrů, tak je hned beru. Ustájení a žrádlo budou u mě mít zadarmo.
ja nemam kone bavime se celou dobu o traktoru ale o konich bych mozna vedel mas pro ne praci a proc zasirame cvancikovi vlakno napis to pres sz
Celou dobu se bavíme o ceníku, ne jen o UKT. Za ty peníze těch koní vezmu klidně deset, ale upřímně řeknu, že by to šel dělat jen debil.jimV píše:ja nemam kone bavime se celou dobu o traktoru ale o konich bych mozna vedel mas pro ne praci a proc zasirame cvancikovi vlakno napis to pres sz
no o ceniku se bavis ty ale ja se bavim o ukt videl si nekde ze bych napsal ze me patri kone
kurna hoši u nas je skoněma problem na ostatnich revirech to celkem jde tam se někdo najde ale na tom kde dělam ja tak tam jsem sam .přidam něco z dneška
John Deere 6220 premium
na tej prvej fotke vidim ze si radsej ani neodvetvoval aby ta to nenahanalo
pekne fotky len v tych kamenoch možeš čakač dieru v pneu
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
na te posledni foto jsem jezdival výš
valite to pres posa ze to tahas v cetine
ne je tam linka kterou jsem sjižděl , a pilařovy došel benzin tak jsem to stahl cele abych tam nemusel druhej den zas nahorujimV píše:valite to pres posa ze to tahas v cetine
John Deere 6220 premium
ONDER píše:na te posledni foto jsem jezdival výš
ja se bal o nadrž kameně skakali jak svina, musim se dokopat konečně udělat ten panciř
John Deere 6220 premium
a mas na nej vykresy tady to emil delal jednomu a opravdu pekne spracovane diry pro vypustaci sruby no proste vse co tam ma byt
Ahoj zrovna včera jsem dokončil výrobu pancíře pod JD 6230,pokud si to děláš sám dá se na tom hodně ušetřit.cvancik píše:ONDER píše:na te posledni foto jsem jezdival výš
ja se bal o nadrž kameně skakali jak svina, musim se dokopat konečně udělat ten panciř
Today...Tomorrow...JOHN DEERE