Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
když si ještě nevyhořel ty tak to bude OK
zetor 5748, Belarus EO 2621
dnes mi zubár zbrúsil zuby pod mostík tak som zvedavý ako prezijem vikend v bolestiach
Zetor 6748
zetor 5748, Belarus EO 2621
Zdravim po dlhsom case ... Mam jednu otazku na tich co byvaju NMnV - okolie. Nemate niekto na predaj stary piotnier/motor/klukovku ? Trosku som rozdrbkal moje priblizovadlo ..
Z5611
pioniera mam, motor nie ale možno nejaká klukovka by bola ale asi K.O. zostala ked tatko robil opravudrummer98 píše:Zdravim po dlhsom case ... Mam jednu otazku na tich co byvaju NMnV - okolie. Nemate niekto na predaj stary piotnier/motor/klukovku ? Trosku som rozdrbkal moje priblizovadlo ..
co si robil s pekáčom?
Zetor 4011
No ja mam taku Prdku ma to iba motor s 05 taka "cross" no a posledny skolsky den - asi 80stupnov v tieni a ja z usmevom na tvari si to jebem 4 km na 1 plny plyn hor kopcom tak klukofka je v prdeli a az teraz som to zacalo rozoberatJanci píše:pioniera mam, motor nie ale možno nejaká klukovka by bola ale asi K.O. zostala ked tatko robil opravudrummer98 píše:Zdravim po dlhsom case ... Mam jednu otazku na tich co byvaju NMnV - okolie. Nemate niekto na predaj stary piotnier/motor/klukovku ? Trosku som rozdrbkal moje priblizovadlo ..
co si robil s pekáčom?
Z5611
a neviete nahodou jako su kvalty na CZ 175 sport r.v. 1970 ?
niekde som cital ze 1 je dole ale neni som si isty a z sopy sa mi to preto vykopavat nechce
niekde som cital ze 1 je dole ale neni som si isty a z sopy sa mi to preto vykopavat nechce
Z5611
- prcek Dave
Aha mne sa to aj zdalo ze tak boli .. Mas aj ty taky stroj ?prcek Dave píše:1 dolů,zbytek nahoru.
Z5611
bracho čo má ČZ 175 tak tam je 1 dole a zvyšok horedrummer98 píše:Aha mne sa to aj zdalo ze tak boli .. Mas aj ty taky stroj ?prcek Dave píše:1 dolů,zbytek nahoru.
Zetor 4011
Janci píše:bracho čo má ČZ 175 tak tam je 1 dole a zvyšok horedrummer98 píše:Aha mne sa to aj zdalo ze tak boli .. Mas aj ty taky stroj ?prcek Dave píše:1 dolů,zbytek nahoru.
A nevies presnejsie typ alebo foto by nebola ?
Z5611
fotky by som našiel kdesi na CD, je to v podstate upravená cestná na crossku, he to gulatý typ CZ 175 450
Zetor 4011
jaaj tak to je este ta starsiaJanci píše:fotky by som našiel kdesi na CD, je to v podstate upravená cestná na crossku, he to gulatý typ CZ 175 450
Z5611
90% je 1 dole, mal som 175/477 tam ide jednotka dole, a 175/487 tam už ide jednotka hore ,.. inak ak by niekto chcel rozpredávam 175/450 a mam aj motor na 175/487 je komplet v dobrom stave len tam treba piest, zapalovanie a podobne veci mam tieš, ak by mal niekto zaujem SZ
Zetor 25 - 4011
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Zetor 25 - 6718
Class Colombus - Perkins
Krasnej stroj, taky ho mam.drummer98 píše:a neviete nahodou jako su kvalty na CZ 175 sport r.v. 1970 ?
Jede traktor, je to Zetor 3011