Detský Kútik do 18 Rokov III
Re: Detský Kútik do 18 Rokov III
1.6tdi 77kw
zdarec už aom dom Z DOVOELENKY LE HNED SOM Začal štukovať izbu lebo nas vytopili takže nove elektrika mám roboty vyšs hlavny nestíham som tu iba na skok s octafkou a felnou už mám nabehane niečo cez 500km tak zatial. musím makať
Šibaj, furman, kone bičom, ak si dobrým pohoničom...
vitaj tak nech sa dari a nech vas znova nevytopi...
inak felda je doma od mechanika, nenasiel nic, precistil vsetko, u neho slapala v pohode, aj zohriata mala vykon, a startovala tiez.. uvidime potom ci to funguje aj u nas doma
na octu nam bude treba nove pneu, myslite ze sa oplati kupit znova tie s nizkym valivym odporom? nie som si isty rozmerom ale asi tento, toto mame teraz obute http://pneumatiky.heureka.sk/michelin-e ... 5-r15-91h/
jo este to bude chciet aj zimne+disky, fuj to bude penazi... ale tak zas pneu nie su na polroka, skor na 5 pri nasom jazdeni ake zimne by ste odporucili?
inak felda je doma od mechanika, nenasiel nic, precistil vsetko, u neho slapala v pohode, aj zohriata mala vykon, a startovala tiez.. uvidime potom ci to funguje aj u nas doma
na octu nam bude treba nove pneu, myslite ze sa oplati kupit znova tie s nizkym valivym odporom? nie som si isty rozmerom ale asi tento, toto mame teraz obute http://pneumatiky.heureka.sk/michelin-e ... 5-r15-91h/
jo este to bude chciet aj zimne+disky, fuj to bude penazi... ale tak zas pneu nie su na polroka, skor na 5 pri nasom jazdeni ake zimne by ste odporucili?
vítej kůrovče já už mám naježděno 4tis a to nikde moc nejezdím Hlavně ať se daří
zetor 5748, Belarus EO 2621
Honza50 píše:vítej kůrovče já už mám naježděno 4tis a to nikde moc nejezdím Hlavně ať se daří
to ja mam traktorom bagrista
Stroj je len taký dobrý, aký dobrý je strojník.
2 dni pri kombajne vcera sme robili posledne opravy pred sezonou a dneska vyrazil do boja a porád sa dojeb... naftové filtre plné sajrajtu a po tolkých štartoch odje*alo aj štartér, no nedr... by to niekoho? zahumenka na 20 minut a boli sme tam 5 hodin
aj zajtra bych išel no tie kundy furt hlasia dažd a zatial nepadla ani kapka ale zajtra to asi konecne vyjde...
a vy jako, zijete vobec?
aj zajtra bych išel no tie kundy furt hlasia dažd a zatial nepadla ani kapka ale zajtra to asi konecne vyjde...
a vy jako, zijete vobec?
Zetor 4011
já taky nepočítám to co bylo nelegálněcont17 píše:Honza50 píše:vítej kůrovče já už mám naježděno 4tis a to nikde moc nejezdím Hlavně ať se daří
tak to je pravda , ked si vspomeniem ako sme kedysi riskovali ,, dnes uz ked mam vodicak si ako keby menej dovolim uz mam co stratitHonza50 píše:já taky nepočítám to co bylo nelegálněcont17 píše:Honza50 píše:vítej kůrovče já už mám naježděno 4tis a to nikde moc nejezdím Hlavně ať se daří
já jezdím furt stejně ale s klidem, že mě nemůžou nic udělat
ta vzpomínka, když jsem jezdil před 4 rokama VSkou do okresního města
ta vzpomínka, když jsem jezdil před 4 rokama VSkou do okresního města
Poruchy nespomínaj každý týždeň pol traktora rozkúskovaného už sa to skladá naslepo s pivom v rukeJanci píše:2 dni pri kombajne vcera sme robili posledne opravy pred sezonou a dneska vyrazil do boja a porád sa dojeb... naftové filtre plné sajrajtu a po tolkých štartoch odje*alo aj štartér, no nedr... by to niekoho? zahumenka na 20 minut a boli sme tam 5 hodin
a vy jako, zijete vobec?
je to k když se to sere, ale až ho dáte dokupy, bude dělat chodit dobře, nebojJanci píše:2 dni pri kombajne vcera sme robili posledne opravy pred sezonou a dneska vyrazil do boja a porád sa dojeb... naftové filtre plné sajrajtu a po tolkých štartoch odje*alo aj štartér, no nedr... by to niekoho? zahumenka na 20 minut a boli sme tam 5 hodin
a vy jako, zijete vobec?
čo máš s čerepom?
aaaaa prva výplata 17,22€ bol som tam 1,5 dňa
Zetor 4011
ten spokojne stojí v žihlave tá kunda 63 cez deň robí a v noci sa opravuje ja som zhrabnul za rezanie naposledy 60€..-a čo to vlastne robíš??Janci píše:čo máš s čerepom?
mate 63jku? niečo mi ušlo?
teraz už vlastne nic, u tatka v robote som bol obrusovat výpalky no jaksi sa minula robota
teraz už vlastne nic, u tatka v robote som bol obrusovat výpalky no jaksi sa minula robota
Zetor 4011