OBLUDKA - Liborovo traktorky
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
OBLUDKA - Liborovo traktorky
OBLUDKA
motor: MULTICAR M 25
pøevodovka: ARO 240
øízení: ARO 240
pø. náprava: ARO 240
zad. náprava: ARO 240
pø. pneu: 175/80 R 14
zad. pneu: 6,50-16
náhon: 4x4 (odpojitelný pøedek + zámky nábojù pøedních kol)
hydraulika: sklapìcí korba
motor: MULTICAR M 25
pøevodovka: ARO 240
øízení: ARO 240
pø. náprava: ARO 240
zad. náprava: ARO 240
pø. pneu: 175/80 R 14
zad. pneu: 6,50-16
náhon: 4x4 (odpojitelný pøedek + zámky nábojù pøedních kol)
hydraulika: sklapìcí korba
Naposledy upravil(a) Libor dne čtv srp 30, 2007 10:42 pm, celkem upraveno 2 x.
- Fido
Re: Obludka
Jak fungují ty zámky nábojù???
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem ty své stroje pøerozdìlil. Ještì to nìjak poupravím.
Ad Zámky nábojù: v každém pøedním kole(náboji)je otoèný bazmek a tím zablokuješ protáèející se poloosu.Mì se jeden porouchal,sehnal jsem od jednìch kolegù hasièù jiný,nevypínatelný a když chci aby mi zabíral v terénu pøedek, zamknu to jen na tom jednom kole(pùvodnì na obouch).Já nafotím obì provedení.Mají to i modernìjší terénní vozy jako napø: Nissan Patrol.Hyundai Galoper....
Ad Zámky nábojù: v každém pøedním kole(náboji)je otoèný bazmek a tím zablokuješ protáèející se poloosu.Mì se jeden porouchal,sehnal jsem od jednìch kolegù hasièù jiný,nevypínatelný a když chci aby mi zabíral v terénu pøedek, zamknu to jen na tom jednom kole(pùvodnì na obouch).Já nafotím obì provedení.Mají to i modernìjší terénní vozy jako napø: Nissan Patrol.Hyundai Galoper....
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
- Libor
- Kontaktovat uživatele:
V nedìli ti dodám fotky tìch nábojù,ale mìl by tam být nápis 4x4 a 4x2 a mezi tím šipky.Ve støedu (uprostøed) je taková drážka(ale vystouplá ven- kuròa jak to jinak napsat) a tou otáèíš buï vlevo nebo vpravo.Ty nápisy a šipky jsou odlity,ale smìrem ven,takže mùžou být odøeny(také mám),takže špatnì,nebo vùbec neèitelné.
- Fido
Jestli mùžou být odøené, tak to bude mùj pøípad...vyrval jsem ten podvozek z rukou šíleného rozpalovaèe kovù Musel jsem odmontovat už brutálnì pomlácenou kabinu a podvozek s motorem a pøevodovkou jsem sizatáhl domù No a teï musím sehnat nìjaké informace o tom autì, protože je to základ nìèeho ,èemu bych chtìl øíkat traktùrekLibor píše:V nedìli ti dodám fotky tìch nábojù,ale mìl by tam být nápis 4x4 a 4x2 a mezi tím šipky.Ve støedu (uprostøed) je taková drážka(ale vystouplá ven- kuròa jak to jinak napsat) a tou otáèíš buï vlevo nebo vpravo.Ty nápisy a šipky jsou odlity,ale smìrem ven,takže mùžou být odøeny(také mám),takže špatnì,nebo vùbec neèitelné.
- Pavel M461
- Kontaktovat uživatele:
Tak do povinné výbavy zahrni i hasákFido píše:Jestli to vypadá takto, tak nìco podobné na tom Aru je....jenže tím neotoèím rukou....jak psal Libor...je to odøené a ...snad se to rozchodí Ještì napište kdy se to má zamykat a opaènì Dìkuju
Když tì všechno zradilo, ...... .
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
Pomùže ti K L A D I V O !!!!! :-D
- Fido
A prosím tì..kdy je zamykat a opaènì?Petr 55 píše:Jezdil jsem s Arem i terénním Oplem a ty zámky nábojù jsou podobné jak na tom obrázku. Nìkdy se musí zabrat dosti velkou silou. Záleží v jaké jsou zrovna poloze. Nìkdy šly tìžko vypnout, když pøedtím pøedek silnì zabíral, tøeba po jízdì do strmého kopce.
Nedìláš dobøe Když budeš jezdit s rozepnutým vypínaèem a pøitom mít zapnutý pøedek, tak ti hrozí utržení poloosy. Je lepší mít zámek nastálo zapnutej a pøedek vypínat na rychlostce tím nic nezkazíš. Podle pøíruèky bys správnì mìl pøed zaøazením pøedku zapnout zámky a kus jet než zacvaknou, pak teprve zaøadit pøedek. Jeden slušnej zámek z 240 bych ještì mìl mít v regále.Libor píše:Tak jsem ty své stroje pøerozdìlil. Ještì to nìjak poupravím.