kutova 10tka

TK, MT, Vinea, Cabrio, Vega, Yukon, Farmář

Moderátoři: Tata, Tom

Odpovědět
Zpráva
Autor
kuta

kutova 10tka

#1 Nový příspěvek od kuta »

kuta si pořídil nové peklo, prosím vás mohly by jste mi říct nejaké udaje o tom ? doufám že se bude líbit.. byl to kup za všechny peníze a přišel jsem k tomu jak slepej k houslím,tímto moc dekuji TOMovi za odkaz !!!! .. byl jsem první,nákej překnupník hned zamnou,snažil se ho ukecat ale on ho nechal pro me.dostal jsem k tomu obracák pluh a proorávačku brambor a dva šípáky..
zítra více foto,co na to říkáte?
Obrázek
Obrázek

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

Re: kutova 10tka

#2 Nový příspěvek od Milhauss »

Pěkně,pěkně. Desítky nejsou moje krevní skupina,ale vypadá dobře 8) ,hlavně ať slouží a dělá radost

kuta

#3 Nový příspěvek od kuta »

Milhauss píše:Pěkně,pěkně. Desítky nejsou moje krevní skupina,ale vypadá dobře 8) ,hlavně ať slouží a dělá radost
dekuji :) snad sloužit bude :)
co mi řikal pán tak ho vytáhl z kopřiv dva roky to celé delal pro sebe a ted zdedil 19hektaru . a taky velkej traktor tak že tohle pošle pryč... no nebejt toma je v rukou překupníka :( :) :)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#4 Nový příspěvek od Milhauss »

Doufám že to trochu hodíš do nějaké jinačí barvy,toto je takové moc strakaté. Ale jinak paráda,nevím kolik to celé stálo,ale asi kup dobrej,když po tom šel překupník 8) 8) 8) 8) Takhle na ně,kupovat pro sebe,a maj po ptákách :) 8) 8) 8) 8)

kuta

#5 Nový příspěvek od kuta »

hodim,chci i kapotu , tajné to není stejnak to tu spousta lidí pozná .. http://dum.bazos.cz/inzerat/17134952/pr ... aktoru.php 8)

Milhauss
Kontaktovat uživatele:

#6 Nový příspěvek od Milhauss »

No vidíš,a jí o něm ani nevěděl :friends: Pěkný

Leo

#7 Nový příspěvek od Leo »

Moc pěkná mašinka, a hned máš nový název tvého vlákna - Kutův peklostroj... :pc:
V životě je potřeba se pro něco zapálit, v krematoriu už je pozdě.

Tom

#8 Nový příspěvek od Tom »

Neděkuj a dobře užívej :smich: Hlavně mysli na to, že to je pořád jenom malotraktor, skoro padesát let starý... Tady je odkaz na příručku ;-) http://uloz.to/x3m6J8A/malotraktor-t-4- ... log-nd-zip
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

kuta

#9 Nový příspěvek od kuta »

klucí prosím poradte mi na co sou ty páčky ?
Obrázek

chavier
Site Admin

#10 Nový příspěvek od chavier »

super 8)

velká závist

brigadnik
Kontaktovat uživatele:

#11 Nový příspěvek od brigadnik »

Levá páka v jedný poloze kardan do zadu vypnutej, v druhý je zapnutej na pojezd 4x4 a ve třetí je zapnutej na vývoďák (v tom případě nesmí bejt zaplej pojezd zadních kol - ten se vypíná v zadu! Ale nevim, kde která poloha je, nejlepší by bylo si to při vypnutým motoru všechno vyzkoušet, něco zařadit a hnout kolem a sledovat co se děje, prostě pochopit jak to na TK funguje. S náhonem TK neumí jet 4x4. Ta páka vpravo bude uzávěrka. Případně mě nějakej majitel TK opravte:)

Tom

#12 Nový příspěvek od Tom »

Na 14 jsou páky trošku jiné, ale nacházejí se na stejném místě, takže by to mělo být ono... Kuto, v návodu to nepíšou? Ta pravá páka by měla být uzávěrka a měla by se zapínat směrem k řidiči.
Ta levá... úplně vepředu by měla být motorová závislost vývoďáku - MUSÍ BÝT VYPNUTÝ NÁHON ZADNÍCH KOL - pak neutrál (netočí se ani kardan v kloubu) a pak úplně u řidiče by měla být pojezdová závislost, tzn. že při zapnutém náhonu zadních kol je to 4x4. Pokud chceš jezdit jenom na předek, tak dej páku do neutrálu. Náhon zadních kol se řadí zezadu zadní převodovky. Přečti návod, a budeš hned chytřejší ;-)
To, co jsem tady napsal ověř. Bral jsem to podle 14, mělo by to být stejné, ale víš jak...
Sháním veškeré možné i nemožné materiály týkající se Agrostroje Prostějov, jeho předchůdců i následovníků. Prospekty, ročenky, dobové fotky, informace, příručky,...
TomAgro@seznam.cz

majo258

#13 Nový příspěvek od majo258 »

ahoj
ta prava paka je uzavierka predneho diferencialu, my to na nasej desine radime dopredu,
ta lava paka je radenie zavislosti, na strnastke ak vytiahnem paku k sebe- mam pojazdovu, potom je tam neutral a uplne od vodica dole je motorova zavislost, to znamena ze kardan sa toci podla otacok motora a pojazd je podla prevodoveho stupna, musis!!!!! vypnut vzadu zadny pojazd- vytiahnes tu packu s gulickou von.
chcelo by to vidiet bocny pohlad ako je tam rieseny prevod na to zapinanie, 14-tky to maju inac.
nech sluzi. 8) :friends:

majo258

#14 Nový příspěvek od majo258 »

ahoj
po pohari piva a dlhsom rozmyslani, lava paka celkom vpredu pojazdova zavislost, kardan toci podla toho ako rychlo ides, moze byt zapnuty aj zadny pojazd: troska k sebe by mal byt neutral, kardan sa netoci, pri presune so zapnutym naradim ktore pohana kardan: celkom k sebe motorova zavislost a pri tej si uz nezabudni vypnut zadny pojazd, znicis prevodovku.
Priklad, mas motorovu zavislost zapnutu, das si jednotku kvalt a ides, kardan toci podla toho kolko das plynu, ale pojazd je stale podla kvaltu, cize jednotky, zadna prevodovka by pri nevypnuti pojazdu chcela predbehnut prednu. !!!!!!! :ano:

majo258

#15 Nový příspěvek od majo258 »

ahoj
no ako? prisiel si na to co a ako? :friends:

Odpovědět

Zpět na „Naše malotraktory“