Ááááá už to asi vímondra píše:Kuci jedna hodně blbá otázka ale na co je dobrá řetízková lžíce ?
http://www.triga.cz/photogallery/photo/ ... tez002.jpg
WARINSKY K 162 OSTROWEK
Moderátor: Franta.cz
Re: WARINSKY K 162 OSTROWEK
Zetor 6718 , Zetor 6945 , Zetor 7341 , New holland Tl 90 , Valtra N 141
-
ostrowek má 200l čerpadlo to je pro mně překvapení protože takový čerpadlá má harvestor co jsem viděl čerpadlo do ostrowku tak měli tak kolem 70l i podle rozvaděče a nevěřím že by to utáhl ten náhon od kliky na kterej jsou všecky ostrowky nemocný
uz sme to vyresili,ze to maj v knizce preklep. co mejvaj s nahonem? natos ze sem mel vsude chyby,tak nahon a cerpadlo a klika,zadny problem. vsechno sem mel rozdelany
60. léta strojově dobrý
viewtopic.php?f=23&t=32858&start=1000
1 stroj
viewtopic.php?f=20&t=29038&start=1000
H6 k6 to je pro hlupáky!
S vůlí,na naklepnutí,s přesahem
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
No na piesok to asi nebude to prave orechoveondra píše:Ááááá už to asi vímondra píše:Kuci jedna hodně blbá otázka ale na co je dobrá řetízková lžíce ?
http://www.triga.cz/photogallery/photo/ ... tez002.jpg
Tak prezraď načo je, a podeľ sa aj s ostatnými
Bielorus MTZ-5MS 1969 tu: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 70&t=44398
Do té řetízkové by se ti nemělo lepit a měl by jsi v pohodě vysypat i třeba jíl ..někde tady na fóru jsou i fotky jak si jí někdo robil doma ..
Vím že už to tady někde bylo ,ale nemůžu to najít ..jakou máte spotřebu nafty na Ostrowku ?
Vím že už to tady někde bylo ,ale nemůžu to najít ..jakou máte spotřebu nafty na Ostrowku ?
ogie píše:..jakou máte spotřebu nafty na Ostrowku ?
Já asi tak 100l na 10km
Já s tím totiž moc nejezdím a bagruju na místě
Ale vážně-spotřeba mě příjemně překvapila, většinou bagruju na nízké obrátky, na trochu višší volnoběch a naftu tam leju sem tam někdy. Motohodiny mi nefungují.
OSTROWEK K162
Mulča M22 sklopka
Mulča M22 sklopka
Tak bere se to na moto hodiny ... Já teď využívám hlavně čelní lžíci a tak nějak mi to vychází kolem 6 litrů na běžnou hodinu práce (moto hodiny mi taky nepočítá )
Kuci řešil někdo někdy bagrování uzkou lžicej jíl ? pomýšlím bud nad řetízkovou lžicej a nebo lžici s vytěrákem co myslíte že je lepší ? ikdyž to asi tuším že ta s vytěrákem ale zase je konstrukčně složitější
on ten vyterak chodi automaticky,pri plnym vyklopu,koukal sem na rusaka a na jil co fakt lepi super vec. urychly to praci,jak klapacka lzice co mas vpredu. zkoukni rusaky
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Já bych to hodil na větev zvlášt ne vždy to je potřeba a také začínám uvažovat bud nad vytěrákem a nebo nad tímhle http://www.sonntag.cz/cz/drapak.html v nějakém 40 Cm provedení nebo by bylo lepší užší ? ale myslím že pod 35 cm šířky stejnak jít nemohu to má rameno ale na tehle lopatě se mi líbí že pokud jsou někde větve nebo něco a nebo třeba i kámen tak že sní jde dobře chytit a hodit pryčpawka píše:on ten vyterak chodi automaticky,pri plnym vyklopu,koukal sem na rusaka a na jil co fakt lepi super vec. urychly to praci,jak klapacka lzice co mas vpredu. zkoukni rusaky
Pánové nemáte možnost někdo změřit délku pístnice (oko,oko) na lopatě podkopu ? Měl jsem jí při koupi sundanou a nějak mi tam nepasuje ,asi to nebude ona.
-
Tak jsme se před pár dny také stali se švagrem hrdí majitelé Ostrowka K162. Je to docela zajímavý a jednoduchý stroj. Máme ho hlavně na práce kolem baráků a příležitostné fušky.
Ještě jsme neměli čas vše podrobně proštudovat,ale už teď bych měl na vás nějaký dotaz. Na hydraulice jsem nikde nenašel žádnou filtraci,tedy aspoň z prvního vnějšího pohledu. Jak je tam tedy v originále řešené čištění oleje,tedy pokud tam nějaké má být?
Jinak vše jakš takš funguje,motor OK,pístnice netečou,rychlosti jdou všechny,docela to i brzdí, jenom je potřeba udělat řádnou údržbu,natahat novou elektriku,nějaký tan nátěr,nejspíš i dát lepší pneu a mělo by to fakčit bez větších problémů.
Jinak to ještě na volnoběh nechce zatáčet,po přidání plynu se to už trochu chytá,ale pořád to není jak bych si představoval.Je tam vyměněná orsta a čerpadlo na prsech motoru,ale zdají se mi obojí dost malé oproti Zetoru atp. Jaké tam má být čerpadlo co se týče průtoku a jaká orsta v origo?
Fotky ještě nemám,ale postupně dodám.
Předem dík za rady.
Pavel.
Ještě jsme neměli čas vše podrobně proštudovat,ale už teď bych měl na vás nějaký dotaz. Na hydraulice jsem nikde nenašel žádnou filtraci,tedy aspoň z prvního vnějšího pohledu. Jak je tam tedy v originále řešené čištění oleje,tedy pokud tam nějaké má být?
Jinak vše jakš takš funguje,motor OK,pístnice netečou,rychlosti jdou všechny,docela to i brzdí, jenom je potřeba udělat řádnou údržbu,natahat novou elektriku,nějaký tan nátěr,nejspíš i dát lepší pneu a mělo by to fakčit bez větších problémů.
Jinak to ještě na volnoběh nechce zatáčet,po přidání plynu se to už trochu chytá,ale pořád to není jak bych si představoval.Je tam vyměněná orsta a čerpadlo na prsech motoru,ale zdají se mi obojí dost malé oproti Zetoru atp. Jaké tam má být čerpadlo co se týče průtoku a jaká orsta v origo?
Fotky ještě nemám,ale postupně dodám.
Předem dík za rady.
Pavel.
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo
Všechno lze udělat snáz s kladivem
Nevěř na zázraky,spoléhej na kladivo
Optimista je pesimista s kladivem
Když se věci nedaří, každá snaha o zlepšení vede ke kladivu
Jedno kladivo vydá za tunu nářadí
filtr mas vzadu pod podkopem.ja pod nadrzi a jestli je oleje dost,tak zmerit tlak cerpadla. neni naskodu i vypustit olej a precedit.tam muze byt vecí
60. léta strojově dobrý
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
1 stroj
H6 k6 to je pro hlupáky!
Tak vítej mezi osrůvkáři
-- já mám filtr na tlakové straně hned za čerpadlem tak, že když se podíváš u palivového čerpadla směrem dolů tak je tam schovaný za rámem směrem k motoru. Nad ním je ještě takové účko navařené na rámu .
-- řízení mi taky nechodilo respektive jen při vyšších otáčkách a ještě jako by cukalo a bylo to tím, že jsem měl málo oleje .mám starší typ s řazením pod volantem a nádrž na olej je dosti nešťastně řešená ,aby byl olej i u nasávání k řízení je potřeba asi 50l oleje je to vysoko.
-- já mám filtr na tlakové straně hned za čerpadlem tak, že když se podíváš u palivového čerpadla směrem dolů tak je tam schovaný za rámem směrem k motoru. Nad ním je ještě takové účko navařené na rámu .
-- řízení mi taky nechodilo respektive jen při vyšších otáčkách a ještě jako by cukalo a bylo to tím, že jsem měl málo oleje .mám starší typ s řazením pod volantem a nádrž na olej je dosti nešťastně řešená ,aby byl olej i u nasávání k řízení je potřeba asi 50l oleje je to vysoko.
-
Tak jsem udělal první fotky.
Jinak ten filtr tam opravdu žádný nemáme,šel jsem po hadicích a trubkách a asi nějaký všeuměl ho považoval za zbytečnou součástku
Jinak ten filtr tam opravdu žádný nemáme,šel jsem po hadicích a trubkách a asi nějaký všeuměl ho považoval za zbytečnou součástku
V určitém okamžiku se z každého nářadí stává kladivo