Ty máš na 5945 násobič?zetor tomas píše:U sedmičkové řady se myslím násobič montoval jenom na přání.adam píše:Ta naše byla asi jedna z prvních 57ček a ta neměla násobič, ale známej koupil 5711 a násobič má
Adamovi stroje
Moderátor: Lukashil
- adam
Re: Naše stroje
Zetor 6945, VW vento 1.9 TD, Stihl MS 211,MS 360, FS 450, Reform 741
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
jo mám, ale ještě jsem ho nepoužiladam píše:Ty máš na 5945 násobič?zetor tomas píše:U sedmičkové řady se myslím násobič montoval jenom na přání.adam píše:Ta naše byla asi jedna z prvních 57ček a ta neměla násobič, ale známej koupil 5711 a násobič má
Zetor 5945 a Zetor 6711
- adam
Tak to my ho používáme často, když vozíme dřevo atd.
Já násobič nechal složitě opravovat když jsem traktor koupil a od té doby jsem ho nepoužil...
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
Ale vítas ho použit chtělPeetan píše:Já násobič nechal složitě opravovat když jsem traktor koupil a od té doby jsem ho nepoužil...
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
Taaaak přesně tyvvv píše:kdo?co? já?
njn stejně šel nějak pochybněě
Zetor 6718, crystal 8045, T 815, Unk 320,warinsky k 406... Atd atd
- adam
Po dlouhé době přidám zase nějké fotky.
- zetor tomas
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný fotky, ale ten "umak" s kterým to taháš mi přijde hrozně neprakticej. Sice s tím můzeč neco menšího rampovat, ale to je tak všechno. Když jsi táhl ten buk, tak pochybuju, že jsi ho trochu pozvednul. Je to hrozná páka a navíc je to hrozně dlouhý na motání ,mezi stromama. Já bych s tím asi nemohl dělat, ale to je moje věc. Hlavně že seš ty spokojenej
Zetor 5945 a Zetor 6711
- adam
Jo docela to šlo jenom jsem ho z kopce ztratil .Ani se to moc nezvedalo dalo se to, ale tam v tom místě co jsem to fotil byl zasněženej led tak jsem se tam musel rozjíždět s uzávěrkou.Nahrnovat s tim de docela dobře ,ale štve mě že musim bejt pořád otočenej dozadu.Kdyby byli peníce tak by jsme na to daly dopředu aspon nejakou radlici a nemusel bych tahat s timhle. Kdyby tam nebyla vzadu ta lopatka tak bych nic nenahrnul.
Nahrnul, peetan s kozou taky uděla dobrej naval a tohle stejnak na moc velky těžby podle mě neni nebo jako asi se to da ale představit si to stim moc nedokažuj a gor u nas kde sou tereny jaky souadam píše:Jo docela to šlo jenom jsem ho z kopce ztratil .Ani se to moc nezvedalo dalo se to, ale tam v tom místě co jsem to fotil byl zasněženej led tak jsem se tam musel rozjíždět s uzávěrkou.Nahrnovat s tim de docela dobře ,ale štve mě že musim bejt pořád otočenej dozadu.Kdyby byli peníce tak by jsme na to daly dopředu aspon nejakou radlici a nemusel bych tahat s timhle, jenomže kdyby tam nebyla vzadu ta lopatka tak bych nic nenahrnul.
- adam
Do kopcu to moc zvíhat nemůžu.ondra píše:Nahrnul, peetan s kozou taky uděla dobrej naval a tohle stejnak na moc velky těžby podle mě neni nebo jako asi se to da ale představit si to stim moc nedokažuj a gor u nas kde sou tereny jaky souadam píše:Jo docela to šlo jenom jsem ho z kopce ztratil .Ani se to moc nezvedalo dalo se to, ale tam v tom místě co jsem to fotil byl zasněženej led tak jsem se tam musel rozjíždět s uzávěrkou.Nahrnovat s tim de docela dobře ,ale štve mě že musim bejt pořád otočenej dozadu.Kdyby byli peníce tak by jsme na to daly dopředu aspon nejakou radlici a nemusel bych tahat s timhle, jenomže kdyby tam nebyla vzadu ta lopatka tak bych nic nenahrnul.
S kozou do ramen co pučuju sousedoj jsem udělal 30ti kubíkovej nával 140cm... Ale spojka si pěkně zasmrádla...ondra píše: Nahrnul, peetan s kozou taky uděla dobrej naval a tohle stejnak na moc velky těžby podle mě neni nebo jako asi se to da ale představit si to stim moc nedokažuj a gor u nas kde sou tereny jaky sou
Pole je jen slabej odvárek lesa a tam vládne VALTRA
- adam
Jo něco takovího má známej takyPeetan píše:S kozou do ramen co pučuju sousedoj jsem udělal 30ti kubíkovej nával 140cm... Ale spojka si pěkně zasmrádla...ondra píše: Nahrnul, peetan s kozou taky uděla dobrej naval a tohle stejnak na moc velky těžby podle mě neni nebo jako asi se to da ale představit si to stim moc nedokažuj a gor u nas kde sou tereny jaky sou