moje jawy
Re: moje jawy
hmm jak ze ten tmel je? :-) a jak ten tmel muze starnout? mam tmel berner ve spreji v uvozovkach. 2002 vyroba,schne pekne ale nelepil ani novej
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Vyrábí ho firma Den Braven a jmenuje se Gasket Sealant http://www.denbraven.cz/autoprodukty-se ... cz406.html
Používám ho už dlouho měl jsem i jiné ale tenhle je pro mně nejlepší a taky je rychlý.
Používám ho už dlouho měl jsem i jiné ale tenhle je pro mně nejlepší a taky je rychlý.
Dílna je dílna
Pokud na něco zapomenu tak mi to prosím připomeňte.
ten sem uz videl,toho ptaka znam a byl tam polsky napis ne? rikas ,ze ten je nej jo?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Nevím jak moc se s tím ptákem znáš Mně ale vyhovuje Nevzpomenu si jak se jmenoval ten co jsem koupil na Motortechně v Brně ale ten byl živej ještě druhej den. Byl to ale nějakej značkovej možná Berner
Dílna je dílna
zivej jeste druhy den:-) vypada to,ze ten tvuj lepi suprove a to ja hledam! koupim ho. kolik let ho mas?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Jak kolik let ho mám? ta kartuše mi vyjde tak na rok a používám ho už tak deset let?
Ono na motorku toho nenaplácáš. Synovec dělá japonce a nadává když se toho tam sere moc.Pak to je i vevnitř a hlavně povenku to musím perfektně očistit,je to červený a je to vidět. Navíc říká že když tam je ta housenka z tmelu že se stává že někomu hrozně vadí a když ji trhá tak může tmel vytáhnout i ze spoje pokud je tam třeba nějaká rana od půlení.
Ono na motorku toho nenaplácáš. Synovec dělá japonce a nadává když se toho tam sere moc.Pak to je i vevnitř a hlavně povenku to musím perfektně očistit,je to červený a je to vidět. Navíc říká že když tam je ta housenka z tmelu že se stává že někomu hrozně vadí a když ji trhá tak může tmel vytáhnout i ze spoje pokud je tam třeba nějaká rana od půlení.
Dílna je dílna
Ahoj,tento tmel mohu jen doporučit,je doopravdy na bloky motorů a olejové vany nejlepší a cenově dostupný.
dirko vyrábí to tušim elring sehnat se dá v elit autodíly a ten těsní festpawka píše:hmm jak ze ten tmel je? :-) a jak ten tmel muze starnout? mam tmel berner ve spreji v uvozovkach. 2002 vyroba,schne pekne ale nelepil ani novej
malej traktorista v malým traktoru
Je potřeba to dobře odmastit před tmelením já používám neco podobného a hned jak to složím tak to začerstva otřu. Pak jedině odříznout to na to mám takový modelářský skalpel protože to fakt vytrhneš i z karteru ven...jo dycky když něco tmelím tak si nějaký dýl skladovaný tmel nejdřív vyzkouším jak lepí a jestli schne....to samé pak když těsním kartery tak si někde udělám housenku třeba na kus igelitu a až tá je suchá a pevná, tak teprve nalévám olej do přetěsněného motoru...radši den čekat než to znovu rozebírat
Hoši mam dotaz:po 2 letech jsem probudil svoji jawu 20,ma jit na STK,chytla na šlapnutí.Ale tady je problem,při přidání se dusi.Ale jak se ohřeje už jede dobře.Nějak jsem za ty léta vyšel ze cviku,prosim o radu
jak dlouho se to dusi,kolik minut? Co vse delas nez ho studenyho nastartujes? Takhle bych rekl,ze je to normalni. I moje ninja studena nejede.plus minus ale ne vic jak 5 minut.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
tak loctite nevadi hlinik,kov jako kov. Ale pod -5 a na plasty se dava aktivator. Tak asi dobry,dnes bude zk.
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Pustím benzín zmačknu cucák a šlapnu na startovačku chytne na volnoběh jak přidám tak se dusí asi tak 1-2 minutky a jedu.
jestli se za 1-2 min nedusi,tak to nerez,je v kondici! V jaky poloze mas jehlu a jaky tam mas trysky?
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!